SAVAGE7 07.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Nie bardzo kumam co to znaczy łuszczy się farba ?? Płyty Onduline nie są fabrycznie malowane Czy poprzedni właściciel pomalował dach ??? Może zamieść jakieś fotki jak to wygląda. Też jestem zaintersowany bo mam to na dachu. Pozdrawiam ondulina barwiona jest w masie a ondura malowana nawierzchniowo. łatwo odróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkozlows 07.01.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No to rozwiewa to teraz tą niespójność, ja mam ondurę i dlatego ta farba schodzi. W każdym razie nadal nie wiem czy ją pomalować mimo bogatego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fader42 04.05.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 witam mam podobny problem z ondulina schodzi farba ,czy może ktoś poradzić czym ja pomalować ,może ktoś robił już takie malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znamitozrobisz_pl 01.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 witam mam podobny problem z ondulina schodzi farba ,czy może ktoś poradzić czym ja pomalować ,może ktoś robił już takie malowanie W połowie czerwca Onduline wypuszcza specjalną farbę, pod kątem podobnych jak Twój problemów. Farba w kolorze czerwonym i brązowym będzie dostępna od ręki. Zielona niestety na specjalne zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 27.06.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Dachy przeważnie maluje się na brązowo lub czerwono, chociaż widziałam i zielone ale się już tak pięknie nie prezentują jak te pomalowane czerwonym Ondupaintem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts