Gość 13.05.2003 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 wywiewnej Heatec z Ożarowa? Czy ktoś eksploatuje ich instalacje? Jakie wrażenia? Trwałość, poprawność wykonania, hałas, przeciągi itp. Oferują zrobienie instalacji nawiewnej pod klucz (wywiew grawitacyjny, jeden stopniowany wentylator i bez rekuperatora, gdyż wentylacja potrzebna mi jest jedynie z powodów alergicznych w okresie maj-sierpień) za ok. 4000 zł dla domu o powierzchni 220 m2. Rozprowadzenie kanałami z pianki poliuretanowej. SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomuś 13.05.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Nie korzystałem z usług tej firmy, ale instalacja z rekuperatorem kosztowałaby ok. 10 tys. to zależy od ceny rekuperatora. I dla alergika to też może być dobre rozwiązanie gdyż w rekuperatorze znajdują się w standardzie przeważnie filtry EU3 (EU4), które dają sobie radę z większymi pyłkami kwiatowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 niech ci się to zapali to będziesz wiedział czy to dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WTL 13.05.2003 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Anonim - zapaliło Ci się kiedyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 14.05.2003 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 O czym mówicie, że się zapali w w/w instalacji? (No, poza tym, że wszystko sie może zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomuś 14.05.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 No właśnie nie wiem o czym mówi anonim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanRopuch 14.05.2003 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 No tak to niestety bywa z anonimowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts