selimm 03.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Szukam opini na temat drzwi więc wpisuje w opcji szukaj : drzwi no i wyskakuje mi np. Rekord wpisów, Dunia III z Domusa ,bufor ciepła od Adama mk a nawet- tylko dla samców tak se mysle ze prędzej bym tu transwestyte z Belgi znalazł niz te drzwi nadmienie tylko ze jestem typowym facetem ktory nie czyta zadnych instrukcji -bo to oznacza ze ktos byłby mądrzejszy ode mnie siedze teraz i patrze mętnym wzrokiem wyrzucając z siebie potok niezłych dyrektyw pod adresem ten nowoinformatycznej niedojdy ktora to projektowała to były skargi z sektora budowlanego ..dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.01.2007 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Szukam opini na temat drzwi więc wpisuje w opcji szukaj : drzwi no i wyskakuje mi np. Rekord wpisów, Dunia III z Domusa ,bufor ciepła od Adama mk a nawet- tylko dla samców tak se mysle ze prędzej bym tu transwestyte z Belgi znalazł niz te drzwi nadmienie tylko ze jestem typowym facetem ktory nie czyta zadnych instrukcji -bo to oznacza ze ktos byłby mądrzejszy ode mnie siedze teraz i patrze mętnym wzrokiem wyrzucając z siebie potok niezłych dyrektyw pod adresem ten nowoinformatycznej niedojdy ktora to projektowała to były skargi z sektora budowlanego ..dziekuje żal d... ściska, gdy taka staroforumowa niedojda nie orientuje się w opcjach szukania dajesz zły przykład nowym Forumowiczom masz tu manuala: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=522446#522446 czytanie zajmie Ci max 5 minut przećwiczenie przykładów max 10 tak w ogóle, to jakieś konkretne drzwi ? do kariery ? jeśli szukałbym np. Gerdy, w pierwsze pole wpisałbym drzw* AND gerd* czasem w opcji 'pokaż wyniki jako posty' oneż posty nie ukazują się, jest goło z napisem "Informacja" wtedy trzeba bez nerw zalec paluchem na F5 i naciskać do skutku dotychczasowy max to 9 razy proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ponury, masz racje ale za 15 minut to ja mam obskoczone 4 działy napisanych 5 postów powinny być dwie wersje szukania dla idiotow i dla koneserów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ponury, masz racje ale za 15 minut to ja mam obskoczone 4 działy napisanych 5 postów no to zdecyduj się albo szukasz albo się bawisz zapisz sobie offline i codziennie aplikuj 2 zdania przed snem w marcu będziesz mistrzu powinny być dwie wersje szukania dla idiotow i dla koneserów co to za koneser, co umie korzystać z prostej wyszukiwarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 W marcu to ja juz mam nadzieje będe mieszkał mistrzu ale.... aczkolwiek .... roznie to bywa co tak dzisiaj wczesnie -wstałes dopiero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 W marcu to ja juz mam nadzieje będe mieszkał o! a parapetówka bedzie/??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 W marcu to ja juz mam nadzieje będe mieszkał o! a parapetówka bedzie/??? Tylko jeżeli da radę z drzwiami. Ja trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts