Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogadajmy o pierdołach

pszem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 372
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif

no i co ?????

kogo zobaczyłaś w lustrze

siebie, tylko siebie, zdecydowanie nie jestem facetem http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif

czyż małe nie jest piękne

hm.... o gustach się nie dyskutuje http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_rolleyes.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif

pszem napisał:

Coś mi się popierdaczyło z tymi cytatami w poście powyżej, ale nie mam siły tego zmieniać

faktycznie popier...... Ci sie i to równo

a na co jeszce sił Ci starcza :roll:

canna teraz to nikomu się nie ufa, ja nawet sobie czasami nie wierzę i codziennie spoglądam w lustro czy czasem coś mi nie wyrosło :o

• 2 weeks później...

Nic Ci to nie da :lol:

jak drzewo nie będzie gotowe a Ty tak - to znajdą Ci drugie :wink:

drzewa z reguły rosną (żyją) dłużej niż my chyba, że znajdzie sie taki człowieczek co dla (czasami) zabawy skróci im życie :x

My tu o budowaniu "nowego" a Ty tak smutno piszesz o tr.... nie chce nawet o tym myśleć..... budowa i życie jeszcze przede mną :lol: :lol: :lol:

te drzewa to tylko mężczyzna może sadzić???

no bo drzew to ja już kilka posadziłam :lol: :lol: :lol:

na działce też- dwie brzozy ( do zaczepienia hamaku)

syna też urodziłam ( i nawe jeszcze córkę) :lol:

a to drzewo na ....... nie potrzebuję, mogą mnie spalić :wink:

a Ty jakie masz dokonania w tym temacie????

no pochwal sie :lol: :wink:

Parę dzrzewek posadziłem (ostatnio przy grodzeniu przesadziłem choinkę)= to się liczy jak płowa sadzenia :wink:

Z zawodu jestem blacharzem samochodowym (w życiu nie pracowałem w zawodzie :roll: ) to jak nasi politycy :evil: :evil:

Ojciec ma małą firmę budowlaną i zostałem zassany w wir budowania i remontów!!!!! :lol:

Taki samo-uczek budowlany :D

Co to trzeciego "zadania" narazie się wymiguje :oops: , ale żona ciągle mnie nęka :wink: (że niby jakiś zegarek jej tyka?!) Wyjąć baterie i po kłopocie! :wink: (dobrze, że nie slyszy)

Spalenie u mnie nie wchodzi w grę bo biorą od metra (za drogi biznes hihiihihii)

Dobry pomysł z tymi brzozami! Mam trzy, i zamierzam je wyciąć?

słuchaj żony skoro mówi, że jej tyka :lol: to nie zawsze musi być zegarek z którego można wyjąć baterie , czasami to może być zawleczka od granatu :lol: :lol: :lol:

nie chcę Cię straszyć :wink: ale jak natura wzywa .....to któregoś dnia nawet nie będziesz wiedział jak zostaniesz ojcem (po co żyć w niewiedzy)

przecież to taka przyjemna praca :lol:

no ale skoro wolisz budować domy ......to tę prace zleć innym fachowcą , pewno znalazłby sie nie jeden :roll: :lol:

Jeszcze mam czas, najpierw trzeba zbudować dom!

Poza tym w domu już słychać tupot małych nóżek (kota GWIDONA :wink: )

No i nie ma gdzie łóżeczka wstawić (akwarium :wink: )

Same przeciwności losu heheheee :-?

Fachowiec pewnie by się znalazł, ale wiesz ile teraz dobry hydraulik kosztuje?!

U nas na pomorzu 150 zł za 1,5 godziny przetykania (i to standardowego) :wink: :oops: :wink:

Tak więc robota spada na mnie, o ja biedny :D :D :D :D

Jeszcze mam czas, najpierw trzeba zbudować dom!

no to na co czekasz :roll: szewc bez butów chodzi :wink:

Poza tym w domu już słychać tupot małych nóżek (kota GWIDONA )

kotek i tupanie nóżkami :roll: coś mi się nie zgadza :-?

Fachowiec pewnie by się znalazł, ale wiesz ile teraz dobry hydraulik kosztuje

mylisz sie taką "robotę" wykonają Ci za darmo :D

i to nie jeden raz - aż do skutku :wink:

Jesteśmy na etapie szukania architekta, do naszego indywidualnego projektu domku! :D Nic gotowego nam nie pasuje niestety :cry:

Faktycznie Gwidon porusza się bezszelestnie. I jest co przytulić.

Co innego nasz jeż (był u nas dwa lata) w nocy tupie niemiłosiernie. ( no i przytulić się nie da)

Co do fachowców to olśniło mnie= dlaczego mam robić za darmo :oops: :wink: :oops: :wink:

Chciałem napisać, że żona nie wie co to kielnia, ale zrobiłem jej przed chwilą test i zdała (zwracam jej honor) :D

Powiedziała, że to taka blaszka do nakładania cementu :roll: :roll:

No nich jej będzie :D :D :D

Wiem, że nic mi nie zastąpi.

I żona pewnie ma już plany jak, gdzie i kiedy? :D

Ciekwe czy mnie powiadomi o dacie? :p

Ja tylko się "podpiszę" :oops: :wink:

Ja tylko chcę chłopca i żeby ze stycznia był (tak nakazuje tradycja).

Pamiętaj! kobiety wiedzą bardzo dużo ale nie koniecznie muszą sie z tym obnosic , więc uważaj zanim powiesz, że żona o czymś nie wie :lol: :wink:

I żona pewnie ma już plany jak, gdzie i kiedy?

ciekawe jak to zorganizuje, czy to bęzie wyjątkwa kolacja i noc :roll: czy nawet Ci o tym dniu nie powie :roll: żeby nie zapeszyć :lol:

Ja tylko chcę chłopca i żeby ze stycznia był (tak nakazuje tradycja).

a ja myślałam,że powinno być przede wszystkim zdrowe- a dopiero (nie chcę)tylko wolałbym chłopca :wink:

a co jak będzie dziewczynka :-?

co jej powiesz jak dorośnie ,że miał być tylko chłopiec...

ja wiem, że to dziewczynki są oczkiem w głowie dla tatusiów :lol:

jak ma być styczniowym dzieckiem to masz jeszcze sporo czasu na przygotowanie się do..........na "jazdę próbną"

a co to za tradycja :roll: , czy to dobrze, że wszyscy są spod jednego znaku ...a może trochę urozmaicenia :wink:

Nie mam oczywiście nic przeciw córce :D (też będę ją na ryby zabierał, na budowę, na motorze uczył jeździć) oczywiście jak będzie miała ochote. Nic na siłę :D

Ja też miałem być dziewcznką, ale tatuś coś "pokręcił" heheheee

Masz rację, że podstawa to, żeby zdrowe bylo :D

Żonka pewnie nic nie powie.

Tylko, żeby potem w szpitalu nie padł tekst "nie byłeś przy poczęciu to chociaż będziesz przy narodzinach,hihihiihh"

Co do tradycji to tak tylko pisałem bo u nas cała trójka (ja, brat, ojciec) WODNICZKI :wink: A mamuśka LEW. Ale przynajmniej mówi, że urodziny machnie za jednym razem!