fasola25 08.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 wpust GIRO firmy kessel ma takie zabezpieczenie w standardzie nie jest to co prawda odplyw liniowy, ale kratka, którą mozna min "zakafelkować" i zostaje widoczna tylko metalowa ramka przepustowośc ma 1,3l/s wiec lepszą niz odpływ liniowy kosztuje ok 450 zł wiec chyba nie ma dramatu tutaj można to zobaczyć http://www.kessel.pl/index.php?id=88 http://niewiadomski.com.pl/do/item/37.6/WpustazienkowyG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 08.12.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 08.04.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z brodzika z płytek w pomieszczeniu gospodarczym - zamiast wanny lub zlewozmywaka. Już wiem, gdzie będe kąpać psa, myć buty z otaczającej nas gliny , wycieraczki, grill, jakieś rzeczy "gabarytowe", prać wiellki koc, co nie wchodzi do pralki. Nie porysuje się taki brodzik, nie będzie za mały itp. http://img329.imageshack.us/img329/6091/p4050105wf1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 09.04.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ja jestem zadowolony z wszystkiego co dopilnowalem:) a reszta moze byc Ale najbardziej ciesza mnie okna z wbudowanymi roletami,to jest genialne i polecam. Pozdrawiam Jakie to są okna z wbudowanymi roletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaN. 10.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Chyba chodzi o to, że puszki nie wystają - nie są "nadtynkowe", tylko spod tynkiem. Chyba, że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 07.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 podnoszę temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 08.02.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Strzaly w "10" - salon na 2 kondygnacje z antresola (z pelna swiadomoscia pewnych minusow tego rozwiazania) - takie rzeczy (obok ogrodu) odrozniaja dom od duzego mieszkania - salon z jadalnia i dwoma oknami tarasowymi (szkoda, ze ogrod jeszcze nie zrobiony - ceglasta dachowka cementowa Braas - wyglada swietnie - pralnia i w ogole pakowna czesc gospodarcza (te metry kosztuja duzo ale ciezko by bez nich bylo) - ogrzewanie nadmuchowe w calym domu - piekarnik na wysokosci twarzy - dzialka (akceptowalna odleglosc od miasta a juz prawdziwa wies - samochod 4x4, ktory ulatwia czasem na te wies dojechac Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 08.02.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Strzaly w "10" - salon na 2 kondygnacje z antresola (z pelna swiadomoscia pewnych minusow tego rozwiazania) - takie rzeczy (obok ogrodu) odrozniaja dom od duzego mieszkania - salon z jadalnia i dwoma oknami tarasowymi (szkoda, ze ogrod jeszcze nie zrobiony - Pzdr możesz pokazać fotki salonu ? tez chce miec pustke nad salonem i 3 podwójne tarasowe okna, troche sie obawiam czy nie bedzie zimno (podłogówka i kominek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 08.02.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Strzaly w "10" - salon na 2 kondygnacje z antresola (z pelna swiadomoscia pewnych minusow tego rozwiazania) - takie rzeczy (obok ogrodu) odrozniaja dom od duzego mieszkania - salon z jadalnia i dwoma oknami tarasowymi (szkoda, ze ogrod jeszcze nie zrobiony - Pzdr możesz pokazać fotki salonu ? tez chce miec pustke nad salonem i 3 podwójne tarasowe okna, troche sie obawiam czy nie bedzie zimno (podłogówka i kominek) Zrobie jakies foty w tym tyg. Chociaz jeszcze salon nie jest skonczony na 100% (no, tak ok. 80% zrobione ) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatek751 08.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam Ja najbardziej jestem zadowolona z : - działka duża - na tyle daleko od miasta,że trzeba się zapowiedzieć przed wizytą - nikt mi przez płot nie zagląda z bardziej prozaicznych - SPIŻarnia przy kuchni - panele podłogowe na których nie widać brudu, smug , kotów z kurzu itp ( na poprzednim domku ambitnie ułożyłam sobie ciemne, błyszczące panele ) - ogrzewanie podłogowe ( mam wiecznie zimne stopy) No i daleko od mamusi męża!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.02.2010 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No i daleko od mamusi męża!!!!!!!! Agatek - gagatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 09.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja zadowolona jestem z: - j.w spiżarnia przy kuchni - dużego pomieszczenia gosp. z oknem - garderoby przy sypialni -zamkniętych szaf w garderobie - dobrze ocieplonego domu - nie przesadzenia z wielkością okien dzięki temu cieplej zimą i chłodniej latem a rachunki za gaz na niskim poziomie - sporej działki - dużego garażu - oddzielnej ale dużej kuchni - ogrzewania podłogowego w całym domu - kranu z funkcją eko (szczególnie przy dzieciach, które nie patrzą jak mocno jest odkręcona woda) - dachu dwuspadowego - liczby okien połaciowych ograniczonj do niezbędnego minimum (mycie tych okien to koszmar, brudzą się w tempie błyskawicznym, że nie wspomne o nagrzewaniu ale i wyziębianiu pomieszczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatek751 09.02.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 No i daleko od mamusi męża!!!!!!!! Agatek - gagatek No i zostałam rozszyfrowana No cóż takie życie gagatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 09.02.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mnie najbardziej cieszy w domu wybrana kolorystyka. Za każdym razem, gdy wchodzę do środka czuję się w jednej chwili odstresowana i pozytywnie naładowana A jak już zrobimy - hitem będzie ogród zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekw14 09.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Z tego że mamy własny kąt, kominek, nikt sie za ścianą nie tłucze jest pieknie a za moment bedzie wiosenka (-_-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 10.02.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 A ja dla kontrastu:- z malej dzialki (duza juz mialam) - z dzialki w miescie...wreszcie wszedzie mam blisko, a wyjscie do klubu w weekend nie konczy sie bankructwem transportowym-pomieszczenie gospodarcze-super sprawa, mam tam pralnie i wreszcie stojak na pranie nie paleta sie po pokojach-z prostokatnej wanny-wreszcie moge sie normalnie polozyc a nie krzywic kregoslup ( jak w wannie naroznej)-z powloki aquaperl na sciankach prysznicow , wreszcie szyby sa ciagle czyste -z drewnianej podlogi w lazience, niesamowita....ciezko sie poslizgnac- z duzych okien i z widoku za oknem-z ogromnego 40 m tarasu wylozonego deska drewniana-z plyty indukcyjnej i piekarnika-z wysokiego cargo i szuflad -no i najwazniejsze rowniez ogrzewanie podlogowe , dzisiaj zrobilabym je w calym domu, rowniez pod panelami drewnianymi...teraz zaluje ale sa tez rzeczy z kotrych nie jestem zadowolona i chetnie bym je zmienila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 10.02.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 -z powloki aquaperl na sciankach prysznicow , wreszcie szyby sa ciagle czyste -z drewnianej podlogi w lazience, niesamowita....ciezko sie poslizgnac No proszę, bardzo mnie zainspirowały zwłaszcza te dwie wypowiedzi Olika, idę szukać Twojego wątku, bo wszystko brzmi świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 21.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Strzaly w "10" - salon na 2 kondygnacje z antresola (z pelna swiadomoscia pewnych minusow tego rozwiazania) - takie rzeczy (obok ogrodu) odrozniaja dom od duzego mieszkania - salon z jadalnia i dwoma oknami tarasowymi (szkoda, ze ogrod jeszcze nie zrobiony - Pzdr możesz pokazać fotki salonu ? tez chce miec pustke nad salonem i 3 podwójne tarasowe okna, troche sie obawiam czy nie bedzie zimno (podłogówka i kominek) Zrobie jakies foty w tym tyg. Chociaz jeszcze salon nie jest skonczony na 100% (no, tak ok. 80% zrobione ) Pzdr No, wreszcie pare fotek zrobilem: http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/suc530784dc0.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/suc530811cdd.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/suc530825f25.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/suc530876042.jpg http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0210/suc5308629e9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 21.02.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 qqlio Super wnętrze- masz więcej zdjęć domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 21.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 qqlio suuuuper! Jest czym oddychać. Drogo Cię kosztuje ogrzewanie? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts