compi 04.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 By Ci służyła również latem, gdy np. ręcznika nie ma jak wysuszyć, lub gdy się ochłodziło, a lubisz ciepełko podczas kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 04.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 hm, nigdy nie czułem takiej potrzeby. Choć kiedyż zakupiłem grzałkę ale jej nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Czy oprócz suszenia prania coś jeszcze? Zbieranie się kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 04.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jeszcze sobie przypomniałem, do suszenia suszarka bębnowa. mam od jakichś 2 lat i na nic bym tego cuda nie zamienił, taki zwykły model nic z bajerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 04.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ja też bym się może bez niej obył, ale moje Panie w chłodne letnie dni potrzebują komfortu przy zrzucaniu futra ; ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 04.12.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Czy oprócz suszenia prania coś jeszcze? Hamak dla kota można powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 05.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Tzn szersze o ile od szerokośći ona? A może głębokie? tak to już jest jak się odpisuje po kryjomu w pracy - oczywiście że głębokie ,przepraszam za pomyłkę. Deweloper w standardzie robił 15 cm ja zażyczyłam sobie głębsze i mam 29cm. Pozostali mieszkańcy jeśli mieli jeszcze taka możliwość zgapili i sobie również chwalą . Co do kaloryferów ( jak pisałam podłogówka na parterze i żałuję że nie w całym domu ) w pomieszczeniach gdzie wystepuje podłogówka są zbędne i żałuję, że kazała je zrobić. W łazienkach mam podłogówka + kaloryfer z grzałką , tam kaloryfer uważam za świetne rozwiązanie w okresie letnim w sytuacjach awaryjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 01.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Jeszcze sobie przypomniałem, do suszenia suszarka bębnowa. mam od jakichś 2 lat i na nic bym tego cuda nie zamienił, taki zwykły model nic z bajerami Policzyłeś kiedyś koszt pracy takiego urządzenia? Pytam bo moja połowica mi dziurę w brzuchu wierci a ja ostatnio jakiś oszczędny się zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Po dwóch latach mieszkania : - podłogówka na dole i na górze w łazienkach - zrzuty brudnej bielizny do pom. gosp. z pralką na dole przy garażu - młynka do odpadków w kuchni - kosza na śmieci wysuwanego za pomocą kopniaka - przestronnego salonu - drewnianego tarasu - klimatyzacji na poddaszu - dużej sypialni z garderobą i własną łazienką - antresoli (wysokość salonu) - kolorów i tekstur - biblioteki na książki i do pracy - kominka - dużego garażu i spiżarni "po drodze" do kuchni - oświetlenia ledowego - przemyślanego AGD (włącznie z winiarką ) - zamrażalki i zlewu przemysłowego w kotłowni Edytowane 1 Stycznia 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 01.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 jedno suszenie w dobrej suszarce wychodzi 2zł, zużywają średnio około 4kW/h na cykl suszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 02.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 po dwóch miesiacach mieszkania na plus: - dom piętrowy- góra pełne piętro -pralnia na górze obok łazienki- super sprawa - barierka przy schodach ze szkła - panele z v-fugą na górze- super w utrzymaniu, "wrażenie" desek, na dole mamy quick step bez v-fugi duzo droższe były, ale dla mnie gorsze- ale generalnie jesteśmy zadowoleni z paneli- nie wyobrażalismy sobie gresu np. salonie- dla nas wrażenie robi to wrażenie jakiejś instytucji a nie ciepła domu. - nie za duzy salon - dla nas w zupełnosci wystarcza jest "domowo" a nie "salonowo" -kuchnia oddzielna -wyjście z kuchni i z salonu na taras - agd w słupku -spiżarnia przy kuchni -płyta na gaz- przy małym dziecku super -ogrzewanie na gaz plus piec "śmieciuch" -nad garażem mały strych- tzw. graciarnia -drzwi zewnętrzne z pochwytem -dodatkowy pokój na parterze na minus: - drzwi zewnętrzne Hormana- fatalne jeżeli chodzi o izolacje- ale wizualnie baaardzo fajne - jasne kafle w łazience-porażka wszystko widać, dosłownie -szklana kabina prysznicowa- efekt świetny, ale czyszczenie masakra, a brudna fatalny wygląd -jasne kafle w kuchni- wszystko widać- żałuje ze nie położyłam paneli - my w ogóle z mężem jesteśmy antykafelkowi więc może dlatego tak nas to drażni -powiększaliśmy łazienkę- zupełnie niepotrzebnie -mamy jasne ściany- brudzą się, bardzo, młoda u nas wyraźnie zaznacza że mieszka -mogliśmy troszke mieć szerszy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 02.01.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Możesz napisać co jest nie tak z Hormannem? I jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 02.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Możesz napisać co jest nie tak z Hormannem? I jaki to model? ThermoPro drzwi mamy szerokie, są dwa boczne naświetlenia po 40cm i drzwi 100cm, maja one jednak jako próg jedynie taka cienką listwę plastikową i to przypuszczamy jest problem. na szczęście u nas jest zamkniety wiatrołap, dlatego tak tego nie odczuwamy, jednak gdyby drzwi bezposrednio wchodziły do domu to mysle, że to problem.Marcin Cetera też pisał o tym minusie w tych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 02.01.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Teoretycznie macie przy tym progu uszczelkę plus takie małe "szczoteczki" do przyklejenia w pionie w dolnych narożach. Moje Reno Dor przy dużej wilgotności po skończonej budowie i w trakcie, przy mrozach trochę szroniły od wewnątrz. A tak ogólnie to szczelnie, cicho i ciepło, ale to model z alu, ze stalowym progiem i chyba trochę droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 02.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Teoretycznie macie przy tym progu uszczelkę plus takie małe "szczoteczki" do przyklejenia w pionie w dolnych narożach. Moje Reno Dor przy dużej wilgotności po skończonej budowie i w trakcie, przy mrozach trochę szroniły od wewnątrz. A tak ogólnie to szczelnie, cicho i ciepło, ale to model z alu, ze stalowym progiem i chyba trochę droższy. musze sprawdzić te szczoteczki, u nas niestety też szroniły, są szczelne, sa ciche nie narzekam, ale w tym wiatrołapie ciagle zimno pomimo grzania i dla mnie idzie to zimno z progu drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 02.01.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Do wiatrołapu przylega jakieś nieogrzewane pomieszczenie? U nas mamy obok garaż i niestety wiatrołap wychładza się dosyć szybko, ale to chyba normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 02.01.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Do wiatrołapu przylega jakieś nieogrzewane pomieszczenie? U nas mamy obok garaż i niestety wiatrołap wychładza się dosyć szybko, ale to chyba normalne. u nas też jest garaż, co prawda jest w nim grzejnik, ale to chyba niewiele daje.mamy kiepskie drzwi łaczące garaż z wiatrołapem chcemy je zmienić i wtedy mam nadzieje bedzie cieplej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 03.01.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 po dwóch miesiacach mieszkania na plus: - dom piętrowy- góra pełne piętro -pralnia na górze obok łazienki- super sprawa - barierka przy schodach ze szkła - panele z v-fugą na górze- super w utrzymaniu, "wrażenie" desek, na dole mamy quick step bez v-fugi duzo droższe były, ale dla mnie gorsze- ale generalnie jesteśmy zadowoleni z paneli- nie wyobrażalismy sobie gresu np. salonie- dla nas wrażenie robi to wrażenie jakiejś instytucji a nie ciepła domu. - nie za duzy salon - dla nas w zupełnosci wystarcza jest "domowo" a nie "salonowo" -kuchnia oddzielna -wyjście z kuchni i z salonu na taras - agd w słupku -spiżarnia przy kuchni -płyta na gaz- przy małym dziecku super -ogrzewanie na gaz plus piec "śmieciuch" -nad garażem mały strych- tzw. graciarnia -drzwi zewnętrzne z pochwytem -dodatkowy pokój na parterze na minus: - drzwi zewnętrzne Hormana- fatalne jeżeli chodzi o izolacje- ale wizualnie baaardzo fajne - jasne kafle w łazience-porażka wszystko widać, dosłownie -szklana kabina prysznicowa- efekt świetny, ale czyszczenie masakra, a brudna fatalny wygląd -jasne kafle w kuchni- wszystko widać- żałuje ze nie położyłam paneli - my w ogóle z mężem jesteśmy antykafelkowi więc może dlatego tak nas to drażni -powiększaliśmy łazienkę- zupełnie niepotrzebnie -mamy jasne ściany- brudzą się, bardzo, młoda u nas wyraźnie zaznacza że mieszka -mogliśmy troszke mieć szerszy garaż Co to znaczy piec "śmieciuch" Też będziemy mieć gazowe,ale ten drugi mnie ciekawi? I z jakiego projektu masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 03.01.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 smieciuch znaczy na wszystko co mozna spalic...smieci rowniez...ciekawe co na to sasiedzi. Moi lubia czasem tak sobie rozpalic w piecu odpadkami roznorakimi. Dym pol ulicy zaslania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrowkaania 03.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Co to znaczy piec "śmieciuch" Też będziemy mieć gazowe,ale ten drugi mnie ciekawi? I z jakiego projektu masz domek piec "śmieciuch" to piec na wszystko:) papier, drewno, węgiel itp.u nas duuzo jest śmieci- gazety, kartony nawet łupy po ziemniakach-podobno super oczyszczaja komin:) do tego troche drewna i cieplutko w domu.my tez mamy gazowe i z niego korzystamy, a ten piec najbardziej chciał mój maż- zawsze powtarza, że jak wujek Putin zakreci kurek to będzie źle:(i nie żałujemy bo jest to fajne rozwiązanie.projekt zx24 po modyfikacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts