zielonooka 04.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Zima nie chce przyjsc i snieg nie chce spasc -a zielonooka rozleniwila sie ostatnio- i wogole nic ze sobą nie robi i zaraz sie rozsypie i bedzie dostawac zadyszki po przejsciu 3 krokow a ulubiona rozrywka fizyczna stanie sie zmnienianie kanalow na TV - nie moze tak byc!!! Wiec postanowila biegac sobie - jak to miala w zwyczaju latem i wczesna jesienia I nie ma wymowki ze snieg spadl po pas i nie ma jak Ale do rzeczy (nomen omen ) Mam problem z butami - wlasciwie to z calym strojem [ eh... jak to baba , nie?! nie ma sie w co ubrac ] tak zeby bylo lekko wygodnie niekrepujaco ruchow ale zebym nie wyladowala z zapaleniem płuc (styczen w koncu mamy) Najgorzej z butami - jak nie bylo mokro i zimno - to adidasy i bylo ok. Teraz nie za bardzo to widze (przemokna jak nic) Spodnie - hmmm chyba leginsy albo takie do cwiczen gatki dlugie (cieplejsze) moga zostac , ale gora? Jakas bluza? Co z głowa? - jak widze ludkow biegajacych to zawsze cos na tej lepetynie jak jest zimno- maja - a to czapke a to opaske.... Moze wystarczy baseballowka? Plus np. bluza z kapturem jakby wyjatkowo chlodno bylo? / nienawidze czapek i chyba nawet takowej nie mam w domu / Jak bedzie jeszcze zimniej - kurtka? Ale jaka? [ pewnie jakas do biegania ale ja sie nie znam ] Pomocy!!! aha - nie mam za duzo kasy na ew. zakupy (poszalalo sie na swieta ) wiec staram sie - jak najtanszym kosztem skompletowac stroj do biegania. Glownie butki! dzieki z gory ps. o bielizne do biegania nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 chyba wyjdzie ze bede biegac boso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Spróbuj z ostrogami... nic Ci nie poradzę, bo nie biegam dla mnie sportem ekstremalnym jest już wstawanie z łóżka a co dopiero mówić o bieganiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Spróbuj z ostrogami... nic Ci nie poradzę, bo nie biegam dla mnie sportem ekstremalnym jest już wstawanie z łóżka a co dopiero mówić o bieganiu jea ty to faktycznie wiekszy len niz ja ja biegam nie dlatego ze taka "hop do przodu" - tylko jak nie biegam to widze ze sie szybciej mecze... tylek mi zaczyna obwisac , rozne glupoty do glowy przychodza z nadmiaru wolnego czasu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dla mnie sportem ekstremalnym jest już wstawanie z łóżka a co dopiero mówić o bieganiu a nie lepiej uprawiac te ekstremalne sporty po wejsciu do lozka ? .....i buty niepotrzebne ... i nic nie obwisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dla mnie sportem ekstremalnym jest już wstawanie z łóżka a co dopiero mówić o bieganiu a nie lepiej uprawiac te ekstremalne sporty po wejsciu do lozka ? .....i buty niepotrzebne ... i nic nie obwisa no to tez mozna nawet i czapka niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 taki tani sport ale tobie chodzi o zniwelowanie zadyszki ... , wiec chyba nie da rady a gdyby tak biegac najpierw naokolo lozka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a tak na powaznie , to nie mam pojecia co doradzic ..tylko gumowce przychodza mi do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 frosh - ja wiem ze sa specjalne buty do biegania - takie na chlapiata pogode (i zimno) Ale kosztuja kupe kasy - to sa juz takie wiesz... "profesjonalne" i "ą" i "ę" A ja chce cos dla amatora i nie zadrogiego ew. rady kogos kto ma doswaidczenie w tym temacie i np. nie biega tylko wtedy jak jest cieplo Ale moze faktycznie musze poszukac jakiegos forum fitnessowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a nie mozesz poczekac do wiosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a nie mozesz poczekac do wiosny ? hmmm... niby moge ale to jzu wtedy 0 kondycji i mega leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 cieplo jest ........mozesz na bosaka latac zahartujesz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 frosh - ja wiem ze sa specjalne buty do biegania - takie na chlapiata pogode (i zimno) Ale kosztuja kupe kasy - to sa juz takie wiesz... "profesjonalne" i "ą" i "ę" A ja chce cos dla amatora i nie zadrogiego ew. rady kogos kto ma doswaidczenie w tym temacie i np. nie biega tylko wtedy jak jest cieplo Ale moze faktycznie musze poszukac jakiegos forum fitnessowego najważniejsze przy wyborze... żeby elastyczny spód był, znaczy się gumiany chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 znaczy sie... gumiaki ........ dobrze myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Nie wiem czemu ... dowcip mi sie przypomnial Wiadomość z ostatniej chwili: Właśnie rozpoczął się proces niewinnego siedemnastoletniego chłopca, który został z pelna premedytacja uwiedziony i wykorzystany seksualnie przez szwedzkiego pochodzenia instruktorkę aerobiku(180, 90-60-90). Rzecznik chłopca utrzymuje, że tak traumatyczne przeżycie zostawi nieuleczalny odcisk na młodej, kształtującej się jeszcze psychice poszkodowanego. Naciskany przedstawiciel dodał: "Nie możemy zetrzeć uśmiechu z jego twarzy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 04.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 ciepłe kalesony pod spód a na wierzch wygodny dres i możesz wyruszyć na miasto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 hmm... kalesonow to ja w swej garderobie nie posiadam od faceta mam pozyczyc czy jak? utopie sie !!!! [ swoja droga - tez nie wiem - on chyba tez nie ma ] szmatki to jakies uzbieram - z obuwiem problem! w sumie hmmm... zielona w za duzych meskich kalesonach z gumofilcami na nogach biegnaca w sniegu i deszczu - to moze byc ciekawy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Mój małż biega w adidasach. Trzeba się skupić :) halówki zbytnio się ślizgają, pomimo, że mają podeszwy między gumą a silikonem. Koszulka "termiczna" ( są dwa typy : zachowująca stałą temperaturę ciała i taka, która mocno chroni przed chłodem - takie nie jest ale warto - sklep sportowy) możesz do tego dorzucić tzw. "lajkry" - no wiesz, takie rajstopy bez stóp jak Ci będzie zimno w pupę ( może tak byc zanim się przyzwyczaisz) . A na to dobrej firmy ortalion( jak pada lub sypie śnieg) lub kangurka bawełniana i spodnie ( w outletach Adidas ma bardzo fajne rzeczy - ostatnio kupiłam starszemu dziecku - na mnie w sam raz :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.01.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Neferka - dzieki Czy Twoj maz biega z czyms na glowie? jak jest zimno? Bo mnie nastraszyli ze moze "zawiac" [cokolwiek to znaczy] i ze bedzie wtedy nie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Neferka - dzieki Czy Twoj maz biega z czyms na glowie? jak jest zimno? Bo mnie nastraszyli ze moze "zawiac" [cokolwiek to znaczy] i ze bedzie wtedy nie fajnie pewnie w takiej twardej beretce...kasku chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts