Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakie buty(strój) do biegania [niby-zimową-porą]

zielonooka

Recommended Posts

Zima nie chce przyjsc i snieg nie chce spasc -a zielonooka rozleniwila sie ostatnio- i wogole nic ze sobą nie robi :-? i zaraz sie rozsypie i bedzie dostawac zadyszki po przejsciu 3 krokow a ulubiona rozrywka fizyczna stanie sie zmnienianie kanalow na TV :-? :evil: :-? - nie moze tak byc!!! :wink: :lol:

Wiec postanowila biegac sobie - jak to miala w zwyczaju latem i wczesna jesienia :wink:

I nie ma wymowki ze snieg spadl po pas i nie ma jak :wink: :D

Ale do rzeczy :) (nomen omen :wink: )

Mam problem z butami - wlasciwie to z calym strojem [ eh... jak to baba , nie?! nie ma sie w co ubrac :p ] tak zeby bylo lekko wygodnie niekrepujaco ruchow ale zebym nie wyladowala z zapaleniem płuc :wink: (styczen w koncu mamy)

Najgorzej z butami - jak nie bylo mokro i zimno - to adidasy i bylo ok.

Teraz nie za bardzo to widze (przemokna jak nic) :-?

Spodnie - hmmm chyba leginsy albo takie do cwiczen gatki dlugie (cieplejsze) moga zostac , ale gora? Jakas bluza? Co z głowa? - jak widze ludkow biegajacych to zawsze cos na tej lepetynie jak jest zimno- maja - a to czapke a to opaske....

Moze wystarczy baseballowka? Plus np. bluza z kapturem jakby wyjatkowo chlodno bylo? / nienawidze czapek i chyba nawet takowej nie mam w domu :-? /

Jak bedzie jeszcze zimniej - kurtka? Ale jaka? :-? [ pewnie jakas do biegania ale ja sie nie znam :-? ]

Pomocy!!! :D

aha - nie mam za duzo kasy na ew. zakupy (poszalalo sie na swieta :( :wink: ) wiec staram sie - jak najtanszym kosztem skompletowac stroj do biegania. Glownie butki!

dzieki z gory :)

ps. o bielizne do biegania nie pytam :wink: :lol:

Spróbuj z ostrogami... :lol: :wink:

nic Ci nie poradzę, bo nie biegam :o

dla mnie sportem ekstremalnym jest już wstawanie z łóżka

a co dopiero mówić o bieganiu 8) :wink:

jea ty to faktycznie wiekszy len niz ja :o :lol:

ja biegam nie dlatego ze taka "hop do przodu" - tylko jak nie biegam to widze ze sie szybciej mecze... tylek mi zaczyna obwisac :( :wink: , rozne glupoty do glowy przychodza z nadmiaru wolnego czasu itp :wink: :lol:

frosh - ja wiem ze sa specjalne buty do biegania - takie na chlapiata pogode (i zimno)

Ale kosztuja kupe kasy - to sa juz takie wiesz... "profesjonalne" i "ą" i "ę" :wink:

A ja chce cos dla amatora i nie zadrogiego :wink:

ew. rady kogos kto ma doswaidczenie w tym temacie i np. nie biega tylko wtedy jak jest cieplo

Ale moze faktycznie musze poszukac jakiegos forum fitnessowego :wink:

frosh - ja wiem ze sa specjalne buty do biegania - takie na chlapiata pogode (i zimno)

Ale kosztuja kupe kasy - to sa juz takie wiesz... "profesjonalne" i "ą" i "ę" :wink:

A ja chce cos dla amatora i nie zadrogiego :wink:

ew. rady kogos kto ma doswaidczenie w tym temacie i np. nie biega tylko wtedy jak jest cieplo

Ale moze faktycznie musze poszukac jakiegos forum fitnessowego :wink:

najważniejsze przy wyborze...

żeby elastyczny spód był, znaczy się gumiany chiba :o

Nie wiem czemu ... dowcip mi sie przypomnial :D

Wiadomość z ostatniej chwili:

Właśnie rozpoczął się proces niewinnego siedemnastoletniego chłopca, który został z pelna premedytacja uwiedziony i wykorzystany seksualnie przez szwedzkiego pochodzenia instruktorkę aerobiku(180, 90-60-90).

Rzecznik chłopca utrzymuje, że tak traumatyczne przeżycie zostawi nieuleczalny odcisk na młodej, kształtującej się jeszcze psychice poszkodowanego.

Naciskany przedstawiciel dodał: "Nie możemy zetrzeć uśmiechu z jego twarzy."

:wink:

hmm... kalesonow to ja w swej garderobie nie posiadam :o

od faceta mam pozyczyc czy jak? :o utopie sie !!!! :lol:

[ swoja droga - tez nie wiem - on chyba tez nie ma :wink: :lol: ]

szmatki to jakies uzbieram - z obuwiem problem!

w sumie hmmm... zielona w za duzych meskich kalesonach z gumofilcami na nogach biegnaca w sniegu i deszczu - to moze byc ciekawy widok :) :lol: :lol: :lol:

Mój małż biega w adidasach. Trzeba się skupić :):) halówki zbytnio się ślizgają, pomimo, że mają podeszwy między gumą a silikonem.

Koszulka "termiczna" ( są dwa typy : zachowująca stałą temperaturę ciała i taka, która mocno chroni przed chłodem - takie nie jest ale warto - sklep sportowy) możesz do tego dorzucić tzw. "lajkry" - no wiesz, takie rajstopy bez stóp jak Ci będzie zimno w pupę ( może tak byc zanim się przyzwyczaisz) . A na to dobrej firmy ortalion( jak pada lub sypie śnieg) lub kangurka bawełniana i spodnie ( w outletach Adidas ma bardzo fajne rzeczy - ostatnio kupiłam starszemu dziecku - na mnie w sam raz :):))