Nefer 04.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Neferka - dzieki Czy Twoj maz biega z czyms na glowie? jak jest zimno? Bo mnie nastraszyli ze moze "zawiac" [cokolwiek to znaczy] i ze bedzie wtedy nie fajnie Czapeczka wełniana w kolorze czarnym :) Taka do pół uszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a czarna czapeczka to niby cieplejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a czarna czapeczka to niby cieplejsza ? No jasne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 to moze czarne lakierki beda cieple ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.01.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 gumofilce, te do kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.01.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 to moze czarne lakierki beda cieple ? Padło pytanie w co mam mój małż na głowie jak biega. No to mówię grzecznie : czarną, wełnianą czapeczkę do połowy uszków :) Poproszę , żeby spróbował pobiegac w czarnych lakierkach , ale nie wiem czy się zgodzi na eksperyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.01.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 to moze czarne lakierki beda cieple ? Padło pytanie w co mam mój małż na głowie jak biega. No to mówię grzecznie : czarną, wełnianą czapeczkę do połowy uszków :) Poproszę , żeby spróbował pobiegac w czarnych lakierkach , ale nie wiem czy się zgodzi na eksperyment... raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 05.01.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 to moze czarne lakierki beda cieple ? Padło pytanie w co mam mój małż na głowie jak biega. No to mówię grzecznie : czarną, wełnianą czapeczkę do połowy uszków :) Poproszę , żeby spróbował pobiegac w czarnych lakierkach , ale nie wiem czy się zgodzi na eksperyment... yhy a potem w wiadomosciach w TV podadza ze w jednym koncu wawy zlapano biegajaca w kalesonach meskich i gumofilcach kobiete a na drugim koncu mezczyne w czarnej czapce i lakierkach [tylko w czapce i lakierkach ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jezeli pozwolisz to powiem co na temat biegania powiedział nasz znajomy doktorek mojej Gosi.Czy zima czy lato biegaj w "japonkach" a od łydek po piersi bedzieś jedrna i młoda łania.O ciuchach nic nie powiedział może tylko tyle ,że jak Cie zobaczą w tych w/w to zaczną robić to samo i ........zalejae nas japonizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.01.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 to moze czarne lakierki beda cieple ? Padło pytanie w co mam mój małż na głowie jak biega. No to mówię grzecznie : czarną, wełnianą czapeczkę do połowy uszków :) Poproszę , żeby spróbował pobiegac w czarnych lakierkach , ale nie wiem czy się zgodzi na eksperyment... yhy a potem w wiadomosciach w TV podadza ze w jednym koncu wawy zlapano biegajaca w kalesonach meskich i gumofilcach kobiete a na drugim koncu mezczyne w czarnej czapce i lakierkach [tylko w czapce i lakierkach ] i będziesz miała swoje 5min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 to moze czarne lakierki beda cieple ? Padło pytanie w co mam mój małż na głowie jak biega. No to mówię grzecznie : czarną, wełnianą czapeczkę do połowy uszków :) Poproszę , żeby spróbował pobiegac w czarnych lakierkach , ale nie wiem czy się zgodzi na eksperyment... yhy a potem w wiadomosciach w TV podadza ze w jednym koncu wawy zlapano biegajaca w kalesonach meskich i gumofilcach kobiete a na drugim koncu mezczyne w czarnej czapce i lakierkach [tylko w czapce i lakierkach ] to samo wczoraj pomyslalam .................tylko mialam nadzieje , ze bedziecie biegac razem mozna jakis taki klub zalozyc np Biegajacych Inaczej. .....mozna Gosie w japonkach dokoptowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 moze to faktycznie dobry pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts