Jerzysio 04.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Zamieniłem modem neostrady na Liveboxa ( głównie dla telefonu internetowego ), mam techniczną możliwość brania tiwi.Czy ktoś może korzysta już z tego "cudeńka" i jaki ma doświadczenia ?Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ciekawe co tobie odpowiedza .Ja mam go juz od września i wykorzystuje go jako ruterka. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=84568 Tak odpowiadal mi selimm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.01.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Zapomiałem dodać ,że bardzo chciałbym go wykorzystac tak jak jest do tego stworzony.W czy masz problem z tym tv? wpinasz go do tv wykupujesz usługe i np. cyfre cedujesz na liveboxa i tak samo z wypozyczaniem filmów ,czy telef internet. pozdro NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Tam raczej zartował selim mam trzeciego lajfgownioka 1-nie zatrybił 2-zepsuł sie po tygodniu 3-działa ,aczkolwiek zdalne odbieranie to mit filmy -no u mnie to nie funguje i wątpie ze gdziekolwiek to trybi tak jak na ulotkach pisze telefon internetowy -bede korzystał usługa juz dodana ale zapomniałem podpiąć aparat to tyle ...i jak zwykle pies i ich trącał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.01.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Tam raczej zartował selim mam trzeciego lajfgownioka 1-nie zatrybił 2-zepsuł sie po tygodniu 3-działa ,aczkolwiek zdalne odbieranie to mit filmy -no u mnie to nie funguje i wątpie ze gdziekolwiek to trybi tak jak na ulotkach pisze telefon internetowy -bede korzystał usługa juz dodana ale zapomniałem podpiąć aparat to tyle ...i jak zwykle pies i ich trącał powiem Ci ,że ja to Polska "by" i troszku później do nas coś dochodzi ale ,że u was videłostrada nie hula to troche lipa.Nie do końca trybie z tym wypozyczaniem twoim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 jakim wypozyczeniem ? lajtgownioka? -dwa tygodnie na reklamacje czekasz dlatego warto najpierw wziąsc modem a pozniej to cudo za zeta se nabyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 jakim wypozyczeniem ? lajtgownioka? -dwa tygodnie na reklamacje czekasz dlatego warto najpierw wziąsc modem a pozniej to cudo za zeta se nabyc Ale ty to czarno widzisz.Wypożyczanie to miałem na mysli filmów, ktore w niektorych regionach Polski działaja.Np.w WArszaaaaaawie,Katooooowicach.Telefonik internetowy mam na zasadzie taniego rozmawiania 0.12gr/min.Fajna rzecz tylko wiecej optymizmu nie wszystko musi być takie "beeee". pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.01.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ...fajnie, fajnie ale ja pytałem o tiwi i jak działa w praktyce ! Selimm .... mam telefon od 15 grudnia i tylko czasami są gorsze połączenia, ale z Australią słyszalność zawsze świetna.. ... może jednak ktoś już ogląda Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ...fajnie, fajnie ale ja pytałem o tiwi i jak działa w praktyce ! Selimm .... mam telefon od 15 grudnia i tylko czasami są gorsze połączenia, ale z Australią słyszalność zawsze świetna.. ... może jednak ktoś już ogląda Pozdro J Witam .. Jak zwykle czegoś nie trybie.co przez to rozumiesz?mam techniczną możliwość brania tiwi. .Mając liveboxa możesz: 1.bezprzewodowy dostęp do internetu 2.telefonia internetowa 3.tv i wypożyczalnia filmów on-line. W czy problem?1.2 czy 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Powiedz prosze jak chcesz przez liveboxa ogladać tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.01.2007 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jak w temacie, chodzi o 3.TV przez ADSL - zółty port Ethernet.Pakiet podstawowy + pakiety Cyfry do wyboru.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jak w temacie, chodzi o 3. TV przez ADSL - zółty port Ethernet. Pakiet podstawowy + pakiety Cyfry do wyboru. J Dalej nie kumam gdzie problem .Jeżeli dobrze pamietam to usługa przez liveboxa kosztuje cie zawsze po dodaniu cyfry 56 zl.Czyli masz w domciu c+ w pakiecie np presiżżż to dodajesz ta kwote i oglądasz.Oczywiście pamietajac o uaktywnieniu usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Zaleta >>> nie masz np na dachu talerza. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zaleta >>> nie masz np na dachu talerza. pozdro chyba na balkonie, lub elewacji a na dachu to ja mam komin ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zaleta >>> nie masz np na dachu talerza. pozdro chyba na balkonie, lub elewacji a na dachu to ja mam komin ... Selimm do tv z liveboxa nie potrzeba anteny satelitarnej. A z tym balkonem i kominem to mnie zaskoczyłeś o dachu nie wspomne.Jak go zwał tak zwał ....przyczep se do drzwiach wejsciowych to zaoszczędzisz jeszcze na pozycjonerze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Widze ze kolega N.S. sie rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Widze ze kolega N.S. sie rozkręca . Już nie ten klimat.Starość drogi kolego.Ale co jak co nauczyciela mam supeeeerrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.01.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 niktspecjalny ...kolego, przeczytaj uważnie co napisałem na początku to zaraz "zakumasz" o co mi chodzi J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 niktspecjalny ...kolego, przeczytaj uważnie co napisałem na początku to zaraz "zakumasz" o co mi chodzi J Mało kumaty jestem przeczytałem i nie kumam. 1.Masz liveboxa? 2.Ogladasz przez niego jakąś komercyjną telewizje? 3.Jaką kwote płacisz za liveboxa? 4.Co to jest TV przez liveboxa? 5.Jaki region Polski reprezentujesz? 6.Masz np cyfe+? Może my rozmawiamy o jakiś innych urządzeniach?Sześć krótkich pytań i sześć krótkich odpowiedzi. Zamieniłem modem neostrady na Liveboxa ( głównie dla telefonu internetowego ), mam techniczną możliwość brania tiwi. Czy ktoś może korzysta już z tego "cudeńka" i jaki ma doświadczenia ? Jak w temacie, chodzi o 3. TV przez ADSL - zółty port Ethernet. Pakiet podstawowy + pakiety Cyfry do wyboru. http://http://images4.fotosik.pl/284/22473ce7afc60c85m.jpg.Wszystko jest napisane w instrukcji. Ja mozliwości takiej nie mam bo ja to Polska "b". Z tego co piszesz nic nie wynika moze tylko ,że chcesz i tyle.Piszesz:Pakiet podstawowy + pakiety Cyfry do wyboru ale co??? masz czy chcesz np.oglądać? pozdr Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Kolego W temacie "TV z Livboxa ???" zapytałem wprost : "Czy ktoś może korzysta już z tego "cudeńka" i jaki ma doświadczenia ?" Czego tu nie rozumiesz ? Pytam czy ktoś korzysta z tiwi przez Liveboxa i jakie ma doświadczenia ? To wszystko ! Jeśli nie korzystasz, a Twoje wypowiedzi na to wskazują, to z całym szacunkiem, nie "łapiesz" się na temat. Jeśli korzystasz, to słucham opinii. Proste jak konstrukcja cepa. J ...bez osobistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts