niktspecjalny 09.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Wybacz mi kolego po raz ostatni.Nie zrozumiałem Cie nich Ci bedzie ale nie chcialem być niemiły.Chciałem pomoc ale Ty to źle odebraleś.W pytaniu na poczatku postu pytasz:Zamieniłem modem neostrady na Liveboxa ( głównie dla telefonu internetowego ), mam techniczną możliwość brania tiwi. Czy ktoś może korzysta już z tego "cudeńka" i jaki ma doświadczenia ? Pozdro Kolego sam zaprzeczasz sobie w dalszej cześci tego postu, pisząc jakby inaczej sformułowane pytanie:W temacie "TV z Livboxa ???" zapytałem wprost : "Czy ktoś może korzysta już z tego "cudeńka" i jaki ma doświadczenia ?" Czego tu nie rozumiesz ? Pytam czy ktoś korzysta z tiwi przez Liveboxa i jakie ma doświadczenia ? piszesz ,że masz mozliwość a nie ,że chcesz oglądać ,że zmieniłeś neost na liveboxa tylko dla telefonu i to wygląda na to ,że to interesowało cie najbardziej zadając pytanko To jest właśnie proste jak słońce. Przepraszam za wszystko i powiem ,że jak będzie ta usługa po mojej stronie Wisły dowiesz sie pierwszy.A cepy to chyba takie wiejskie huligańskie nunczaku.Nie obrazajmy się bo nie przystoi to Panom w naszym wieku. Z poważaniem NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.01.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Takie eleganckie wypowiedzi są możliwe tylko na forum Muratora. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Pytam, nie dla samego pytania, ale myslę o ewentualnym korzystaniu ( a nie np. z talerza ) z tiwi przez tpsa, tyle tylko, że przy podjęciu decyzji chętnie wysłucham opini osób, które z tego ustrojstwa już korzystają i mogą coś powiedzieć o +/- tego rozwiązania !To wszystko.PozdroJ .. absolutnie bez osobistych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Pytam, nie dla samego pytania, ale myslę o ewentualnym korzystaniu ( a nie np. z talerza ) z tiwi przez tpsa, tyle tylko, że przy podjęciu decyzji chętnie wysłucham opini osób, które z tego ustrojstwa już korzystają i mogą coś powiedzieć o +/- tego rozwiązania ! To wszystko. Pozdro J .. absolutnie bez osobistych Było tak napisać ,że: chce skorzystać w przyszłości z tv przez liveboxa.Jeżeli Ci to w czyms pomoże to powiem tak.Zeby tv w twoim domku zaistnialo musisz wyprzedzić swoje pytanie .Czy wogóle u ciebie sa możliwości sieci do odbioru w/w.Bo jeżeli nie masz to możesz ich nie miec i tyle.Jak zapewne wiesz w multipakiecie za 63 zł możesz ogladać 28 programów w niczym nie przypominajacych pełnego pakietu oferowanego przez cyfre+.Jak również wiesz nie ma takiej opcji ,żeby najwiekszy pakiet cyfry scedowac na adsl-a.To wiesz takze,że oferta cyfry+ a oferta tv-multipakiet livebox to zupełnie inne oferty bo jak sie ma :pełny pakiet za 130 zł do 63 zł multipakietu livebox.Nijak.Jezeli chodzi o odbiór i jego jakość to nawet nie ma co porownywac bo adsl z jakością odbioru DVD bije na łeb całą cyfre z jej np ośnieżonym talerzem.Czyli:możliwość sieci do odbioru... Dekoder settopbox do przekazu sygnału...wykupienie usługi za 63 zl....amen. A jak maja się Twoje kalkulacje do połączenia wydatków cyfry i liveboksa(130 zl +63zł =193zł) zostawiam Tobie. absolutnie bez osobistych...dobrze powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ...dokładnie chodzi mi o jakość odbioru tego "ustrojstwa"( pakiety, wybór, koszty, etc. to wtórna sprawa ) i porównanie, choćby z talerzem. Mam techniczną możliwość skorzystania, ale nie mam przekonania, czy to dobre rozwiązanie i dlatego pytam !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.01.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ...podciągnę, bo może ktoś ma ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jerzysio, kiedyś widzialem jak to dziala na prezentacji i wygladało całkiem, calkiem. Podobno TP w swoim biurowcu na Twardej ma coś takiego co sie nazywa " Ogrody innowacji" gdzie mozna sobie wejść poklikać i zobaczyć jak to dziala i porozmawaić z kimś kompetentnym > Mówie podobno bo sam nie bylem i nie widzialam , wiem o tym z drugiej reki< . Jak byś był w okolicy to mozesz spróbowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 18.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Juz sie dowiedzialem , dla zwyklego smiertelnika który wejdzie z ulicy nie jest to dostepne . Pozostaje zatem zyczliwość uzytkowników , moze coś powiedza jak to" hula w realu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.01.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Dzięki .... a swoją szosą, to ciekawe jak się to rozwinie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.01.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Podciągnę może ktoś sobie założył J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts