AWIk 04.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam.Szukam prezentu dla Żony. Grywamy czasami w dominu, karty, bierki, szachy. Ale chciałbym coś nowego.Znacie jakies fajne gry np. planszowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Scrabble lub Rummikub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 04.01.2007 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 A jak się nazywa taka mata z kolorowymi polami które trzeba dotykać rękami i nogami na znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 04.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Twister, ale to raczej dla dzieci. Jest jeszcze Otello, trochę zapomniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 04.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 może bingo podróżne?fajna gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 05.01.2007 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jest jeszcze Otello, trochę zapomniane. Otello/Reversi super gra - znamy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.01.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 No i jeszcze jest MONOPOLY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea paweł 22.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.rebel.pl Mnóstwo gier, do wyboru do koloru. Ja osobiście oprócz scrabble i "uno" polecam: - strategiczną grę "osadnicy z cattanu" - i najlepsze: JUNGLE SPEED przy tym ubaw ma cała rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mamy taką starą ale po mutacji gre w butelke.Spotykamy się w doborowym towarzystwie i gre zaczyna ta osoba ,która jako ostatnia siada do stoły czyli na podłodze.Nasze panie niechętnie w nia graja bo skutki sa czasami tragiczne.Powiem,że nieczęsto w nia gramy bo nasze połowy strasznie sie wkurzaja.A fotki są obowiązkowe to tak dla podkrecenia zabawy.Dobra pierdu pierdu a nic o samej gierce nie pisze. Bytelką po "3L smirnoffie" która towarzyszy nam od jakiś kilku ładnych lat...(kiedyś była marki Wino) kręcimy i na kogo wypadnie po jednym obrocie ma wypic 50-siatke gorzałki obecnej u gospodarzy wieczoru.Wygrywa ten który jako ostani/nia odchodzi lub wypełza do drzwi frontowych.Gra trwa przez cały czas imprezy.W kazdej chwili uczestnik może odmówic wypicia co znaczy ,że przegrał. Kiedyś zadano mi pytanie co się dzieja jak butelka nie zatrzyma sie na osobie??.Proste- zawsze decyduje fakt... kto ma bliżej szyjke obok siebie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ns, gra wzbudziła moje zainteresowanie... powiedz tylko, co, /kogo?/ fotografujecie i KIEDY??? I widzisz takich pytań sie obawiam .Ale odpowiem.Najcześciej fotki robia kobitki bo maja z tego najwiekszy ubaw.Zdjęcia sa z różnych momentów.Chciałoby sie je pokazac ale troszku nieladnie by mi było jak ktoś z mojego towarzycha je zobaczył.Głównie na fotach są osoby podczas krecenia i w czasie picia no i oczywiście jak odpadają z wiadomych wzgledów. Wyobraź sobie ,że zostaje dwie osoby i nie mają siły zakrecic butlą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ns, strasznie droga ta Twoja gra zwłaszcza jak na imprezie jest dużo osób my gramy w karty, monopol i scruble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ns, strasznie droga ta Twoja gra zwłaszcza jak na imprezie jest dużo osób my gramy w karty, monopol i scruble to ścisłe grono i nie lubi monopolu i scruble.Wodeczka raz na miesiąc na 12 osób.Fajna bibka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.01.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 pokaż te zdjęcia a buźki przeca możesz zamazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.01.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 pokaż te zdjęcia a buźki przeca możesz zamazać pomyśle o tym ale po co Ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.01.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 żartowałam ale dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 23.01.2007 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kupiłem żonce Wygibajtusa, czyli naszą rodzimą wersję Twistera. Normalnie zabawa na całego. Trenujemy z żoncią i za jakiś czas rozegramy zawody ze znajmomymi a za jakiś czas z naszymi szkrabami. Dzięki za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 no to fajne imprezy muszą być - skoro gier już brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 23.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kupiłem żonce Wygibajtusa, czyli naszą rodzimą wersję Twistera. Normalnie zabawa na całego. Trenujemy z żoncią i za jakiś czas rozegramy zawody ze znajmomymi a za jakiś czas z naszymi szkrabami. Dzięki za zainteresowanie tematem. Wybiłam się w trakcie wątku, że własciwie to AWIk chciał żonie na prezent grę kupić. I tak się zastanawiam ns w przypadku Twojej propozycji należy zonie kupic kilka flaszek? tylko mam malutkie pytanko, tak, zeby zasady wyjaśnic ( może na kolejna imprezkę )a jesli butelka uporczywie się na kims nie zatrzymuje co robi taki biedak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 23.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ... może pociąga z butelki ... zapasowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts