dm1719501316 04.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich Nniezła kopalnia wiedzy, poczytałem, poszperałem ale nie znalazłem zbyt wielu wątków na ten temat, więc ponawiam: Kto zbudował/buduje Tymoteusza z Archetonu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam wszystkich Nniezła kopalnia wiedzy, poczytałem, poszperałem ale nie znalazłem zbyt wielu wątków na ten temat, więc ponawiam: Kto zbudował/buduje Tymoteusza z Archetonu?? niestety nie wiem ale...witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 16.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 morda w końcu zawitałżeś pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 16.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 heloł, ja też nie wiem kto buduje, ale witam serdecznie, (czyli od tej chwili nie jestem nalmłodszym użytkownikiem forum ) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xlenka 22.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam! My będziemy mieli Tymoteusza. W sierpniu zaczynamy budowę. Jeśli są jakieś pytania, chętnie odpowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts