popey111 22.03.2011 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 No to żeby pociągnąć dalej wątek reklamowy proponuję zajrzeć tutaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 05.04.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 No ciekawe czy rzeczywiście zwracają i jak wyliczą tę kwotę...A jeśli chodzi o zakupy u projektantki Gosi Baczyńskiej, to widziałam tę akcję na facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Harimex 11.04.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 telewizor LG tak ale pralka? w sklepie bardzo polecali mi właśnie pralki z LG ale co z tego jak po 1,5 miesiąca pojechała już do serwisu no i często się coś z nie dzieje dlatego proponuje rozglądnąć się za inną firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 12.04.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 No nie wiem, ale nawet na facebooku czytałam, że według badania przeprowadzonego przez GFK w 54 krajach, LG w kategorii pralek jest numerem jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 30.04.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Pranie parowe jest też chyba bardziej oszczędne, bo mniej wody pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 02.05.2011 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Zgadza się bo z jednego litra wody można sporo pary wytworzyć, więc na pewno jest ekonomiczne w użyciu, bo tak normalnie to chyba około 100 litrów wody na całe pranie pobiera pralka, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 25.05.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 telewizor LG tak ale pralka? w sklepie bardzo polecali mi właśnie pralki z LG ale co z tego jak po 1,5 miesiąca pojechała już do serwisu no i często się coś z nie dzieje dlatego proponuje rozglądnąć się za inną firmą A jak już oddałeś/aś do serwisu to nie naprawili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Kotwica 22.09.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ja szczerze to polecam Pralki LG Dobry wyrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 30.09.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Prali LG są dobre, ale trochę kosztują. Za to wydaną kasę rekompensuje duża różnorodność w programach i funkcjach pralki. A jak pralka po 1,5 miesiąca jest popsuta to najprawdopodobniej ktoś ją uszkodził podczas transportu i nie przyznał się po świńsku! To nie możliwe żeby była usterka po takim krótkim okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts