czandra 02.05.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Jeszcze łazienka, najpierw dół: http://republika.pl/czandra2/dom2/lazienka1.jpg http://republika.pl/czandra2/dom2/lazienka2.jpg http://republika.pl/czandra2/dom2/lazienka3.jpg i góra: http://republika.pl/czandra2/dom2/lazienka4.jpg http://republika.pl/czandra2/dom2/lazienka5.jpg http://republika.pl/czandra2/dom2/lazienka6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakunia74 03.05.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Brawo, coraz piękniejsza ta wasza Calineczka, jestem pod wrażeniem waszego kominka śliczny, czy mogę poprosić o zdjęcie całej ściany na której jest kominek? Jeszcze raz gratuluję postępów!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakunia74 03.05.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Dzięki za miłą opinię! A z tą przeprowadzką to oczywiście taki mały żarcik ?? Jak patrze ile jeszcze czasu i pracy potrzeba żeby wykończyć to nasze gniazdko to czuję jak mi włosy siwieją Ale oko mozna już nacieszyć... Wczoraj podłączaliśmy się do wodociągu - mimo że nie byłam nigdy na Księżycu to mam wrazenie że jego krajobraz właśnie wczoraj poznałam. A co nowego na Waszej budowie? Pozdrawiam. Hej Ulka , a jak postępy na waszym polu boju? Może jakieś nowe fotki??? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 05.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Brawo, coraz piękniejsza ta wasza Calineczka, jestem pod wrażeniem waszego kominka śliczny, czy mogę poprosić o zdjęcie całej ściany na której jest kominek? Kakunia, ściana z kominkiem jest na etapie tworzenia. Nie ma też jeszcze kamienia do wykończenia kominka. Pewnie będzie pod koniec maja, wówczas pokażę zdjęcie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 05.05.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Brawo, coraz piękniejsza ta wasza Calineczka, jestem pod wrażeniem waszego kominka śliczny, czy mogę poprosić o zdjęcie całej ściany na której jest kominek? Kakunia, ściana z kominkiem jest na etapie tworzenia. Nie ma też jeszcze kamienia do wykończenia kominka. Pewnie będzie pod koniec maja, wówczas pokażę zdjęcie. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakunia74 07.05.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 oki czekam cierpliwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi67 07.05.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Śliczna łazienka na górze, ta pomarańczowa. Proszę, napisz co to za płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 07.05.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Śliczna łazienka na górze, ta pomarańczowa. Proszę, napisz co to za płytki. Witam, to Paradyż Sensual Art, kolor koral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olowek 02.06.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Już dawno nikt nic nie pisał. Jak wasze postępy w budowie?? U nas wjazd zrobiony, prąd połączony można już zacząć działać. Jutro przyjadą równać teren i może za tydzień geodeta i fundamenty. Napiszcie jak tam u was to wszystko wygląda Pozdrawiamy i czekamy na nowe zdjęcia [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 08.06.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witajcie, u nas w maju był lekki zastój. Za tydzień mają przyjść robić elewację. Mam nadzieję, że nic się nie przesunie. Niebawem też mają być montowane schody. Teraz malujemy.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Witam jakiej firmy jest Wasz wklad kominkowy i bateria wannowa w dolnej lazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.06.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Witaj, Wkład kominkowy Spartherm, a bateria - Paffoni. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 13.06.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 witammożesz napisać co to jest ta "niebieska ramka wokół kominka bo to chyba nie płyta k/g?. i czym jest wypełniona szczelina miedzy tym a wkładem? Mam podobną zabudowę kominka i u mnie poprostu to spartaczyli. Docieli płyte k/g wokół wkładu zostawiając okol 0,8-1cm luki. I efekt jest taki, że można spokojnie oglądać to co jest w srodku obudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 13.06.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 witam możesz napisać co to jest ta "niebieska ramka wokół kominka bo to chyba nie płyta k/g?. i czym jest wypełniona szczelina miedzy tym a wkładem? Mam podobną zabudowę kominka i u mnie poprostu to spartaczyli. Docieli płyte k/g wokół wkładu zostawiając okol 0,8-1cm luki. I efekt jest taki, że można spokojnie oglądać to co jest w srodku obudowy. To jest taka specjalna płyta do obudowania komory kominka (krzemianowa chyba). Wykonawca twierdził, że jest lepsza od G-K, ale była trochę droższa. Niestety nie wiem o niej nic więcej. Na to ma przyjść jeszcze kamień. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 14.06.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 27.06.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 18 czerwca złożyłam w Starostwie w końcu projekt wraz z wnioskiem o pozwolenie na budowę . Mamy 3 miesiące opóźnienia. Zobaczymy kiedy będzie decyzja pozwolenia na budowę... czekamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakunia74 27.06.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Powodzenia my już mamy ogrzewanie i hydraulikę, czekamy na posadzki no i pozostanie wykończeniówka. Zważywszy, że zaczęliśmy w marcu to i tak nieźle, mam nadzieję, że Boże Narodzenie spędzimy u siebie. Życzę wytrwałości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 27.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Powodzenia my już mamy ogrzewanie i hydraulikę, czekamy na posadzki no i pozostanie wykończeniówka. Zważywszy, że zaczęliśmy w marcu to i tak nieźle, mam nadzieję, że Boże Narodzenie spędzimy u siebie. Życzę wytrwałości!!! No to gratulacje- idziecie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 28.06.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 18 czerwca złożyłam w Starostwie w końcu projekt wraz z wnioskiem o pozwolenie na budowę . Mamy 3 miesiące opóźnienia. Zobaczymy kiedy będzie decyzja pozwolenia na budowę... czekamy.... Pozwolenie przyjdzie szybko i nawet się nie obejrzycie , a fundament już będzie gotowy. Spójrz, jak szybko wszystko idzie u Kakuni. Nasz sąsiad przed miesiącem zaczął robić wykopy, a wczoraj zalewał strop. Wszystko zależy od ekipy. Życze dużo wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 28.06.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Powodzenia my już mamy ogrzewanie i hydraulikę, czekamy na posadzki no i pozostanie wykończeniówka. Zważywszy, że zaczęliśmy w marcu to i tak nieźle, mam nadzieję, że Boże Narodzenie spędzimy u siebie. Życzę wytrwałości!!! Kakunia, przy takim zaawansowaniu prac, termin na grudzień jak najbardziej realny Moje gratulacje, super! My powoli wykańczamy wnętrza. Plan jest taki, aby za miesiąc się przeprowadzać. Zobaczymy. A co słychać u Olowka? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts