Asik2605 22.10.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Wpadam rowniez z wizyta Gratuluję pomysłów na piękne wykończenie domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 27.12.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Moze komus chce sie dodac jakies zdjęcia.... Moze z wnętrza? pochwalicie się Ponawiam pytanie. Co u was słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 30.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Do czandra Witaj! Bardzo podoba mi sie wasz domek i wnetrze, a zwłaszacza kominek i ta płyta na której jest zawieszona plazma/LCD.Efekt jest fantastyczny.Mam pytanko co to za płyta czy to płyta kartonowo gipsowa.Będę wdzięczna jesli odpiszesz. Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu,t176550.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 06.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Do czandra Witaj! Bardzo podoba mi sie wasz domek i wnetrze, a zwłaszacza kominek i ta płyta na której jest zawieszona plazma/LCD.Efekt jest fantastyczny.Mam pytanko co to za płyta czy to płyta kartonowo gipsowa.Będę wdzięczna jesli odpiszesz. Pozdrawiam Witaj, to zwykła płyta gips-karton, tylko na środku tam gdzie jest mocowanie do telewizora była wzmocniona deskami. Na razie zdaje egzamin. Pozdrawiam! czandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumbas 05.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 BARDZO WAŻNE POTRZEBUJE DOKŁADNE WYMIARY DOMU- CHODZI MI O WYMIARY RZUTU PARTERU. Na rysukach są ale podaja od kalenicy. Ja mam diałke 19m szerokości i nie wiem czy mi sie zmieści. Oczywiscie buduje domek bez wykuszu w salonie- trrzeba to odjąćPotrzebuje szybkiej odpowiedzi. moze byc na maila [email protected]Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 08.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj! Czy możesz zdradzić nazwę i producenta skórzanego wypoczynku w salonie? Ma niepowtarzalny kolor! Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 09.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj! Czy możesz zdradzić nazwę i producenta skórzanego wypoczynku w salonie? Ma niepowtarzalny kolor! Pozdrawiam Justyna cześć, wypoczynek jest z firmy Sofitalia, nazwy niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 11.02.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 BARDZO WAŻNE POTRZEBUJE DOKŁADNE WYMIARY DOMU- CHODZI MI O WYMIARY RZUTU PARTERU. Na rysukach są ale podaja od kalenicy. Ja mam diałke 19m szerokości i nie wiem czy mi sie zmieści. Oczywiscie buduje domek bez wykuszu w salonie- trrzeba to odjąć Potrzebuje szybkiej odpowiedzi. moze byc na maila [email protected] Z góry dziekuje. Szerokość całkowita z wykuszem to 1219 cm. Wykusz ma 60 cm. Musisz zostawić miejsce z jednej i drugiej strony po 4 m. Musiałbyś zmniejszyć trochę budynek do 11 m. Pytanie, czy będziesz wykonywał jak w projekcie, czyli z ytonga 36,5 cm, czy 2-warstwową np. 24+12 cm lub więcej ocieplenia. Przy pierwszym lub drugim wariancie musiałbyś wykonać budynek węższy o min. 59 cm (po 30 cm z każdej strony). Moim zdaniem nie wpłynie to znacząco na funkcjonalność pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOM_SZCZESLIWY 24.03.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 BARDZO ŁADNY DOMEK. wnętrza szczególnie. gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts