Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam, przepraszam za nieuwagę, zdjęcia mozna znaleźć otwierajac na foto.onet.pl zakładkę "katalog" tam trzeba znależc kategorię dom-mieszkanie i album pt. "Calineczka". Wkleiłam 7 zdjęć i niestety okazuje się że ich jakość jest kiepska, zrobiły sie jakieś takie ciemne...........

Może teraz będzie coś widać?

http://foto.onet.pl/gf65y,xjfsk4kki5k8,bf29c

Człowiek całe życie się uczy. pozdrawiam.

• Odpowiedzi 388
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam, przepraszam za nieuwagę, zdjęcia mozna znaleźć otwierajac na foto.onet.pl zakładkę "katalog" tam trzeba znależc kategorię dom-mieszkanie i album pt. "Calineczka". Wkleiłam 7 zdjęć i niestety okazuje się że ich jakość jest kiepska, zrobiły sie jakieś takie ciemne...........

Może teraz będzie coś widać?

</p><p> http://foto.onet.pl/gf65y,xjfsk4kki5k8,bf29c

Człowiek całe życie się uczy. pozdrawiam.

jakoś mi się nie chce otworzyć :oops:

Dzięki za miłą opinię! A z tą przeprowadzką to oczywiście taki mały żarcik ?? Jak patrze ile jeszcze czasu i pracy potrzeba żeby wykończyć to nasze gniazdko to czuję jak mi włosy siwieją :lol: Ale oko mozna już nacieszyć... Wczoraj podłączaliśmy się do wodociągu - mimo że nie byłam nigdy na Księżycu to mam wrazenie że jego krajobraz właśnie wczoraj poznałam. A co nowego na Waszej budowie? Pozdrawiam.

Hej:)

Ula jaki macie strop? i chciałam prosić o fotki z wnętrza domu, jeżeli to będzie możliwe oczywiście. Ja jestem cały czas na etapie dokumentacji.

Gdzie kupowaliście swoje projekty? muszę zacząć myśleć o złożeniu zamówienia :)

Witam !!! Projekt "Calineczki" wypatrzyliśmy sobie w internecie, a zamówiliśmy przez architekta u którego później robiliśmy adaptację. A co do stropu to jest betonowy : zbrojone belki + pustaki stropowe, (zdaje się że Czandra rozwiązała to tak samo).

Wiesz Czandra jestem pod wrażeniem coraz piękniej tam u Was! Jaki kolor okien wybraliście ? Nie widzę dokładnie ale czyżby to był złoty dąb ? Bardzo podoba mi się ten kolor i właśnie taki jest u nas. Pozdrawiam.

Cześć ! U nas też poddasze nie będzie wykorzystane (chyba że jako strych) a mimo to wybralismy strop betonowy, bo po pierwsze jak zauważyła Czandra wcale ten drewniany nie jest tańszy, a po drugie nigdy nie wiadomo co się w życiu wydarzy i może za kilka lat będzie potrzebne dodatkowe miejsce - wtedy tylko mała przeróbka, schody, docieplenie poddasza, okna.... i można mieszkać. :p

Muszę się pochwalić, oby nie za wcześnie, ale wszystko jest na dobrej drodze i niedługo zaczniemy tynkowanie :D :D :D . Mam nadzieję że tym razem "majster" nie zawiedzie. Pozdrawiam!

• 2 weeks później...