bebeto97 04.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Planuje mieć widedomomfon ale nie ma pojęcia jaki, miał już ktoś może jakieś doświadczenie z tym? Nie mam pojęcia jaki kabel położyć (a zagwostka bo chce mieć elektro zamek), a chce teraz to zrobić gdyż ni mam jeszcze czarnoziemu rozłożonego i w miare głęboko to puszcze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 10.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Trzeba uważać na czułość kamery i możliwość regulacji. Kiedyś kupiliśmy w Makro w promocji czarno-biały wideodomofon firmy ELRO. Niestety widział tylko w ponure ciemne dni deszczowe i w nocy. W jasny słoneczny dzień na ekranie była tylko biała plama. Przysłanianie daszkiem nic nie pomagało. W serwisie też nic nie mogli z tym zrobić, więc zwróciliśmy badziewie. Można to było montować jedynie wewnątrz budynków, na klatkach schodowych, gdzie zawsze panuje półmrok. Do domów jednorodzinnych w celu montażu zewnętrznego się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 10.01.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Planuje mieć widedomomfon ale nie ma pojęcia jaki, miał już ktoś może jakieś doświadczenie z tym? Nie mam pojęcia jaki kabel położyć (a zagwostka bo chce mieć elektro zamek), a chce teraz to zrobić gdyż ni mam jeszcze czarnoziemu rozłożonego i w miare głęboko to puszcze:P polecam firme commax..napewno bedziesz zadowolony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.01.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Mam Commaxa i nie mialem problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 24.01.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.01.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Czarnobialy 500-1200Kolorowy 1400-2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 25.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi8 25.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jak masz do 20m od bramy do domu to wystarczy 12x0,5 ziemny, a gdy odlegość jest większa proponyję dołożyć jeszcze kabel koncentryczny 75 OHM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts