Robson000 04.01.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 czy jest na forum ktos kto budowal, lub buduje ten dom? chetnie porozmawiam o kosztach trudnych tematach etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robekm 12.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam, budujemy Wille Barona (gl-221) mamy już ściany fundamentowe i chudą wylewkę. Za tydzień zaczynamy murowanie ścian parteru. Żona na bieżąco fotografuje postępy więc w wchili wolnego dodam jakieś fotki (sam przeszukałem przed rozpoczęciem prac wiele stron i nic ciekawego nie znalazłem- chyba dlatego że projekt jest stosunkowo nowy......) PopzdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola118 31.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam, budujemy Wille Barona (gl-221) mamy już ściany fundamentowe i chudą wylewkę. Za tydzień zaczynamy murowanie ścian parteru. Żona na bieżąco fotografuje postępy więc w wchili wolnego dodam jakieś fotki (sam przeszukałem przed rozpoczęciem prac wiele stron i nic ciekawego nie znalazłem- chyba dlatego że projekt jest stosunkowo nowy......) Popzdrawiam Robert Witam zamierzam kupić ten projekt, czy mogę Cię prosić o zdjęcia domu z zewnątrz i wewnątrz, domyślam się że jest już gotowy ? I koszty jakie ponieśliście. W ogóle to gdzie powstał ten domek? Karolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka28 06.04.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witamzamierzam kupić ten projekt, prosze o kilka zdjęc z realizacji jezeli ktos posiada.Bardzo dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts