Żonka Artka 19.03.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Maanmy my od początku obstawaliśmy za kasztanem, ale o wyborze zdecydowała cena.Pytam, czy rozmawialiście tylko o wycenie dachówki podst., bo wydaje mi się to dość tanio jak na obecny rok.My za kompleksową dachówkę na cały dach (236m2) zapłaciliśmy ok 16.700,00 pln.Dawałeś do wyceny cały dach, czy tylko pytałeś o cenę dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 19.03.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wiem że jest to dobra cena , jest na składzie ale w babicach jesienny liść ale chcą 46 zł za podstawowa dachówkę + ok 10 %wiecej za resztę dodatków niż w trzebińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 19.03.2007 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 No to nic innego tylko zamawiaj, kupuj i jedno będzie z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 19.03.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 tak trzeba będzie zrobić , ale musze ją jeszcze poglądać żeby to nie była jakaś lipa . . czy myśleliście już o ogrzewaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 19.03.2007 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 raczej będzie tradycyjny piec na "wungiel" blisko kopalnia w brzeszczach i w bieruniu.... ja z racji wygodnictwa obstaje za kotłem z podajnikiem, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 19.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 wungiel ja chyba też to będę musiał miec , dopłaty tylko do modernizacji starych kotłowni , czyli masz stary piec węglowy a chcesz mieć nowoczesne ogrzewanie to dostaniesz coś , a jak chcesz od razu z ekologią za pan brat to cie mają wiesz gdzie . Paranoja co za d... nie u nas w gminie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 26.03.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Prawda !!!! Bardzo przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 26.03.2007 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Prawda !!!! Bardzo przyzwoicie. Dzięki! Ps. A już myślałam, że nikt tego nie czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 03.04.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam, super okna gratuluję. Jaki to kolor? i ze tak zapytam: ile kosztowały Was takie okna? Całkiem ich sporo i te łuki fajne (sama je mam). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 03.04.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam, super okna gratuluję. Jaki to kolor? i ze tak zapytam: ile kosztowały Was takie okna? Całkiem ich sporo i te łuki fajne (sama je mam). Pozdrawiam Dziękuję bardzo ! Okna w standardowym złotym dębie. Łuki, owszem bardzo fajne, ale...niestandardowe kształty baaardzo podrażają koszty. Mieliśmy sporo wątpliwości kiedy dostaliśy pierwsze wyceny ... ale po dłuższym namyśle - przecież to inwestycja na lata. Cenę za całość wysyłam na priva. Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 03.04.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 witaj , troszkę sie zagapiłem ale nadrabiam zaległości , okienka juz masz , ja chyba tez ten kolor sobie zmajstruje z racji tego iz są rolety w tym kolorze , ogólnie wasz domek nabiera wyrazu , fajnie wyglada . tylko nie denerwuj sie tyle do możesz nie zdąrzyć sie nim na maxa nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 04.04.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 No witam, witam! A już zaczynałam myśleć, że sie poddałeś Gratuluję DACHÓWECZKI na placu boju! Ps. wielkie dzięki za troskę o mój stan nerwowy chyba każdy inwestor przez to przechodzi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 07.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://i164.photobucket.com/albums/u36/maanmy/024.gif w takim razie życzę wam spokojnych i wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 23.04.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 żonko Artka jestem pod ogromnym wrażeniem !Iście artystyczne malowanie O przybijaniu nawet nie wspomnę .Toż ty fach masz w ręku.Widać ,że nie zginiesz babo. Gratuluję po stokroć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 27.04.2007 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 żonko Artka jestem pod ogromnym wrażeniem !Iście artystyczne malowanie O przybijaniu nawet nie wspomnę .Toż ty fach masz w ręku.Widać ,że nie zginiesz babo. Gratuluję po stokroć. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 28.04.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 witaj no nie ukrywam , że stanie na skraju rusztowania swiadczy o twoich zdolnosciach kaskaderskich , ale grunt że do przodu idziecie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.05.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Piękny domek! Podoba mi się taki styl.. Ciekawa jestem jaki masz pomysł na wykończenie kolumny wewnątrz? I jaka jest jej grubość, czy to 30-tka? Mam dwie w projekcie (na razie) i myślę o naniesieniu na nie stiuk-a(u).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 02.05.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Piękny domek! Podoba mi się taki styl.. Ciekawa jestem jaki masz pomysł na wykończenie kolumny wewnątrz? I jaka jest jej grubość, czy to 30-tka? Mam dwie w projekcie (na razie) i myślę o naniesieniu na nie stiuk-a(u).. Cześć Dziękuję bardzo Szczerze mówiąc nie zastanawiałam się jeszcze na jej wykończeniem, na początek pewnie pozostanie tylko wytynkowana, wyszlifowana i pomalowana w kolorze ścian. Pomysł przyjdzie w użytkowaniu . Jeśli chodzi o grubość, to 40-stka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 02.05.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witaj no nie ukrywam , że stanie na skraju rusztowania swiadczy o twoich zdolnosciach kaskaderskich , ale grunt że do przodu idziecie . pozdrawiam Cześć! - taaak, kaskaderka ci ze mnie nawet sąsiad wyszedł przed dom jak zobaczył mnie na rusztowaniu. Nie mógł uwierzyć Ps. A co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Bardzo mi przykro i wiem ze po takich przejsciach odechciewa sie czlowiekowi wszystkiego najgorsza wlasnie jest ta bezsilnosc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts