Żonka Artka 09.05.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Bardzo mi przykro i wiem ze po takich przejsciach odechciewa sie czlowiekowi wszystkiego najgorsza wlasnie jest ta bezsilnosc .... ... ... no właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 12.05.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 SZOK - przeczytałem 2 razy . łapy u........ć to s.........y , przykro jeszcze raz przykro mi . brak słów . dlatego trzeba uwazać na okazyjne zakupy czegokolwiek bez rachunku bo wiadomo z jakich zródeł pochodzą. TRZYMAJCIE SIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 23.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj! Czy mogłabyś pokazać nieco bliżej drzwi balkonowe z dolną wstawką, myślę o podobnych. Czy jesteś z takiego rozwiązania zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 23.05.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witaj! Czy mogłabyś pokazać nieco bliżej drzwi balkonowe z dolną wstawką, myślę o podobnych. Czy jesteś z takiego rozwiązania zadowolona? Cześć Te drzwi to pomysł mojego męża. Na początku patrzyłam na nie trochę krzywo, ale teraz jestem z nich bardzo zadowolona. Nie martwię się, że "wejdę na szybę" albo, że porozrzucane na tarasie rzeczy uderzą w okno. Poza tym, przy tak duzej powierzchni okna jest to dodatkowe wzmocnienie samej jego konstrukcji. Obiecuję, że przy najbliższej okazji zrobię zdjęcie z bliska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.06.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Cześć! Domek coraz piekniejszy Tynki gładziutkie, super, takie same planuję u siebie ale w przyszłym sezonie, bo ogrzewać juz trzeba takie cudeńka Z wod-kanalizacją mam problem podobny, też obawiamy się, że szybciej skończymy budowanie i wykańczanie niz gmina raczy wybudować sieć wod-kanalizacyjną. Czy montażu okien tez tak "pilnowałaś"? To jako exsperta zapytam cię ile kotew potrzeba do zamontowania okna np. 140x150??? Mam podobne podejście i też wnikliwie przypatruję się wykonawcom, biegam z metrem i poziomica po budowie. Ma być super i dokładnie! Oby tak dalej, powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 06.06.2007 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Cześć Agnieszko Co do montażu okien... prawdopodobnie byłam bardzo upierdliwa, ale wyznaję zasadę: "płacę więc wymagam". My mamy okna 200 x 150 i przy nich są po 4 kotwy (góra, dół) i po 2 ( lewa, prawa). Przy oknach tarasowych i balkonowych po 4-ry (góra, dół ) i 4-ry (lewa, prawa). Przy łukach znacznie więcej. Nawet te najmniejsze okna są montowane na kotwach, po 1-ej (góra, dół, lewa, prawa). Pozdrawiam, B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrewB 19.06.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Witam. Bardzo podobaja mi się kinkiety gipsowe. czy możesz mi powiedzieć jaka firma i gdzie je nabyć.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 22.06.2007 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Witaj AndrewB Kinkiety kupiłam w sklepie internetowym firmy Macte Light ze Starych Babic. Producent - Ceramic Design. Faktycznie są bardzo ładne, polecam. Pozdrawiam, B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 06.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 witaj .. słuchaj czy miałaś urodziny 05.08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 06.08.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam, witam !!! A gdzie to się kolega podziewał ? Chętnie bym coś poczytała, pooglądała zdjęcia a tu nic A urodziny miałam 04.08 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 07.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 mam zalegości , ale nadrobię wszystko . zdjęc trochę jest pytałem o tę date ponieważ ja też wszedłem w nową dekadę tylko że dzionek póżniej w takim razie zaśpiewajmy sobie STO LAT STO LAT pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 08.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 LWICO pewnie gdybym umiał ryczeć to bym ci zaryczał głośne 120 lat , niestety pozostaje mi tylko ta mała kapelka http://i164.photobucket.com/albums/u36/maanmy/18.gif pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 09.08.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 LWICO pewnie gdybym umiał ryczeć to bym ci zaryczał głośne 120 lat , niestety pozostaje mi tylko ta mała kapelka http://i164.photobucket.com/albums/u36/maanmy/18.gif pozdrawiam maanmy DZIĘKI !!! MAŁA, ALE JAK FAJNIE GRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.08.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witaj , ja jeszcze w sprawie okien, czy okna montowałaś razem z parapetami wewnętrznymi i zewnętrznymi, czy zostawiałaś miejsce na nie, a jesli tak to ile szczeliny pod spodem powinno się zostawić? Ale namieszałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 11.08.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Witaj! Przeglądając Twój dziennik budowy napotkaliśmy się na ciekawy artykuł o drzwiach marki GERDAAAAAA!!!!! ku zdziwienia mamy te same i współczujemy Wam tak bardzo że HEJ. Przeżywaliśmy to samo tylko chyba nawet troszkę dłużej: bo ok 1,5 roku: 1. Przyjechały drzwi w dwóch kolorach :D:D (listwy inny kolor niż drzwi) 2. Drzwi zamontowane krzywo ( nie zamykały się wcale albo prawie wcale) 3. Próg za każdorazowym włożeniem po prostu pękał 4. Przy kazdorazowym zdejmowaniu drzwi panowie montażyści uszkadzali zawiasy 5. Uszczelki nie kompletne lub w innym kolorze 6. Po pierwszej zimie zaśniedziała rozeta na klamkę i zamek (do wymiany - a ponoć drzwi zewnętrzne i z atestami) 7. Za każdym razem pojawiała się nowa ekipa i jedni zwalali wine na drugich 8. Firma bez SZEFA bo albo "UMARŁ" albo ZAGINĄŁ W AKCJI" 9. Po niespodziewanym namierzeniu szefa w centrali firmy i zrobieniu małego KIPISZU - szef o mało co nie wyskoczył z TRAMPKÓW 10. Mozna by pisać wiele ale... 11. Skończyło się, że jak sami zdjeliśmy drzwi i prawie cały dzień spędziliśmy nad regulacją zawiasów w końcu zamykają się i odmykają tak jak w ... SALONIE GERDY - czyli normalnie jak DRZWI - przecież piszemy o drzwiach a nnie o włazie do czołgu 12. Jedyne co to chyba przyjdzie nam co roku wymieniać śniedziejące rozety na zamek i klamke NIECH ŻYJE FIRMA GERDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 11.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A niech gra przez cały roczek pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 13.08.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Jak miło czyta się Twój dziennik... Fajne te mebelki znalazłaś, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam - takie same były w tym sklepie w Wieliczce? Bo chętnie obejrzałabym je "na żywo". Podoba mi się rozwiązanie z drzwiami tarasowymi - zabudowanym dołem - dobry pomysł! Podziwiam zdolności kaskaderskie ja niby nie mam lęku wysokości, ale jakoś nieswojo się czuję patrząc z kilku metrów w dół Pozdrawiam i życzę powodzenia w dopieszczaniu swojego miejsca na ziemi... ( i niech ten bocian wyląduje w końcu na Waszej działce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Może i mnie przeszkolicie jak wspinać się na kominy , niestety nie dla mnie takie mebelki (zbyt mała powierzchnia domku) , jestem ciekaw finału pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 13.08.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Może i mnie przeszkolicie jak wspinać się na kominy , niestety nie dla mnie takie mebelki (zbyt mała powierzchnia domku) , jestem ciekaw finału pozdrawiam maanmy Tak więc zapraszamy na szkolenie Maanmy ... bezpłatne... jedyna taka okazja Pozdrawiamy - Beata i Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 14.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Beata koniecznie wrzuć te zdjecia , a za szkolenie dziękuje , ale obawiam się że musielibyście mnie sciągnąć z komina pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts