Żonka Artka 04.01.2007 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam i serdecznie zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 05.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Cześć Powolutku wszystkiego się nauczysz, a wklejanie zdjęć nie jest takie trudne.Wejdź na stronę http://www.fotosik.pl tam po prawej stronie jest napisane "zarejestruj się" tam musisz wpisać wymyśloną przez ciebie nazwę użytkownika i hasło. Przy każdym wejściu na stronę będziesz musiała się logować i wpisywać hasło. Jak dopełnisz już tych formalności to będziesz mogła dodawać tam swoje zdjęcia. Dodaj zdjęcie tak jest napisane na stronie a po prawej stronie jest przeglądaj - musisz wskazać gdzie znajduje się zdjęcie które chcesz później mieć na forum. Później pojawią się kody czyt. adresy internetowe które trzeba sposobem kopiuj wklej przenieść na forum. Jeśli ci się nie uda to pytaj postaram się odpowiedziećPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 06.01.2007 01:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Wielkie dzięki Terka! Bez Twojej pomocy pewnie jeszcze długo błądziłabym bezowocnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 06.01.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Wasze miejsce na ziemi bardzo mi się podoba.Będę czytać Twój dziennik,bo zapowiada się interesująco,a póki co powiedz co ty kobieto robisz o 2.38 ?Masz czas lepszy od mojego-ja wstaję do pracy o 4.00 Wasza MAŁOPOLSKA to ta bliżej Śląska czy w innym kierunku?AAA blaszak mamy podobny-przydatne pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 10.01.2007 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Moja Małopolska, to ta na pograniczu ... od Śląska oddziela ją jedynie Wisła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dlaczego Pan Bankowiec spaprał Ci humor ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.01.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Czekamy na wypłatę pierwszej transzy.Przedstawiliśmy wszystkie dokumenty potwierdzajace wymagany przez bank wkład własny i... cisza. WIELKA CISZA przez dwa tygodnie. Nikt w centrali nie raczył nam odpowiedzieć na telefony, maile. Mało tego osoba, z którą załatwialiśmy kredyt nie jest w stanie odpowiedzieć nam czego jeszcze wymaga od nas bank. Operuje tylko niedorzecznie procentami... Żadnych konkretów nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.01.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jak mam rozwiązać ten problem skoro przedstawiciel banku nie potrafi rzeczowo odpowiedzieć na stawiane przeze mnie pytania. Wiedziałam, że nie będzie łatwo, ale..., że będzie aż tak beznadziejnie, to nie sądziłam :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 11.01.2007 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Za mordę i o ziemię - oficjalne pismo do banku - do szefa tego miłego pana co sobie nie radzi Taak!!!!! Czekam do wtorku. A potem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 17.01.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Taaaaaaa... dziś mamy środę, wizyta w banku zaliczona... Niekompetencja i brak profesjonalnego podejścia do kienta.... Cała dyskusja po nic... Na odpowiedż czekam do piątku, a potem to chyba podziękujemy szanownemu BANKOWI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Fajny dziennik i śliczny domek - dołączam do grona czytelników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 18.01.2007 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Fajny dziennik i śliczny domek - dołączam do grona czytelników . Aniu, dziękuję za miłe słowa i gratuluję Ci dziennika i wytrwałości w jego pisaniu. Czytam go od dawna Zapraszam do czytania i komentowania moich zapisków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 O tak, wytrwała to ja jestem , ale miło mi, że mam ukrytą czytelniczkę . Byłam w podobnym domku w środku, zasadniczo różnił się tym, że miał dodatkowy pokoik na parterze i duże okrągłe schody w hollu (w sumie pokój połączony był z hollem). I urzekł mnie w tym wnętrzu biały gres polerowany na całym parterze. Domek zrobił się jeszcze większy, taki czyściutki, jasny. To był chyba najładniejszy dom w jakim byłam. A co Wy planujecie dać na podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 07.02.2007 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Na parterze (tzn. wiatrołap, hol, kuchnia, jadalnia i okolica kominka) przewiduję wspomniany przez Ciebie gres polerowany + kamienne dekory, (kolor kość słoniowa), a w salonie zastanawiamy się nad desekami dębowymi (zarażliwe marzenie mojego Artka). Na razie intensywnie nad tym myślimy... , ale rzeczywistość (czytaj: zawartość portfela ) pomoże nam podjąć decyzję . Natomiast na górze najprawdopodobniej położymy, standardowe panele imitujące stare drzewo ... drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 No, teraz widać już zarys całości Waszego domu. W sumie codziennie ładniejszy. Jeszcze tylko dachówka i można brać się za instalacje.Co do gresu - my zamówiliśmy z NG po 110 zł/m2 a dzisiaj widzieliśmy w Liroyu jakiś chiński o połowę tańszy, ale równie piękny. Tylko nie wiadomo jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 24.02.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dzięki Aniu . Teraz domek jest już w całości przykryty, czekamy tylko na montaż okien. Co do gresu, to my zaryzykowaliśmy kupno tego tańszego ( ale nie chińskiego ) do wiatrołapu, więc jakby był beznadziejny to do wymiany będzie tylko 3,5m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 18.03.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 witam . ja też już chcę być na takim etapie . fajny dziennik masz dużo zapału tak trzymaj , będę się pilnie przyglądać jak wam idzie . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 18.03.2007 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 witam . ja też już chcę być na takim etapie . fajny dziennik masz dużo zapału tak trzymaj , będę się pilnie przyglądać jak wam idzie . pozdrawiam Nie łam się !!!! Zobaczysz, po papierologii to już "poleci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 18.03.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 jak wszystko pójdzie dobrze to zaczynamy w połowie czerwca . czekam tylko na papier z elektrowni (już miesiąc) aby dać projekt do adaptacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 19.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Żonko Artka wnikliwie przeczytałem o Waszych problemach z dachówką i postanowiłem kupic tylko to co widzę ze jest na składzie . z racji ceny chyba wybiorę kasztan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts