farka 05.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam, gdzie i za ile mogę kupić szczelne szambo z atestem 10 m3 w okolicach Warszawy? Mam namiary na firmy z Radomia, chcą ok 4 tys ze wszystkim, to chyba niezbyt wiele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 05.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 My braliśmy właśnie z pod Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZULA 06 08.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 poproszę o namiary cena wydaje sie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabii 08.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 jak da rade to i ja bym poprosiła :D Pozdr Gabii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 11.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam! Nie chcę się wtrącać, ale dlaczego nie roślinna oczyszczalnia ścieków?Jeżeli działka jest dość duża to ekonomiczniej jest zrobić oczyszczalnię. Zbiorniki do w/w kupiłem na allegro, projekt na www.carpathians.pl.( Stowarzyszenie Dziedzictwa Karpat) całość przy częściowo swojej pracy kosztować będzie około 6500 zł. Stronę polecam, kontakt bardzo dobry. Długo kombinowałem zanim się zdecydowałem i jestem zadowolony. Tylko czekać jak zaczną robić porządek z nieszczelnymi szambami, a jest tego w moich okolicach mnóstwo.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 16.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 http://www.makrobet.com.plbrałem-cena zadawalająca, polecam.za pare setek przywiozą i wstawią w dołek HDS'empozdr.Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Brałem firmę z okolic Warszawy,przyjechali z koparką, wykopali, wstawili, podłączyli, zasypali,czyli wszystko na gotowo10 m3 za 4 tys. zł,jeżeli w tej cenie są spod Radomia to się nie opłaca, poszukam kontaktu i jutro podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekko 19.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Jam mam namiar na firmę z wielkopolski, jeśli coś to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek33 23.01.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 witam A moze ktos z forumowiczow ma namiar na szmba betonowe z okolic Łodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glicynka 26.03.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Transport po całej Polsce montaż gratis i 2 lata gwarancji zapraszam http://septic-invest.pl/index.php Może i firma solidna....jednak brak danych teleadresowych, bynajmniej dla mnie, czyni ich mało wiarygodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts