dociak 13.05.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Kochaniw tym tygodniu na TOrwarze są targi budownictwa. Mam w związku z tym pytanko. Czy warto na nie pojechać? Mam na myśli to czy oprócz tego, że sobie pooglądamy różne materiały jest możliwość uzyskania od firm np. jakichś super rabarów?Czy ktoś z was bywał kiedyś na takich targach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 13.05.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Nieskromnie mogę siebie uznać za starego tragowicza - jeśli można. Moja odpowiedź; TAK! TAK i jeszcze raz TAK!. Jak lubisz studiować teorię (ja uwielbiam i muszę wiedzieć co mam kupić) i będziesz budował syst. gosp. i wszystko sam trzymał w zębach to kopalnia wiedzy z ulotek, foldrów i czego tam jeszcze. Będziesz wiedział i mógł porównywać co i gdzie i za ile. Teorii ci z tego dostatek, no może nie z jednych targów. Ja tego zgromadziłem pokaźne archiwum + interent i nie chwaląc się jak rozmawiałem z wykonawcą to zapytał się czy jestem z branży budowlanej.Oj chyba przeholowałem z tą skromnością Co do upustów i rabatów to zawsze się pytają a ile pan tego potrzebuje, często są to systemy: jak weźmiesz na całą budowę to tyle a tyle mniej, no ale to musisz indywidualnie negocjować, nie mam za dużo dośw. z tym bo na targi wybierałem się głównie po informację. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 13.05.2003 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Targi są a raczej były kopalnią informacji , co do rabatów to nie ma rabatów targowych są one takie jak w każdej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.05.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2003 Oczywiście, że warto jechać!!! Przykład: rok temu po przeszukaniu ofert hurtowni na Śląsku w zakresie interesujących mnie materiałów, wygrzebałem z archiwum foldery przywiezione z takich małych targów w Olkuszu, gdzie znalazłem adresy hurtowni w Krakowie - efekt wymierny +3000 zł w kieszeni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.05.2003 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 No to jadę do stolicy. Do miłego zobaczenia może kogoś spotkam. Pozdrawiam Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 14.05.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Wybieram się w sobotę ok. 10 może jakieś spotkanie na targach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.05.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Nastawiony jestem na niedzielę, w sobotę mogę cokolwiek podziałać i odrobić tygodoniowe zaległości.Niedziela około 11-tej.POzdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 14.05.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Chciałem jeszcze podkreślić, że targi to taki fajny zlot, że jak już są to ciągnie się na nią całą rodzinę jak na pielgrzymkę lub do kościoła. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 14.05.2003 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Wielkie dzięki Już wiem co będę robić w sobotę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 14.05.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 ja też się wybieram w sobotę, ale nie wiem jeszcze o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2003 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Był ktoś, a jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 18.05.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Wrażenia? Średnie, może dlatego, że byłem w piątek a i nastawiony byłem na stan surowy. Ale fachowców - niewielu, tylko handlowcy, mający na pamiec wykute prospekty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bell 18.05.2003 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Mam dokładnie takie samo wrażenie jak poprzednik. Mocno średnie targi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 19.05.2003 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 To może dobrze, że nie byłem. Chociaż trochę żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonja 19.05.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 ja byłam w sobotę i wydaje mi się, że targi były gorsze od tych organizowanych na Służewcu, ale nie żałuję. Jednak ja jestem na etapie wykończeniowym. Pozyskałam kilka informacji całkiem przydatnych, zjadłam pyszną krówkę i wróciłam do domu. Trochę mało wystawców było, może nawet za mało. Efektem targów jest mój post na sądażach o kotłach, zapraszam do dyskusji i proszę o pomoc. Pozdrawiam Sonja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts