ricardo1 05.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jest już temat "Pokażcie swoje dachy!!!!!!" - moim zdaniem super i fajnie się ogląda. Chciałabym zaproponować abyście podzielili się z nami zdjęciami poddasza swoich domków zarówno tych w budowie, jak i już wybudowanych. Bardzo jesteśmy ciekawi jak wygląda powierzchnia pod dachem i jak ją można ciekawie zaaranżować. Chętnie posłuchamy o problemach i błędach w budowie i aranzacji poddasza. Co się sprawdza, a co zupełnie nie. Sami na wiosnę rozpoczynamy budowę i obiecujemy, że jak tylko dojedziemy do tego etapu (oby szybko) to równiez zamieścimy zdjęcia. To dalej. Kto pierwszy? Pozdrawiamy serdecznie - Donia i Ricardo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dołączam się... Też chętnie pooglądam jak urządziliście pokoje na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 10.01.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nikt się nie chce chwalić? To my się na pewno pochwalimy jak już wybudujemy A moze jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 22.01.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Naprawdę nie ma chętnych ?? Więc chyba temat będzie musiał poczekać na nasze poddasze A może jednak ktoś pociągnie dalej wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-wrocław 14.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Witaj!Podziwiam za upór. Wszystko cudnie idzie do przodu i oby tak dalej! Ja na mój domek zaczęłam pracować od grudnia 2006 - kupno gruntu od miasta i zmiana udziałów w gruncie. Kilka dni temu złożyłam wniosek o ustalenie warunków zabudowy. Poczekam na nie kilka miesięcy. W międzyczasie mam zamiar załatwić pięćdziesiąt innych spraw i jak Bozia pozwoli to ruszymy z budową w sierpniu.Trzymam za Was kciukiKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-wrocław 14.02.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Za Kasię i Łukasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts