Robert pomorskie 05.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Bardzo prosze o opinie na temat tych okien , mysle i kolorze orzech wloski , 5 komorowe . Z gory bardzo dziekuje za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksa 08.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witaj, właśnie w ubiegłym tygodniu zamontowali nam okna Avante kolor złoty dąb plus szprosy. Jestem pod wrażeniem jakości i wyglądu. Rzeczywiście są to okna bez kantów. Goroąco polecam Pozdrawiam, Aleksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekP787 16.09.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witaj, właśnie w ubiegłym tygodniu zamontowali nam okna Avante kolor złoty dąb plus szprosy. Jestem pod wrażeniem jakości i wyglądu. Rzeczywiście są to okna bez kantów. Goroąco polecam Pozdrawiam, Aleksa Mogłabyś pokazać zdjęcia jak te okna wyglądają zamontowane? Chodzi mi jakiekolwiek zdjęcie z zewnątrz i wewnątrz. Też się przymierzamy do avante złoty dąb, ale chciałem zobaczyć jak złoty dąb tej firmy wygląda z daleka na tle domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts