Gringo... 10.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 wlasnie tak zrobie i mysle o piecu Termet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 16.03.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Mój Unico13kW przez 3 pierwsze lata działał bez zarzutu. Teraz zaczął się psuć - był już jeden magik i nie poradził sobie. Problem polega na tym że kilkakrotnie zaczyna grzać i przestaje, dopiero za n-tym razem zaskakuje i grzeje. Czasem odpala za pierwszym razem a czasem po 20-tu nieudanych próbach poddajemy się i wyłączamy go. Na razie jest wyłączony, 2 razy dziennie włączamy zeby nagrzać wodę w zasobniku (na szczęście jest już ciepło i wystarczy wieczorkiem przepalić w kominku - więc obywamy sie bez CO), ale boję się że zanim uda się go komuś naprawić - przestanie działać w ogóle.Może miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pafnuc518 15.12.2018 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Panowie by nie zakładać nowego tematu odgrzewam stary,,Jak z tymi piecami Termetu? na obecna chwile?Wiec użytkowników tej firmy?Interesuje mnie jednofunkcyjny z zasobnikiem ok, 200l do domu 130 m2 ,myślę by dołożyć grzałkę do zasobnika na lato aby dla dzieci do prysznica.Czekam no opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motomaniak111 19.12.2018 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2018 Mam Termet Integra II Plus - dwufunkcyjny z wbudowanym zasobnikiem 50L - bardzo fajny kocioł. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 20.12.2018 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2018 Mam w dwóch lokalach termet silver 2 funkcyjny. Super kocioł.Dodam że pozbyłem się tych nieszczęsnych regulatorów pokojowych. Ustawiam jedną temp na kotle i hula. Jak jest wyraźnie zimniej na dworze reguluje ręcznie trochę wyższą temp i to cała regulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts