Kasia_de 17.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a, trochę nie na temat napisałam u mnie według planu jest przepisowo 5 m od drogi... ale napisałam do burmistrza prośbę o wyznaczenie linii zabudowy, opisałam sytuację - działka wąska itp i wyznaczyli mi linie na 3 lub 4 m (standardowe) a okna mam we wnękach, całkiem ok to wyszło, dom ma 7,5 m, czyli całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto_usunięte* 10.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 też byłam wąska Zdecydowałam się pochodzić do sąsiadów posiadających takie działki i dogadaliśmy się, teraz mamy ładne działki i drogę. Jeśli chcecie zobaczyć jak po kolei to sie odbywało zapraszam do mojego dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts