Gość 18.02.2002 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Kochani,mam pytanko.ZE powedzial mi,ze moze skrocic czas oczekiwania na zainstalowanie pradu, jesli zrobimy we wlasnym zakresie projekt przyłącza. Oni wtedy dwa przęsła do istniejacego (ok.30 m dalej)slupa zainstaluja i podaruja nam te prowizorke.A prad staly to potem.Czy wiecie jak wyglada zrobienie takiego przyłacza. Czy moze to zrobic tylko elektryk przez nich polecony.(nie sugerowano mi nic takiego) I czy to jest b, drogie??Wszelkie informacje mile widziane i juz dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 18.02.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Z tego co wiem, to projekt przyłącza i tak inwestor musi sobie zrobić sam. Musi go zrobić elektryk z uprawnieniami i o ile wiem trzeba go uzgodnić w ZUD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 18.02.2002 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 O tym pisałem w innym miejscu. Nie radzę prowizorki, bo to oznacza "prąd budowlany", znacznie droższy od przyłączonego na stałe (wg stawek odpowiednie taryfy, przeważnie to C11).Może się zdarzyć, że ZE będzie zwlekał z przyłączem i mieszkając w domu będziesz płacił frycowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts