Elanek 05.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Planuję zakup do salonu i korytarza gresu Opoczna naturale brąz-beż-krem. W samym salonie chcę położyć beż. Brakuje mi pomysłu na fajny sposób ich ułożenia. Może ktoś ma i mógłby podesłać zdjęcia. POMOCY!!!!!!!!!!Do łazienki o wymiarach 4mx4m z dwoma oknami i skosami planuję płytki Pilcha Fila bez/brąz i mam kłopot jak je ułożyć. Może tu też znajdzie się ktoś ze zdjęciami????????pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 05.01.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Popatrz w dziale galeria zdjęć domów forumowiczów. Niezliczona ilość inspiracji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elanek 19.01.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Tych zdjęć jest tyle, że ciężko coś znaleźć. Może ktoś zna taki program w którym można sobie te płytki poukładać i zobaczyć jak to co się stworzyło wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 19.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 chopinetka ma rację, nic tak nie odda swojego uroku jak gotowa realizacja podana na tacy.....troszkę trzeba poświęcic czasu a pomysły same przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 19.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja kupiłam krem do kuchni. Będę kładzione pod kątek 45 stopni, bo tak mi pasuje do całego układu kuchni. A co do padania na tacy - sam musisz określić co Ci się podoba - prosto, czy z jakimiś smaczkami Na tym forum jest mnóstwo super położonych podłóg. Trzeba tylko zarezerwować sobie trochęęęęęęę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 28.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 zaczął bym od tego że chropowatym do dołu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 zaczął bym od tego że chropowatym do dołu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotasz 29.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Elanek, też mam dylemat, jak ułożyć płytki, zwłaszcza w salonie, ale najpierw jakie wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mon1719501780 27.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 hmm... mam juz co najmniej kilkanascie pomyslow na kartkach, a kilkadziesiat w glowie i ten sam problem co wybrac i jak kombinowac, zeby nie przekombinowac zaczynalam od kwadratowych w karo, szachownice odpadly z obawy o oczoplas (chociaz polaczenie zgaszonych odcieni wyglada ladnie), jednak kusi caly czas kontrastowe polaczenie janych i np. ceglastych przynajmniej w jednym pomieszczeniu ostatnio glowe zaprzata mi gres naturale opoczna 30x60 + 30x30 od ulozenia w jodelke do kombinacji prostokatow i kwadratow mozna sie bawic caly dzien, jesli tylko jest czas najgorsze jest to, ze na papierze badz w programie graficznym nie uzyskamy nigdy wystarczajaco wiarygodnego obrazu, stad te usilne prosby o zdjecia aranzacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dla szukających inspiracji w ułożeniu płytek podłogowych podaję link do strony włoskich płytek firmy DELCONCA, pod którym znajduje się masa pomysłów i szablonów łącznie z podaniem proporcji na poszczególne ilości płytek w % użytych we wzorach.Ja mam płytki - gres tej firmy KY9 w formiacie 30*60 ułożony prosto obok siebie na całej podłodze na parterze.http://www.delconca.com/SolPosa.asp?codlingua=2&formato=2&type=0&valqtcal=1&codsolposa=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgorzata Bogdan 29.08.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dla szukających inspiracji w ułożeniu płytek podłogowych podaję link do strony włoskich płytek firmy DELCONCA, pod którym znajduje się masa pomysłów i szablonów łącznie z podaniem proporcji na poszczególne ilości płytek w % użytych we wzorach. Ja mam płytki - gres tej firmy KY9 w formiacie 30*60 ułożony prosto obok siebie na całej podłodze na parterze. http://www.delconca.com/SolPosa.asp?codlingua=2&formato=2&type=0&valqtcal=1&codsolposa=1 SUPER TA STRONA! wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts