ROBSON68 02.04.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 WitamJestem już od miesiąca użytkownikiem Bryzy 2 z pewnymi przeróbkami oczywiścieŚciane kolankową podnosiłem na 2 pustaki i jest w sam raz zmieściła się wanna narożna 140x140, kibelek, bidet i spora umywalka na blacie a i jeszcze za stelażami zrobił mi się spory schowekNapisze więcej na temat przeróbek innym razemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 12.04.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 lukaszcies - cały czas śledzimy Twoją galerię Widzimy, ze prace ostro postępują, pojawiły się tynki. Super. Oczywiście czekamy na więcej zdjęć I pamiętaj o nas jeśli chodzi o tą łazienkę na górze ROBSON 68 - fajnie, że znalazł się kolejny "bryzowicz". Ty jesteś tym szczęśliwcem, który już mieszka. Czekamy na informacje o przeróbkach i zmianach oraz na ewentualne sugestie doświadczonego mieszkańca Bryzy Czy można gdzieś obejrzeć zdjęcia Twojej Bryzki? My zaczynamy z początkiem czerwca. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 22.04.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam serdecznie i dołączam do grona bryzowiczów.U nas domek się buduje, jesteśmy na etapie kładzenia więźby. Pytanie zasadnicze dot. łazienki: czy jej powierzchnia nie jest za mała? Czy może warto ją powiekszyć ciutkę kosztem sypialni? Mysleliśmy o przesunięciu ściany za kominem na jakieś 50 cm w głąb.Podpowiedzcie, jak najlepiej rozplanować sprzęty w łazience. Może jakieś fotki? Będę wdzięczna za każdą sugestię, bo w tym tygodniu stawiamy ścianki działowe, a ja nadal mam wątpliwości. Acha, ścianę kolankową podnieśliśmy o 1 cegłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 23.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witamy serdecznie kolejnego Bryzowicza Jeżeli chodzi o naszą łazienkę to będziemy powiększali kosztem tego jednego pokoju jak pisaliśmy powyżej Jeżeli podasz adres mailowy to możemy podesłać jakieś nasze szkice Pogoria a w którym regionie Polski bujecie swoją Bryzkę ? Czekamy na jakieś zdjęcia z placu boju oraz zapraszamy do wymiany doświadczeń W sobotę przyjechały trzy wywrotki piasku Można by zrobic niezłą piaskownicę A w przyszłą sobotę ściągamy humus Oj zaczyna się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 23.04.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ricardo, my jeszcze też Warszawa Zdjęcia i rysunki bardzo chętnie zobaczę, dzięki za pomoc!!! Maila juz wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 23.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Pogoria - na zdjęcia to raczej my czekamy od Was bo nasza bryzka to się dopiero zacznie budować za miesiąc Ale rysunek jak najbardziej wyślemy niebawem. Super, że jesteście z W-wki A gdzie budujecie domek? /możesz na priv napisać/ Jeśli to nie będzie problem to chętnie odwiedzimy Was i Waszą budowę bo baaardzo chcielibyśmy zobaczyć bryzkę już (przynajmniej w części) wybudowaną Byłaby też okazja do porozmawiania i wymiany doświadczeń Budujecie z zadaszonym tarasem czy bez tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 23.04.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ricardo, masz rację, nasza bryza już się buduje. A wy gdzie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 27.04.2007 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam U nas już wstawione okienka, brama garażowa tynki w środku. Zrobione instalacje (woda prąd, co). W sobotę zaczynają wylewki. Chodzimy i szukamy schodów, drzwi, kuchni, parkietów i takich tam bajerów.Sie porobiło na wszystko czeka się miesiącami!!!!!!! Poniżej przesyłam link do naszego albumu. http://lukaszcies.fotosik.pl/albumy/81116.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 27.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Wow! Jestem pod wrazeniem!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 12.06.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 lukaszcies - jak idzie budowa? Śledzimy album i czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 02.07.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 WitamDodałem kilka zdjęć aktualnych,między innymi zdjęcia drzwi wejściowych z których jestem strasznie DUMNY!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 18.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Nasza Bryza już stoi, w stanie surowym i na razie cisza.Chętnie podejrzałabym inne Bryzki, chętnie wymieniłabym się doświadczeniem... mam sporo pytań, wątpliwości. Może ktoś jeszcze jest szczęśliwym posiadaczem Bryzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 18.07.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witaj samigom. Mamy taki mały wątek Bryzowiczów. Zapraszamy http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=89836&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 18.07.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 O, jak fajnie!!! Już dołączam do grona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 18.07.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam w gronie Bryzowiczów!!! Lukaszcies, przejrzałam wasz katalog i jestem pod wrażeniem! Co prawda widziałam już wybudowaną Bryzę, ale to było jakiś czas temu. Teraz nie moge się doczekać, kiedy na naszej budowie cos sie ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 18.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No witaj samigom Napisz coś o swojej Bryzce. Którą wersję budujesz? Jakie zmiany wprowadziłaś? Może pochwalisz się jakimiś zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 18.07.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 lukaszcies - Twoja Bryzka coraz piękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 18.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Budujemy Bryzę ze zmianami jak w Bryzie 2, czyli przede wszystkim powiększyliśmy salon o taras, a taras wysunęliśmy poza bryłę domu i powiększyliśmy. Ponadto, podnieśliśmy sciane kolankową, moim zdaniem to było niezbędne. Zrobiliśmy też niewielka zmianę w łazience na górze (przesuwając ścianę za komin), by zmieścić tam prysznic i na dole (powiększyliśmy powierzchnię, zmniejszając szafę wnękową). Rysunki wklaję, jak się nauczę Zdjęcia na razie sa ze stanu surowego, także niewiele widać, ale może coś wygrzebię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 18.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Acha, w pokoju dziecka (przy łazience) chce zrobic dodatkowe okno dachowe, żeby było jasniej i z widokiem na ogrod, w łazience będzie jedno okno, nie dwa, i w pokoju nad garażem okna po lewej i po prawej od wejścia, a nie na wprost (też nie chcę nikomu zaglądać w okna). Dobra, uwaga, próbuję coś wkleić. Z góry przepraszam za jakość, ale rysowanie to nie moja działka. Dół (pod schodami chcę zrobić schowek/spiżarnię) Góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 20.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hop, hop!!! Coś nam wątek zamiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts