Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt BRYZA pracownia MTM STYL (Domy w stylu)

Recommended Posts

Nie zamiera tylko wszyscy pochłonięci budową :)

My budujemy Bryzkę 3 z małymi zmianami. Ale wszystkie Bryzki są do siebie podobne :) Jako jedyni chyba w gronie Bryzowiczów zostawiliśmy sobie zadaszony taras (to takie nasze marzenie :)) i zrobiliśmy garaż dwustanowiskowy. Pokoik nad garażem jest poprostu super :) Również zdecydowaliśmy sie podnieść ściankę kolankową ale tylko o 1 pustak i zadaszylismy wejście balkonikiem.

• Odpowiedzi 101
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas budowa na razie stoi.

Mamy już stan surowy otwarty.

Trochę mi szkoda tego zadaszonego tarasu, ale wolałam mieć większy salon. Nad tarasem zamontujemy markizę albo coś podobnego.

Powiedz, jak rowiązaliście problem z wiatrołapem? Jest bardzo mały. Zrezygnowaliście z wstawiani drzwi? Powiększyliście go jakoś? Nie ma pomysłu, gdzie zrobić szafę ubraniową. Myślałam o pokoju na dole, ale trochę mi szkoda.

• 3 weeks później...

Witam

Widzę że dołącza coraz więcej szczęściarzy budujących BRYZKI.

MY teraz jesteśmy na etapie fliz (płytek) i parkietów, panele mamy za sobą.

Kominek już zgodzony koszt 9000 zł, schody 8000zł, kuchnia 9000zł. drzwi 12000zł.

A wydatków niema końca.

Powiem, tak na marginesie że pokoje już prawie wykończone i wyglądają odlotowo. Nasz Misiek wybrał sobie największy pokój z belką na środku do której przymocuje sobie kosz do koszykówki. jak bede miał więcej czasu dołączę zdjęcia.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

ROBSON68 - byłbyś tak miły i pokazał swoją górną łazienkę? Największy problem z aranżacją, nie ukrywamy, mamy właśnie z górną łazienką. Mamy kilka koncepcji jednak nie wiemy co się najlepiej sprawdzi ( ach te skosy :evil: )

lukaszcies - może też mógłbyś się pochwalić?

Z góry ślicznie dziękujemy :)

• 2 weeks później...

ROBSON68, puk, puk, delikatnie się przypominam w kwestii zdjęć :D

A co u ;pozostałych Bryzowiczów słychać? Jak postępy na budowie?

U nas wreszcie cos się zaczęło dziać, zamówiliśmy okna, drzwi. W październiku wchodzi elektryka i hydrualika, a w listopadzie ekipa do ocieplenia, tynków itd.