lukaszcies 09.09.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam Witam Ja odliczam dni do przyjścia parkieciarza, mamy już zamontowany kominek, kończą układanie płytek, w poniedziałek zaczynają malować, w środę montują schody, przed nami jeszcze zakup pieca i kaloryferów. Wszystko kosztuje dużo pieniędzy sami zresztą wiecie najlepiej ile kosztuje was wasza BRYZA.Kuchnie montują 25 września i tak jakoś się kręci. Mam 3 tyg urlopu więc mam nadzieje że coś zrobię w tym okresie samemu chociaż jakiś planów specjalnych niemam. Pozdrawiam wszystkich lukaszcies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 09.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Czyli sporo sie dzieje! Z tego, co pamiętam, chcecie sie wprowadzić jesienią? Jaki piec wybraliście? My wciąż się zastanawiamy nad piecem na drewno lub na eko-groszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 09.09.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Co do pieca już zdecydowane BUDERUS kondensacyjny. Mam nadzieje że jak teraz dołożę to kiedyś będę odcinał kupony tej decyzji. Dzisiaj widziałem się z hydraulikiem i przedyskutowaliśmy ten problem, mam podane rozmiary grzejników i myślę w poniedziałek dokonać zakupu. SIĘ DZIEJE oj dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 09.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Kondensacyjny to taki z buforem ciepła? Jestem laikiem w tej kwestii, bo to mąż rozmawia z fachurami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 11.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ROBSON68, puk, puk, delikatnie się przypominam w kwestii zdjęć A co u ;pozostałych Bryzowiczów słychać? Jak postępy na budowie? U nas wreszcie cos się zaczęło dziać, zamówiliśmy okna, drzwi. W październiku wchodzi elektryka i hydrualika, a w listopadzie ekipa do ocieplenia, tynków itd. Jak mam wysłać jak nie podałeś adresu mailowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 11.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Już wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszcies 13.09.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Jestem załamany a powinienem się cieszyć. Malują pokoje i wszystko jest oki. ale dramat z doborem kolorów i to jest powód mojego załamania. Stoimy w sklepie z farbami 2 h i dyskusja, ludzie się śmieją po czym wychodzimy nic nie kupując. Ostatnio postęp kupiłem farbę, "pachnący cynamon"- Wpadła żona i na szczęście farbę można oddać. Dramat. Jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę, błagam o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 15.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Dobór kolorów to faktycznie nie lada problem i ważna sprawa. Proponuję neutralne beże, żółcie i kremy z kolorowymi akcentami, np. kremowe ściany a jedna brązowa lub akcenty typu prostokąt w kolorze kontrastowym do podstawowego. To daje możliwość zaaranżowania wystroju pokoju i ew. szybkiej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 01.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej, Bryzowicze, co u was słychać? Jak tam budowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSONBRYZA 02.10.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Cześć to ja ROBSOB68 nie wiem z jakiego powodu zawiesili mi konto i nawet nie raczą mi odpowiedzieć na maila Jeśli ktoś do mnie pisał to prosze wysyłać na nowe pw ponieważ do tamtych nie mam dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 05.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witamy wszystkich:) ROBSON - dziękujemy za zdjęcia. Jreszcze się odezwiemy do Ciebie w tej sprawie. Co słychać? Zakończyliśmy stan surowy i czekamy do wiosny z dalszymi pracami. Przez zimę praca koncepcyjna Jak u Was postępy? Chwalcie się jakimiś zdjęciami swoich pięknych bryzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 05.10.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 U nas zdjęć brak, postępów na budowie też, ale mamy projekt wnętrz od architekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.10.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 moja znajoma wybudowała Bryzę w Chotomowie pod Warszawą - bardzo ładny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 06.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 O, kolejna Bryza Czy mozna by zobaczyć jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 12.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Witajcie Bryzowicze A oto jak wyglada nasza Bryzka na chwilę obecną http://images30.fotosik.pl/101/2441857cd7ae7dc9med.jpg http://images22.fotosik.pl/179/b1fb39e3bb71603bmed.jpg http://images27.fotosik.pl/101/36cd04989123dc64med.jpg No i teraz sobie czeka do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samigom 21.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 O, jak ładnie! Brawo!!! A my już mamy okna, jutro wchodzi elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 12.11.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Witajcie Mam pytanie, gdzie umieściliście lub planujecie umieścić hydrofor w waszych Bryzkach. Ponieważ miałem w weekend spotkanie z hydraulikiem i zasugerował że jak go umieścimy w kotłowni to w salonie przez ścianę będzie go straszenie słychać. Czy naprawdę one są takie głośne, a może w związku z tym że w Bryzie kotłownia jest niżej niż salon to wcale nie słychać jak pracuje hudrofor a może są jakieś nowe super ciche ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pogoria 28.12.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witajcie Bryzowicze! Widzę, że grono budujących się powiększa. U nas na budowie praca wrze, spędzamy tam każdą wolną chwilkę. Nie, przepraszam, ostatnio głównie przesiaduję w składach budowlanych i sklepach meblowych. Mamy plan wprowadzić się w lutym.A jak u was? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadiuszh 01.11.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Witamy, My wybudowaliśmy BRYZĘ 1 w czerwcu 2008...tak jak już wcześniej ktoś na forum zauważył wszystkie Bryzki sądo siebie podobne...My BARDZO gorąco prosimy opomoc...zmian za dużo nie zrobiliśmy...Wstawiliśmy dodatkowe okno w pokoiku koło łazienki, planjemy go również pomniejszyć na poczet prysznica za kominem,podnieśliśmy również o jeden pustak poddasze.Problem,który spędza nam sen z powiek jest salon...nie mamy kompletnie żadnego pomysłu na jego umebowanie...no i nie ukrywam ze łazienka na poddaszu to też nie łatwy orzech do zgryzienia.. BARDZO PROSIMY O POMOC I PARE RAD DOŚWIADCZONYCH BRYZOWICZÓW Z góry badzo dziekujemy za pomoc:) Z pozdrowieniamiArek i Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 24.05.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Czy komuś znany jest ten domek i może ktoś go buduje lub zamierza? Chętnie podzielę się informacjami i zobaczę ten projekt w innym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts