tintin 05.01.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ile może kosztować montaż ok 20 punktów świetlnych (róznego rodzaju częśc plafony, częsć kinkiety, kilka wiszacych lamp). Przychodzi do mnie elektryk zrobic sufity podwieszane i pomyślałem że mógłby od razu powiesić oświetlenie wewnętrzne i zewnetrzne - bo zona do dzis wypomina że to co ja wieszałem wisi krzywo no a poza tym w moim wykonaniu trwałoby to tygodniami. W każdym razie - ile elektryk może za to zażądać? Z tego Trzy punkty świetlne w łazienkach czyli wchodzi w grę wiercenie w gresie. Pozostałe to normalne lampy, dom szkieletowy ścianki z płyty gk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 05.01.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Jak już to zrobi to ty nam powiesz ile wziął. I tak zgłosi się do ciebie z własną ceną ,od ciebie nie będzie jej wymagał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlozak 04.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ja bym wzial okolo 300 zl za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts