alela 05.01.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Może polecicie firmę od której kupowaliscie okna?Interesuje mnie teren Warszawy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Moge polecic starego z forum .Wstawial mi okna wszystko pierwsza klasa.Wiecej w moim dzienniku .Jak chcesz telefon podam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alela 05.01.2007 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Będę bardzo wdzięczna,poproszę namiar na priv.Czy okna drewniane też sprzedaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alela 09.01.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Rmmi dzięki za namiar do Pana od okien:) w sobotę popołudniu zadzwoniłam a wieczorem już był! Miły,konkretny , wszystko Go interesowało , podpowiadał, doradzał nawet rzeczy niezwiązane z oknami-ogólnie super wrażenia:) teraz czekam na wycenę, mam nadzieję że ona też mnie mile zaskoczy:)Jeszcze raz wielkie dzięki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alela 09.01.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Miało być Rrmi.Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts