Amtla 06.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 KOMINY, KOMINY!!!!! Kochani popatrzcie na nie, to dopiero sztuka budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 06.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 KOMINY, KOMINY!!!!! Kochani popatrzcie na nie, to dopiero sztuka budowania zgadzam sie sa pieeekne szkoda,ze moje sa juz wykonczone mialabym wzor hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Lepiej później niż wcale, również przyłączam się do zachwytów i z niecierpliwością czekam na wykończeniówkę (ja właśnie na tym etapie) Pozdrawiam No ja też jestem ciężko zachwycona! Na wykończeniówkę też czekam z niecierpliwością Śliczniutki!!! Też pozdrawiam riood4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 06.01.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 To ci dopiero budowla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.01.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A gdzie ten dom widać Ja nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A gdzie ten dom widać Ja nic nie widzę coś ty, nie widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 06.01.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A gdzie ten dom widać Ja nic nie widzę Nic ??? Ja oczyma wyobraźni dostrzegam każdy szczegół ! P.S. Domek ok, ale usytuowanie na działce pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 ciekawe jakie koszty....pewnie sporo zer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 06.01.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 nie zachwyca, ale robi wrażenie, nie powiem no to czekamy na wnętrza, więcej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Domek jak domek,ale piesek ladny.Jaka to rasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 06.01.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Mi się wydaje,że Wy tak z przekąsem......... Ja uwazam ,że naprawde śliczniutki ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 a przepraszam, to nie piesek...To fontanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a przepraszam, to nie piesek... To fontanna. Fontanna? masz na mysli to "cos" za magnolia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a przepraszam, to nie piesek... To fontanna. Fontanna? masz na mysli to "cos" za magnolia? A nie to troszkę na lewo??? Faktycznie, ni to pies, ni fontanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Przytulnie się u was zrobiłoczytaj: Wnętrza nie szczegolne, ale cos miłego wypada powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A mnie się nie podoba.Za mały salonZa mało miejsca na szafyZa duża kuchniaNIe ma spiżarni, garażu, wiatrołapu. A poza tym nie lubię takich schodów (bo jak deszcz popada to ta glina się rozmięknie i można na pysk zlądować) i ten dach ze słomy....No generalnie nie jestem zwolnenniczką ziemianek, choć tak jest w miarę ładniunia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a przepraszam, to nie piesek... To fontanna. Fontanna? masz na mysli to "cos" za magnolia? A nie to troszkę na lewo??? Faktycznie, ni to pies, ni fontanna tak,tak za ta "lewa" magnolia bo to jest fonntanna w ksztalcie psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A mnie się nie podoba. Za mały salon Za mało miejsca na szafy Za duża kuchnia NIe ma spiżarni, garażu, wiatrołapu. ale komin za to ma piekny !!! poza tym o gustach podobno sie nie dyskutuje wybrali taki projekt ? to...maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.01.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 no własnie nie dołujcie ichpoza tym co Wy gadacie,przecież całe wnętrza jeszcze przed nimi, wiecie jak jest detal czyni cuda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.01.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 O tak, tak. Jeśli przemyślą wszystkie szczegóły, odpowiednio zaaranżują, to jeszcze możecie się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts