CYCU 05.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 witka. To forum jest genialne, nie wiem gdzie kliknąć bo tyle fajnych tematów. Normalnie super. A tak poza tym czekam właśnie na podpisanie aktu notarialnego i mam swoje 720m2 pod gołym(do czasu) niebem. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ja Ciebie powitam bo mnie nikt tu "witaj" nie powiedzial i bylo mi smutno dzialeczki gratuluje a na ilosc tematow i informacji zebys tylko czasem nie narzekal hehe ja nie jestem tego w stanie "ogarnac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ja tez cie powitam MiA & Wojtek....naprawde nikt cie nie przywital ? sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 05.01.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ale jest mi miło,że ktoś mnie powitał. Dziekuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 MiA & Wojtek....naprawde nikt cie nie przywital ? sorry ach tam ! pamietliwa nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ale jest mi miło,że ktoś mnie powitał. Dziekuję serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 niech strace .... .....to ja cie jeszcze pozdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 05.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 niech strace .... .....to ja cie jeszcze pozdrowie ale...ja chyba ciebie nie pozdrawialam wiec... serdecznie pozdrawiam ps.od razu jaki mily wieczor sie zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts