reng 17.03.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 też mi się tak coś zdawało że te kosze to z lidla piękne i żałuję że ich wtedy nie kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 18.03.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 moge prosic skany jak ten domek wyglada (27.12 D lub w sostaecznosci A) bo jestem jak na razie na etapie szukanai projektu i na 99% to bedzie mój domek ale jesli moge to poprosze o skany z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomm1927 19.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 moge prosic skany jak ten domek wyglada (27.12 D lub w sostaecznosci A) bo jestem jak na razie na etapie szukanai projektu i na 99% to bedzie mój domek ale jesli moge to poprosze o skany z góry dziękuje posłełem Ci skany w27.12a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 19.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 moge prosic skany jak ten domek wyglada (27.12 D lub w sostaecznosci A) bo jestem jak na razie na etapie szukanai projektu i na 99% to bedzie mój domek ale jesli moge to poprosze o skany z góry dziękuje posłełem Ci skany w27.12a WIELKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DZIĘKI :) :) poszło kolejne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jelonek72 29.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Troche siadła grupa w27-12 pewnie wszyscy działają - ja już nie długo nie będę wiedziała jak się nazywam - kończymy się w tempie ekspresowym - do świąt mamy fajnego chłopaka od wykończeniówki i chciałabym ,żeby zrobił ile się da . Jest już dolna łazienka, kuchnia do połowy , będą schody , wiatrołap i hol...a po świętach wkraczamy my , czyli inwestorzy z podręcznikiem Adama Słodowego - Zrób to sam :):) to dopiero będzie jatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 01.04.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Pytanie do RENG i innych użytkowników pieca na ekogroszek-jakiej firmy macie piec i jak się sprawuje? Czy po raz drugi dokonali byście tego samego wyboru ? Właśnie zastanawiamy się z mężem jaki wybrać,dodatkowo planujemy solary.Co wy na to? Wyraźcie swoje opinie Pzrd. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 03.04.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Pytanie do RENG i innych użytkowników pieca na ekogroszek-jakiej firmy macie piec i jak się sprawuje? Czy po raz drugi dokonali byście tego samego wyboru ? Właśnie zastanawiamy się z mężem jaki wybrać,dodatkowo planujemy solary.Co wy na to? Wyraźcie swoje opinie Pzrd. R. wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 03.04.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Dzięki Reng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malagata 14.04.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 My także wybralismy projekt w27.12 d ale w lustrzanym odbiciu i bez garażu. Inne zmiany,które do projektu wprowadizliśmy to:dodatkowe wejście do kotłowni od tyłu,na górze z koraytarza,który prowadził do pokoju nad garażem zrobilismy malutką garderobę a i z lukarny zrezygnowalismy,zamiast niej będize balkon taki jak w projekcie w 51.12 a (http://www.dobreprojekty.pl/projekt_w5112a.html) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 05.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hey !! Hey !!! Jest tu kto ??????? Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda,to informuję,że u nas zakończono parter.Mamy strop,robią się filary przed wejściem,a pod koniec tygodnia zaczną "ciagnąć" poddasze. Najnowsze zdjęcia na fotosiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek1973 13.05.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witam, chciałbym z radością donieść chociaż "donieść" może źle się kojarzyć ale niech będzie że właśnie staliśmy się posiadaczami pięknego projektu W27-12d w lusterku z wyrównaną tylną ścianą, podwójnym garażem i z tego co widzę dodatkowym balkonikiem cóś jak u ren2904.Zaczynam teraz walkę z biurokracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 14.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Witam Cię serdecznie MISIEK !! Jak miło,że ciągle pojawiają sie nowi budowniczowie W-27 .Niestety,od jakiegos czasu cisza na naszym wątku. Ja tu zaglądam ciągle,więc jeśli będziesz miał pytania to chętnie odpowiem.Jeśli nie będę czegoś wiedziała,to odeślę cię do strony,gdzie możesz o tym poczytać. Najwięcej informacji znajdziesz w dzienniku krisa (znajdziesz go np. na str. nr. 4 ) . No i cały wątek,to kopalnia cennych informacji i świetnych pomysłów. Ja,co jakiś czas wklejam nowe zdjęcia na fotosiku,więc,jeśli masz chęć to pooglądaj. Pzdr. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek1973 19.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Powoli powoli no i są pierwsze sukcesy, warunki wodkan i śmieci.Ale najlepsze przede mną prąd zjazd. NIECH ŻYJE RENTA PLANISTYCZNA NIECH ŻYJE, STRZEŻCIE SIĘ WPROWADZENI W BŁĄD PRZEZ URZĘDNIKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik.pkr 12.06.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jednak wybraliśmy w 27.12 d odbicie lustrzane z niewielkimi zmianami oczywiście dopuszczanymi przez projektanta. Cyrograf z bankiem też podpisałam. Co prawda pogoda od jesieni zeszłego roku nie pomagała.... ale, już się udało fundament wykopany, zalany i nawet podniesiony to stanu "zerowego" Co prawda próby skontaktowania się z kimś kto buduje w 27.12 d w moich stronach ( Podkarpacie) poległy nikt nie raczył się odezwać szkoda ,że zapomnieli jak sami startowali z budową i szukali podpowiedzi od Budowniczych W 27.12. Cóż trzeba sobie było samemu poradzić... Na szczęście się udało Domek ruszył do przodu! Jeśli możecie to w przybliżeniu podajcie koszt dachu bo jak mój cieśla powiedział cenę to podcięło mi nogi : ) Pozdrawiam wszystkich budujących chwalcie się zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik.pkr 05.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 dom rośnie jak na drożdżach ściany już stoją ekipa przygotowuje się już do pierwszego stropu Aż miło popatrzeć nie obyło się bez małych komplikacji...panowie przeoczyli okienko w kotłowni , ale na szczęście sami zauważyli błąd i okienko już jest. oby tylko na takich błędach się skończyło. Już powstaje galeria zdjęć co prawda nie są one chronologicznie ale są A tu są zdjęcia http://madzikpkr.fotosik.pl W miarę możliwości będę dokładać aktualne Pozdrawiam budowniczych W 27.12d i oczywiście tych szczęśliwców którzy już się wprowadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 11.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 HALOO !!! HALOO!! PUK !! PUK!! JEST TU KTO ?? Co się z naszym wątkiem porobiło ? Czy nikt tu już nie zagląda ? Ludziska gdzie sie podzialiście ? Jeśli to jeszcze kogoś interesuje-to informuję,że u nas już dach skończony,okna wstawione,hydraulika i elektryka zrobione,posadzki wylane,a teraz robią się tynki.Drzwi zewnętrzne i wewnętrzne zamówione,no i mam "zgryz" jak urządzić łazienki Jest tyle pomysłów na minutę,że sama za sobą nie nadążam Jeśli ktoś miałby ochotę pooglądać,to jest kilka fotek na fotosiku. Pozdrawiam R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzik.pkr 17.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 parter już gotowy, strop w trakcie tzn . szalunki na strop się pojawiły w przyszłym tygodniu jak pozwoli pogoda to zalejemy strop!! przy optymistycznych założeniach do jesieni będzie już dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 11.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Wątek zamiera, a szkoda...Jak macie jakieś pytania odnośnie "naszego projektu" to piszcie...Chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ren2904 13.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hey !! Nareszcie odzew !! A jednak,ktoś ze "starej gwardii" tu jeszcze zagląda Ja,jak zwykle z uporem maniaka krzyczę : ZDJĘCIA !!!!!! PROSZĘ O ZDJĘCIA !!!!!!! Pzdr. R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika2009 20.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam serdecznie Właśnie poszukujemy projektu naszego wymarzonego domku. Musze przyznać że było już ich trochę ale teraz jak już musimy zamawiać to ostateczna decyzja nie jest prosta. Pewnie sami wiecie jak to jest. Mieliśmy już wybrany projekt ale jak znaleźliśmy zupełnie przez przypadek W27.12d z podwójnym garażem to zakochaliśmy się w nim. Jest niezwykle funkcjonalny ale nie leżało mi w tym projekcie to okno nad wejściem. Jednak kiedy zobaczyliśmy przerobioną lukarnę na balkon nad wejściem (tak jak u M3) to już dom miał wszystko czego potrzebowaliśmy. Wasze domki są super, piękne, każdy ma to coś w sobie indywidualnego i niepowtarzalnego. Jestem zauroczona. Ciekawa jestem ile architekt zaśpiewa nam za przerobienie lukarny na balkon i czy to jest coś skomplikowanego do przeróbki? Może ktoś z was się orientuje w tym temacie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts