alladyn71 05.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam serdecznie. Zawinelam na te strone, szukajac odpowiedzi. Po latach marzen postanowilam wkoncu kupic mieszkanie lub dom. Jest mi narazie obojetne. Poprostu chce cos miec, do czego wrocic (mieszkam z mezem za granica). I co sie okazuje. W moim rodzinnym miescie pustka. Wszystko wykupione, a ochlapy jakie zostaly sa tak drogie ze plakac sie chce. Do tego marzy mi sie duza otwarta przestrzen, troche orginalnosci. Pomyslalam: a moze by tak kupic jakis magazyn? Jeszcze jakies zostaly, sa duze i przestronne. I tu problem. Za cholery nie znam sie na prawie. Czy jest wogole szansa na przekwalifikowanie magazynu na mieszkanie? Najgorsze, ze zadko mam okazje bywac w Polsce. Poprostu chcialabym juz cos iec i myslec jedynie jak to cudo urzadzic. Myslalam o budowie, ale za duzo z tym klopotu. Nie zalatwie tego z wyspy. Wiec co radzicie? (przepraszam ze sie rozpisalam, ale tak fajnie jest pisac we wlasnym jezyku) Pozdrawiam sedrdecznie i dziekuje za ewentualne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 07.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Hej budowa/przebudowa/adaptacja na doleglosc jest mozliwa ale bardzo trudna - wiem cos o tym jesli chodzi o jezyk pisz..czytaj do woli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts