Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

Po pierwsze primo....

Faceci - NIE CZYTAC!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Jako osobnicy posiadajacy chromosom XY i tak mnie nie zrozumiecie :wink: :lol: :lol: :lol:

Albo - ok - czytajcie ale sie nie smiejcie :-?

Po drugie primo - RATUNKU!!! :cry: :-?

Poszlam sobie dzis do fryzjera... teoretycznie podciac koncowki, podcieniowac i takie tam....

no i nie wiem co mi odwalilo ale...wyznalam Fryzjerowi ze zawsze ale to zawsze chcialam miec...GRZYWKE . I - krotkie wlosy!

8)

Zawsze przez cale zycia mialam tak mniej wiecej do pasa :) .

Fryzjer powiedzial "Naśśśś Klientttt naśśśśś Pannn" i zlecenie wykonał .

Fryzurka jest bardzo ladna , modna i doklanie taka jak chcialam .

Problem taki ze mi nie pasuje!!! :(

TO NIE JA! :-? Zupelnie inna twarz sie zrobila, dziwnie tak jakos... nic mi na oko nie opada.... :-? Nic sie kolo ucha nie majta...

WIEM ze to tylko wlosy , ze za pol roku bedzie juz w miare ok (a za 5 lat to tak jak bylo do dzis do godziny 18-stej) , wiec zadna tragedia - wiadomo ale... :( :( :(

Raz ze jestem wsciekla - bo sie na wlasne zyczenie wpakowalam w cos w czym sie zle czuje i zamiast poprawic sobie humor - totalnie go skopalam (jeszcze slono za to placac) :roll:

Dwa- no własnie...

Mezczyzna Zycia... spotkalam sie dzis po tej masakrze na moich wlosach...zobaczyl mnie i az go cofnelo....

Najpierw zrobil mi chyba cos na ksztalt malej awantury - ze chyba zwariowalam, ze po jaka cholere!? ze jak moglam mu to zrobic (hm. tu chyba lekko przesadzil :roll: ) no i ze wogole chyba mi odbiło.

Wiedzialam ze mu sie moje dlugie wlosy bardzo podobaly ale az takiej reakcji sie nie spodziewalam.... [ w koncu to moje kudly nie jego :evil: :-? ]

Potem jak sie opanowal ... to juz na spokojnie powiedzial... ze b. mu przykro ale bedzie ze mna szczery i i nie bedzie klamal i ze....zupelnie mu sie to co mam na łepetynie nie podoba, ze z tamta fryzura bylo tajemniczo kobieco i sexownie a teraz to wygladam teraz jak klon 100 tysiecy innych "niuniek" lazacych po ulicy..., i ze pozbawilam sie jednej z najladniejszych "rzeczy" jakie mialam...

Aha - jeszcze potem - niby juz w zartach - powiedzial ze mam fryzurke jak "ludzik lego" :-? :-? :-? :cry:

to nawet zabawne - bo faktycznie one takie mialy - te grzywki i te dlugosc mniej wiecej do ucha... ale jakos mi nie do smiechu....

Nie musze chyba dodawac ze wieczor nie nalezal do specjalnie udanych.

:-?

Oczywiscie powiedzial ze nie ma to znaczenia - bo - cytuje - "nie dla dlugich wlosow ze mna jest..." no ale zebym wiedziala. :-?

No to wiem :(

Zreszta... nie musial mowic. Wystarczyl widok opadnietej szczeny....i to bynajmniej nie z zachwytu.

Najgorsze ze choc sie za chiny ludowe nie przyznam - to WIEM ze ma racje. :-? Tez mi sie wcale nie podoba :(

ok, ok - wiem :oops: , wobec calej mierzwy tego swiata, glodu, chlodu, chorob, biednych dzieci w somalii i swiatowego terroryzmu oraz wzrostu cen gazu i chleba od nowego roku.... - moja fgryzura to pikus... ale ..zle mi :( bu :(

Niech mnie ktos do ciezkiej cholery pocieszy!!!!! :cry: :cry: :cry:

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zielonooka, wybacz mimo zakazu - przeczytałem. Szkoda Twych pięknych włosów, ale qurcze, były, nie ma, będą. :D Odrosną. Zdrowsze, mocniejsze, gęstrze, piękniejsze, bez jakichś tam końcówek co się rozdwajają, łamią i czort wie jeszcze co więcej.

A co ja mam powiedzieć? Przecież nie mam szasy na poprawę, czyli, że mi się łysina "zawłosi".

Trzymaj się.

Wlasciwie to naprawde smieszne .... :lol: :lol: :lol:

I tej wersji się trzymaj.

Pozdrawiam :D

Trzymaj się Zielonooka. Odpuchnij na oczach, zrelaksuj się, zrób sobie jutro relaksującą maseczkę, następnie pięny make up. Pstryknij sobie zdjęcie i umieść je na forum. Zmiany są konieczne. Gdyby nie one nie było by nas tylko dinozaury.

A jeśli chodzi o długość włosów, to tylko kwestia przyzwyczajenia. Jestem przekonany, że w krótkich włosach wyglądasz równie interesująco jak w długich.

Bardzo słuszna decyzja. :)

Dobranoc. I nie wstawaj zbyt wcześnie jeśli nie musisz. :)

Jeżeli pozwolisz ja bede oryginalny czyli co by nie mówic zabłłłysnęęę zgoła wiedząc że nie wszystkim sie to spodoba..Długie włosy u kobiety dla kazdego partnera sa oznaką szeroko idacej dla niego "podniety".(mówie sam za siebie).Panowie pocieszają Cie i dobrze bo coś muszą Ci powiedzieć,żebyś powoli przyzwyczajała sie do swojego nowego wygladu.Ladnie z ich strony,że pamiętaja o Tobie i o Twoim wyglądzie zewnętrznym.Zmianę ,którą zaproponowałaś swojemu facetowi będziesz musiała odczuć na swojej skórce coby nie zakłócić wspomnianego wyżej rytmu.Dlaczego na to właśnie zwróciłem uwagę.Włosy i to długie u kobiety odgrywają duże znaczenie(i tu również mówię za siebie) w naszych relacjach.Zapewne wygladasz super jak na Zielonooką przystało ale pamietaj ,że przyzwyczaiłas go do pewnych swoich zachowań właśnie z długimi włosami.Nie chcę Ci tym sprawiać przykrości tylko chce podpowiedzieć ,że musisz uczynić wszystko :D :D :D coby Pan partner tego boleśnie nie odczuł.Nie ma nic lepszego jak falowanie w/w po delikatnie obrośnietym torsie itp.Nie chciałem Cię zdołowac tylko zaznaczyć ,że wspomniana długość włosów jest bardzo ważna.Na pocieszenie powiem ,że moja blondi jak obcieła włosiska to wymiękłem i zamilkłem na pare ładnych dni.W moim przypadku miało miejsce jeszcze takie o to zdarzenie.Bodziec zewnetrzny zadziałal w przeciwną stronę ,jak zauważać zacząłem zauroczenie tymi krótkimi u jej najbliższych kolegów .Powiem ,że zaczeli mnie wku....mówiąc:

Małgosiu jak cudownie wygladasz,o niunia jak ja jemu zazdroszcze ,że tak sie zmieniłaś i to na tak,Margaret T. to przy tobie pikuś.Gośka jesteś super laska,Wiesz zajebiscie wyglądasz w tych krótkich w połączeniu z ta garsonka itp,itp.Powoli się to utarło i ustabilizowało.

pozdrawiam NS

Zielona,

nie turbuj się - Tomek dobrze mówi, że odrosną a po drodze będziesz co miesiąc inną kobietą, a zmienność też ma swoje zalety. :D

Może przyda Ci się taki news. W pewnym okresie żarłam dość dużo suplementów konkretnie Falvit + OMEGA 3 i ku własnemu zdumieniu zobaczyłam, co to znaczy jak włosy zaczynają szybko rosnąć :o Normalnie w niecały rok kilkanaście centymetrów!!!

Bardziej podejrzewam ten Falvit ale pogadaj jeszcze w Aptece. No to szoruj na zakupy i niech Ci rośnie :)

A póki co ciesz się wszystkimi odmianami :)

Zielona

Twój luby jest w szkoku , ale to minie.!

Teraz najwazniejsze jest abys to Ty sama polubiła się w tej fryzurze :D

Faceci w tych sprawach są konserwatystami i kazda zmiana budzi w nich niepokój / odwazyła się obciąć włosy bez uzgadniania ze mną ? /. trymaj się . to minie !

Ja kilka lat temu samowolnie zmieniłam kolor włosów .Usłyszałam że to najgorsze co moglam zrobić :(

Minęłło kilka miesięcy i na moją sugestię że mogłabym wrócić do poprzedniego koloru znowu usłyszałam -że to najgorsze co moglabym zrobić :lol:

Zielona pamiętaj też o tym że samoakceptacja przekłada się na akceptację otoczenia

Miłego dnia

Zielonooka i jak dzis sie czujesz :roll: :roll:

Lepiej :roll:

Powiedz ze tak :-? :roll:

Szkoda mi ciebie i twoich smutków :( :( :(

Niby to mało wązne ale potrafi napradę człowieka zdołować :-?

Wierzę ze wyglądasz ładnie z ta fryzurka bo jak mówią ładnemi we wszytkim ładnie 8)

Tylko inaczej, pomału sie przyzwyczaisz 8)

No i twój mezczyzna też 8)

Bądz dizelna i nie daj sie 8)

Najgorsze są działania pod impulsem chwili, bo wtedy nie raz sami jesteśmy zaskoczni swimi decyzjami ale juz po czasie niestety :-?

Ale znowu co to za nuda byłaby bez taki impulsów :roll: :roll:

Zielonooka głowa do góry,za jakiś czas znowu włosy będa sie majtać przy uchu i opadać na oczy 8)

Pomyśl nad ta fotką może nabierz odwagi pokaz sie nam :roll: Myśle że możesz teraz wyglądac bardzo interesująco i orginalnie :roll: 8)

powiem tak:

zachowałas się jak moja córka, co najpierw goni do fryzjera, a potem beczy, że miała inne wyobrażenie .................... :evil:

Każda nasza decyzja, której nie można odwrócić w ciągu 24 godzin powinna być przemyślana. Albo nalezy być czlowiekiem, który uwielbia ryzyko.

Włosy odrosną, znowu będa piękne. Ale to ostrzeżenie, żebyś nie machnęła sobie np. tatuażu na piersi :lol: