zielonooka 06.01.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Po pierwsze primo.... Faceci - NIE CZYTAC!!!!! Jako osobnicy posiadajacy chromosom XY i tak mnie nie zrozumiecie Albo - ok - czytajcie ale sie nie smiejcie Po drugie primo - RATUNKU!!! Poszlam sobie dzis do fryzjera... teoretycznie podciac koncowki, podcieniowac i takie tam.... no i nie wiem co mi odwalilo ale...wyznalam Fryzjerowi ze zawsze ale to zawsze chcialam miec...GRZYWKE . I - krotkie wlosy! Zawsze przez cale zycia mialam tak mniej wiecej do pasa . Fryzjer powiedzial "Naśśśś Klientttt naśśśśś Pannn" i zlecenie wykonał . Fryzurka jest bardzo ladna , modna i doklanie taka jak chcialam . Problem taki ze mi nie pasuje!!! TO NIE JA! Zupelnie inna twarz sie zrobila, dziwnie tak jakos... nic mi na oko nie opada.... Nic sie kolo ucha nie majta... WIEM ze to tylko wlosy , ze za pol roku bedzie juz w miare ok (a za 5 lat to tak jak bylo do dzis do godziny 18-stej) , wiec zadna tragedia - wiadomo ale... Raz ze jestem wsciekla - bo sie na wlasne zyczenie wpakowalam w cos w czym sie zle czuje i zamiast poprawic sobie humor - totalnie go skopalam (jeszcze slono za to placac) Dwa- no własnie... Mezczyzna Zycia... spotkalam sie dzis po tej masakrze na moich wlosach...zobaczyl mnie i az go cofnelo.... Najpierw zrobil mi chyba cos na ksztalt malej awantury - ze chyba zwariowalam, ze po jaka cholere!? ze jak moglam mu to zrobic (hm. tu chyba lekko przesadzil ) no i ze wogole chyba mi odbiło. Wiedzialam ze mu sie moje dlugie wlosy bardzo podobaly ale az takiej reakcji sie nie spodziewalam.... [ w koncu to moje kudly nie jego ] Potem jak sie opanowal ... to juz na spokojnie powiedzial... ze b. mu przykro ale bedzie ze mna szczery i i nie bedzie klamal i ze....zupelnie mu sie to co mam na łepetynie nie podoba, ze z tamta fryzura bylo tajemniczo kobieco i sexownie a teraz to wygladam teraz jak klon 100 tysiecy innych "niuniek" lazacych po ulicy..., i ze pozbawilam sie jednej z najladniejszych "rzeczy" jakie mialam... Aha - jeszcze potem - niby juz w zartach - powiedzial ze mam fryzurke jak "ludzik lego" to nawet zabawne - bo faktycznie one takie mialy - te grzywki i te dlugosc mniej wiecej do ucha... ale jakos mi nie do smiechu.... Nie musze chyba dodawac ze wieczor nie nalezal do specjalnie udanych. Oczywiscie powiedzial ze nie ma to znaczenia - bo - cytuje - "nie dla dlugich wlosow ze mna jest..." no ale zebym wiedziala. No to wiem Zreszta... nie musial mowic. Wystarczyl widok opadnietej szczeny....i to bynajmniej nie z zachwytu. Najgorsze ze choc sie za chiny ludowe nie przyznam - to WIEM ze ma racje. Tez mi sie wcale nie podoba ok, ok - wiem , wobec calej mierzwy tego swiata, glodu, chlodu, chorob, biednych dzieci w somalii i swiatowego terroryzmu oraz wzrostu cen gazu i chleba od nowego roku.... - moja fgryzura to pikus... ale ..zle mi bu Niech mnie ktos do ciezkiej cholery pocieszy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zielonooka, wybacz mimo zakazu - przeczytałem. Szkoda Twych pięknych włosów, ale qurcze, były, nie ma, będą. Odrosną. Zdrowsze, mocniejsze, gęstrze, piękniejsze, bez jakichś tam końcówek co się rozdwajają, łamią i czort wie jeszcze co więcej. A co ja mam powiedzieć? Przecież nie mam szasy na poprawę, czyli, że mi się łysina "zawłosi". Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 00:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 dziekuje... wiem ze odrosna... ale przez jakis czas bedze - kurna zesz.... - LUDZIKIEM LEGO!!!! Wlasciwie to naprawde smieszne .... fajna "ksywka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Sorki ja też jak Tomek... wyślij na priv zdjątko samej fryzury, bez oczu, oczywiście ton ocenimy a tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Wlasciwie to naprawde smieszne .... I tej wersji się trzymaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 00:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 zobacze... - moja "mordke" mozna bylo na forum zobaczyc wiec nie ma sprawy ale nie dzis - do fryzury a 'la lego doszy by zapuchniete od beczenia oczka Jak u swinki normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Trzymaj się Zielonooka. Odpuchnij na oczach, zrelaksuj się, zrób sobie jutro relaksującą maseczkę, następnie pięny make up. Pstryknij sobie zdjęcie i umieść je na forum. Zmiany są konieczne. Gdyby nie one nie było by nas tylko dinozaury. A jeśli chodzi o długość włosów, to tylko kwestia przyzwyczajenia. Jestem przekonany, że w krótkich włosach wyglądasz równie interesująco jak w długich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 dzieki Chlopaki Kochani jestescie to ja spac ide...bo dojda jeszcze sine cienie pod oczami i jak Upior z Luwru bede jutro moze Kobitki sie wlacza w pocieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.01.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Bardzo słuszna decyzja. Dobranoc. I nie wstawaj zbyt wcześnie jeśli nie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 tomek nie tak, zielona walnij sobie jednego a potem Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.01.2007 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 dzieki Chlopaki Kochani jestescie to ja spac ide...bo dojda jeszcze sine cienie pod oczami i jak Upior z Luwru bede jutro moze Kobitki sie wlacza w pocieszanie dla mnie i tak oczy są najważniejsze... a TWOJE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Jeżeli pozwolisz ja bede oryginalny czyli co by nie mówic zabłłłysnęęę zgoła wiedząc że nie wszystkim sie to spodoba..Długie włosy u kobiety dla kazdego partnera sa oznaką szeroko idacej dla niego "podniety".(mówie sam za siebie).Panowie pocieszają Cie i dobrze bo coś muszą Ci powiedzieć,żebyś powoli przyzwyczajała sie do swojego nowego wygladu.Ladnie z ich strony,że pamiętaja o Tobie i o Twoim wyglądzie zewnętrznym.Zmianę ,którą zaproponowałaś swojemu facetowi będziesz musiała odczuć na swojej skórce coby nie zakłócić wspomnianego wyżej rytmu.Dlaczego na to właśnie zwróciłem uwagę.Włosy i to długie u kobiety odgrywają duże znaczenie(i tu również mówię za siebie) w naszych relacjach.Zapewne wygladasz super jak na Zielonooką przystało ale pamietaj ,że przyzwyczaiłas go do pewnych swoich zachowań właśnie z długimi włosami.Nie chcę Ci tym sprawiać przykrości tylko chce podpowiedzieć ,że musisz uczynić wszystko coby Pan partner tego boleśnie nie odczuł.Nie ma nic lepszego jak falowanie w/w po delikatnie obrośnietym torsie itp.Nie chciałem Cię zdołowac tylko zaznaczyć ,że wspomniana długość włosów jest bardzo ważna.Na pocieszenie powiem ,że moja blondi jak obcieła włosiska to wymiękłem i zamilkłem na pare ładnych dni.W moim przypadku miało miejsce jeszcze takie o to zdarzenie.Bodziec zewnetrzny zadziałal w przeciwną stronę ,jak zauważać zacząłem zauroczenie tymi krótkimi u jej najbliższych kolegów .Powiem ,że zaczeli mnie wku....mówiąc:Małgosiu jak cudownie wygladasz,o niunia jak ja jemu zazdroszcze ,że tak sie zmieniłaś i to na tak,Margaret T. to przy tobie pikuś.Gośka jesteś super laska,Wiesz zajebiscie wyglądasz w tych krótkich w połączeniu z ta garsonka itp,itp.Powoli się to utarło i ustabilizowało. pozdrawiam NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minus 06.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 A mnie się dzisiaj złamał paznokieć jest jakieś 0,3 cm krótszy od pozostałych . Jakoś sobie radzę , ale lekko nie jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 06.01.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zielona, nie turbuj się - Tomek dobrze mówi, że odrosną a po drodze będziesz co miesiąc inną kobietą, a zmienność też ma swoje zalety. Może przyda Ci się taki news. W pewnym okresie żarłam dość dużo suplementów konkretnie Falvit + OMEGA 3 i ku własnemu zdumieniu zobaczyłam, co to znaczy jak włosy zaczynają szybko rosnąć Normalnie w niecały rok kilkanaście centymetrów!!! Bardziej podejrzewam ten Falvit ale pogadaj jeszcze w Aptece. No to szoruj na zakupy i niech Ci rośnie A póki co ciesz się wszystkimi odmianami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 06.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zielona Twój luby jest w szkoku , ale to minie.! Teraz najwazniejsze jest abys to Ty sama polubiła się w tej fryzurze Faceci w tych sprawach są konserwatystami i kazda zmiana budzi w nich niepokój / odwazyła się obciąć włosy bez uzgadniania ze mną ? /. trymaj się . to minie ! Ja kilka lat temu samowolnie zmieniłam kolor włosów .Usłyszałam że to najgorsze co moglam zrobić Minęłło kilka miesięcy i na moją sugestię że mogłabym wrócić do poprzedniego koloru znowu usłyszałam -że to najgorsze co moglabym zrobić Zielona pamiętaj też o tym że samoakceptacja przekłada się na akceptację otoczenia Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 bydzie dobrze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.01.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zielonooka i jak dzis sie czujesz Lepiej Powiedz ze tak Szkoda mi ciebie i twoich smutków Niby to mało wązne ale potrafi napradę człowieka zdołować Wierzę ze wyglądasz ładnie z ta fryzurka bo jak mówią ładnemi we wszytkim ładnie Tylko inaczej, pomału sie przyzwyczaisz No i twój mezczyzna też Bądz dizelna i nie daj sie Najgorsze są działania pod impulsem chwili, bo wtedy nie raz sami jesteśmy zaskoczni swimi decyzjami ale juz po czasie niestety Ale znowu co to za nuda byłaby bez taki impulsów Zielonooka głowa do góry,za jakiś czas znowu włosy będa sie majtać przy uchu i opadać na oczy Pomyśl nad ta fotką może nabierz odwagi pokaz sie nam Myśle że możesz teraz wyglądac bardzo interesująco i orginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 powiem tak: zachowałas się jak moja córka, co najpierw goni do fryzjera, a potem beczy, że miała inne wyobrażenie .................... Każda nasza decyzja, której nie można odwrócić w ciągu 24 godzin powinna być przemyślana. Albo nalezy być czlowiekiem, który uwielbia ryzyko. Włosy odrosną, znowu będa piękne. Ale to ostrzeżenie, żebyś nie machnęła sobie np. tatuażu na piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikazuu 06.01.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Skąd ja znam te historię? Aaaaa, już wiem!!! Zrobiłam dokładnie to samo tuż przed Sylwestrem. Z długości włosów Moniki Brodki, zrobiłam się na Ilonę Felicjańską, tylko w kolorze złoty brąz.Póki co, nie patrzę w lustro..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 I ja przed swietami sie tak zalatwlam . Tez staram sie unikac lustra Wygladam tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts