Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...tym bardziej ze jak nie lubisz czarniawych ludzikow lego... to na 100% moge powiedziec ze ci sie nie spodobam w obecnej wesjii :wink: :lol:

To, jak ktos juz tu napisal, ze wlos Twoj jakiegos tam brzuszka nie laskocze lubieznie mnie nie rusza ale gdyby oczka Twe wyraz swoj zmienily - pochalstalbym sie lub co gorsza Ciebie ukatrupil za takie oszpecanie sie by pozniej zejsc z tego padolu rekoma Twego wybranka

poza tym podobalas mi sie i podobac bedziesz zawsze :) bez wzgledu na dlugosc tego co na glowie nosisz

...tym bardziej ze jak nie lubisz czarniawych ludzikow lego... to na 100% moge powiedziec ze ci sie nie spodobam w obecnej wesjii :wink: :lol:

To, jak ktos juz tu napisal, ze wlos Twoj jakiegos tam brzuszka nie laskocze lubieznie mnie nie rusza ale gdyby oczka Twe wyraz swoj zmienily - pochalstalbym sie lub co gorsza Ciebie ukatrupil za takie oszpecanie sie by pozniej zejsc z tego padolu rekoma Twego wybranka

poza tym podobalas mi sie i podobac bedziesz zawsze :) bez wzgledu na dlugosc tego co na glowie nosisz

jareko nie brzuszka nie brzuszka tylko "torsu delikatnie owłosionego"

ee ee co Ty tu z jakąs proza !! :D :wink:

...jareko nie brzuszka nie brzuszka tylko "torsu delikatnie owłosionego"....

hmmm....nio tak, zapomnialem ze delikatnie wlochaty ma byc ;) A u mnie z wiekiem cialko coraz bardziej owlosiona malpe przypomina :( wiec.... ;) a moze za Zielona pojsc pod kosiarke? Hmmm..... o wlasnie - zmiana tematu :)

Torsik owlosionym ma byc czy na lyso?

Zielona - co sadzisz w tym temacie ?

...jareko nie brzuszka nie brzuszka tylko "torsu delikatnie owłosionego"....

hmmm....nio tak, zapomnialem ze delikatnie wlochaty ma byc ;) A u mnie z wiekiem cialko coraz bardziej owlosiona malpe przypomina :( wiec.... ;) a moze za Zielona pojsc pod kosiarke? Hmmm..... o wlasnie - zmiana tematu :)

Torsik owlosionym ma byc czy na lyso?

Zielona - co sadzisz w tym temacie ?

:lol: :lol: :lol: Ciekawe, ciekawe ja tam nie skosze moja lubi te łany na klacie. :wink:

pozdr.

Głosuję za letko owłosionym :lol: :wink:

- taki wydepilowany lepiej ode mnie to w kompleksy wbija

- albo za bardzo nieletni i zatrzymany w rozwoju sie wydaje :-?

no cos w tym stylu - taki mniej meski chyba.... :wink:

zawsze podobaly mi sie torsy plywakow (i wogole ich sylwetki) no ale sorry - wydepilowani na blysk na tej klacie :(

Synek na jej widok w ryk tak, ze cale Janki slyszaly bo ktos mu mamusie przeflancowal na inna i ni czorta uspokoic go nie szlo - beczy i beczy a ja? Coz.....dobra mina do zlej gry

:p :p :p

To dziala w dwie strony :p

Mój małż ,od zawsze noszący bujny zarost na twarzy ,wpadł na pomysł ogolenia się :evil:

2-letnia wtedy córka obecna przy tym a mimo to na nowy widok tatusia , wpadla w histerię - tatusia jej ukradli :p :p

Mnie też jakby mniej się podobał :lol:

skoro było o męskim łańcuchu cnoty - to fryzurki na torsie logiczne się wydają :lol: :lol: :lol:

alez oczywiscie - jeszcze na ramionach mi siersc nie rosnie

jareko - nic nie jest oczywiste - swoim czasem baaaaardzo miałam słabość do kolegi. Co spojrzałam mu w oczy, to mi miętko w kolanach było, nawet pryszcze pysku, karku i ramionach nie przeszkadzały... Ale potem odkryłam, że ma kłaki na plecach. Do torsu nie doszłam - wymiękłam...

Mój małż ,od zawsze noszący bujny zarost na twarzy ,wpadł na pomysł ogolenia się :evil:

Też noszę bujny zarost na twarzy od wielu, wielu lat. Maskuję, obecnie, w ten sposób lnienie powyżej twarzy. :wink:

Kiedyś się ogoliłem. Własna żona mnie nie poznała. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rozwijając pomysł Tomka1950 -

owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbie? Widzicie panowie, Bozia od razu się zreflektowała, że coś jej ten Adam słabo wyszedł i usiłowała ratować sytuację :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mój małż próbował z brodą, ale ostatnio orzekł ,ze to tylko podkreśla kontrast... :cry:

Mój szwagier zaczął tracić owłosienie na głowie już w szkole sredniej. Wyraźnie było widać, że łysieje, bo czoło kończyło się mu daleko z tyłu głowy. Gdy zapuścił brodę przestał zwracac na siebi uwagę. Łysy - nie przecież ma włosy na głowie. :D Tylko trochę w innym niejscu.

Przyznam się, że nie wyobrażam sobie powrotu do codziennego golenia. Licząc 5 minut na golenie dziennie 5 x 365 = 1825 czyli ponad 30 godzin rocznie!!! :D

I te 30 godzin ja sobie smacznie śpię, gdy inni się golą :wink: