zielonooka 10.01.2007 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zielona - naprawde scielas????!!!! naprawde ale Ciebie nie bede straszyc swoja aktualna podobizna na zdjeciu.... tym bardziej ze jak nie lubisz czarniawych ludzikow lego... to na 100% moge powiedziec ze ci sie nie spodobam w obecnej wesjii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 10.01.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ...tym bardziej ze jak nie lubisz czarniawych ludzikow lego... to na 100% moge powiedziec ze ci sie nie spodobam w obecnej wesjii To, jak ktos juz tu napisal, ze wlos Twoj jakiegos tam brzuszka nie laskocze lubieznie mnie nie rusza ale gdyby oczka Twe wyraz swoj zmienily - pochalstalbym sie lub co gorsza Ciebie ukatrupil za takie oszpecanie sie by pozniej zejsc z tego padolu rekoma Twego wybranka poza tym podobalas mi sie i podobac bedziesz zawsze bez wzgledu na dlugosc tego co na glowie nosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ...tym bardziej ze jak nie lubisz czarniawych ludzikow lego... to na 100% moge powiedziec ze ci sie nie spodobam w obecnej wesjii To, jak ktos juz tu napisal, ze wlos Twoj jakiegos tam brzuszka nie laskocze lubieznie mnie nie rusza ale gdyby oczka Twe wyraz swoj zmienily - pochalstalbym sie lub co gorsza Ciebie ukatrupil za takie oszpecanie sie by pozniej zejsc z tego padolu rekoma Twego wybranka poza tym podobalas mi sie i podobac bedziesz zawsze bez wzgledu na dlugosc tego co na glowie nosisz jareko nie brzuszka nie brzuszka tylko "torsu delikatnie owłosionego" ee ee co Ty tu z jakąs proza !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.01.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ...jareko nie brzuszka nie brzuszka tylko "torsu delikatnie owłosionego".... hmmm....nio tak, zapomnialem ze delikatnie wlochaty ma byc A u mnie z wiekiem cialko coraz bardziej owlosiona malpe przypomina wiec.... a moze za Zielona pojsc pod kosiarke? Hmmm..... o wlasnie - zmiana tematu Torsik owlosionym ma byc czy na lyso? Zielona - co sadzisz w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ...jareko nie brzuszka nie brzuszka tylko "torsu delikatnie owłosionego".... hmmm....nio tak, zapomnialem ze delikatnie wlochaty ma byc A u mnie z wiekiem cialko coraz bardziej owlosiona malpe przypomina wiec.... a moze za Zielona pojsc pod kosiarke? Hmmm..... o wlasnie - zmiana tematu Torsik owlosionym ma byc czy na lyso? Zielona - co sadzisz w tym temacie ? Ciekawe, ciekawe ja tam nie skosze moja lubi te łany na klacie. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.01.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Głosuję za letko owłosionym - taki wydepilowany lepiej ode mnie to w kompleksy wbija - albo za bardzo nieletni i zatrzymany w rozwoju sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Torsik owlosionym ma byc czy na lyso? Zielona - co sadzisz w tym temacie ? pare razy juz sie wypowiadalam w tej kwesti - zdecydowanie osiersciony od delikatnego - do calkiem sporawego - no - w granicach norm estetycznych of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Głosuję za letko owłosionym - taki wydepilowany lepiej ode mnie to w kompleksy wbija - albo za bardzo nieletni i zatrzymany w rozwoju sie wydaje no cos w tym stylu - taki mniej meski chyba.... zawsze podobaly mi sie torsy plywakow (i wogole ich sylwetki) no ale sorry - wydepilowani na blysk na tej klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 11.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ....w granicach norm estetycznych of course alez oczywiscie - jeszcze na ramionach mi siersc nie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 11.01.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Synek na jej widok w ryk tak, ze cale Janki slyszaly bo ktos mu mamusie przeflancowal na inna i ni czorta uspokoic go nie szlo - beczy i beczy a ja? Coz.....dobra mina do zlej gry To dziala w dwie strony Mój małż ,od zawsze noszący bujny zarost na twarzy ,wpadł na pomysł ogolenia się 2-letnia wtedy córka obecna przy tym a mimo to na nowy widok tatusia , wpadla w histerię - tatusia jej ukradli Mnie też jakby mniej się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 jareko trza było założyc nowy wącio bo jak ktoś nowy to przeczyta od czwartej stronki może pomyslec ,że ktoś se chce strzelic fryzurke na klatce piersiowej z mniejszym lub wiekszym stopniem depilacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 11.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A pamiętacie film "Postrzyżyny" wg Hrabala i jak zakończyło się obcięcie włosów przez żonę piwowara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 skoro było o męskim łańcuchu cnoty - to fryzurki na torsie logiczne się wydają alez oczywiscie - jeszcze na ramionach mi siersc nie rosnie jareko - nic nie jest oczywiste - swoim czasem baaaaardzo miałam słabość do kolegi. Co spojrzałam mu w oczy, to mi miętko w kolanach było, nawet pryszcze pysku, karku i ramionach nie przeszkadzały... Ale potem odkryłam, że ma kłaki na plecach. Do torsu nie doszłam - wymiękłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ten nowy wątek to niby jak nazwać - depipacja, skąd dokąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 11.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jezzzu podświadomość cicho bądź!!! miało być depilacja skąd dokąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ten nowy wątek to niby jak nazwać - depipacja, skąd dokąd? Nie można rozsmieszać we watkach które w temacie maja fryzure na głowie a nie na pi.....siakoś tak mi sie to kojarzy z tej depipacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Mój małż ,od zawsze noszący bujny zarost na twarzy ,wpadł na pomysł ogolenia się Też noszę bujny zarost na twarzy od wielu, wielu lat. Maskuję, obecnie, w ten sposób lnienie powyżej twarzy. Kiedyś się ogoliłem. Własna żona mnie nie poznała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 12.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rozwijając pomysł Tomka1950 - owłosiona klata też może to rekompensata za brak kłaków na łbie? Widzicie panowie, Bozia od razu się zreflektowała, że coś jej ten Adam słabo wyszedł i usiłowała ratować sytuację Mój małż próbował z brodą, ale ostatnio orzekł ,ze to tylko podkreśla kontrast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Mój szwagier zaczął tracić owłosienie na głowie już w szkole sredniej. Wyraźnie było widać, że łysieje, bo czoło kończyło się mu daleko z tyłu głowy. Gdy zapuścił brodę przestał zwracac na siebi uwagę. Łysy - nie przecież ma włosy na głowie. Tylko trochę w innym niejscu. Przyznam się, że nie wyobrażam sobie powrotu do codziennego golenia. Licząc 5 minut na golenie dziennie 5 x 365 = 1825 czyli ponad 30 godzin rocznie!!! I te 30 godzin ja sobie smacznie śpię, gdy inni się golą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...... ja sobie smacznie śpię, gdy inni się golą i o to chodzi... i o to chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts