zielonooka 12.01.2007 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 wierze ... wierze.... ehhh.... samcu Ty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 .....zdecydowanie mi lepiej jako ciemnej szatynce vel. brunetce Z D E C Y D O W A N I E ! ! ! ! no.... moze jeszcze jako "ruda" bylabys do zaakceptowania bo taka jaka jestes zaakceptowala Cie wiekszosc.... ( i ja ) ale juz blodni ? Zielona - zostaw juz te swoje wloski w spokoju tak jak bylo przed wielkim ciach.... ciach.... bylo najlepiej uwierz samcowi Jareko, tu trzeba Zielonooką "górować" a nie dołować. A tak prywatnie to wybacz, bo jestes pokolenie moich dzieci, ładnie wygladasz również w krótkich włosach. I Jareko niech nie narzeka. Nie dla psa... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.01.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 coz.....od dawna wiem ze nie dla psa....... niestety szczerze mowiac jej "gorwac" nie trzeba - ma tak wiele innych zalet nie zwiazanych z wygladem, ze echhh..... ale ona juz zajeta....ja niestety takze..... i za starym dla niej wiec zostawmy tego psa - on juz tylko poszczekac sobie moze choc te oczy.....ten usmiech.....te usta.....ta figura.....spac na wspomnienie tego widoku nie sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 coz.....od dawna wiem ze nie dla psa....... niestety szczerze mowiac jej "gorwac" nie trzeba - ma tak wiele innych zalet nie zwiazanych z wygladem, ze echhh..... ale ona juz zajeta....ja niestety takze..... i za starym dla niej wiec zostawmy tego psa - on juz tylko poszczekac sobie moze choc te oczy.....ten usmiech.....te usta.....ta figura.....spac na wspomnienie tego widoku nie sposob Co Wy panowie!!! A gdzie wasze "ego"????Ten tego!!Jak słysze takie pierdoły to zyc sie odechciewa.Znalazło sie dwóch dziadziuniów jakby powiedział tu Jasio Kobuszewski:"przestańcie szerzyć defektyzm"."stary ale jary"-zapomnieliście juz o tym?Mam 44 latka i jak słysze wywody typu ,,,za stary jestes kolego ,,,to mało mie coś nie trafi. Gdzie ocena własna?Wasz optymizm? buu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 13.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 coz.....od dawna wiem ze nie dla psa....... niestety szczerze mowiac jej "gorwac" nie trzeba - ma tak wiele innych zalet nie zwiazanych z wygladem, ze echhh..... ale ona juz zajeta....ja niestety takze..... i za starym dla niej wiec zostawmy tego psa - on juz tylko poszczekac sobie moze choc te oczy.....ten usmiech.....te usta.....ta figura.....spac na wspomnienie tego widoku nie sposob Ulicą idzie małżeństwo, on za nią i okrutnie marudzi -ble,ble, ble. Ona nie wytrzymuje i stwierdza / na cały głos / pieprzo.ny malkontent!!! Tak jakoś mi się skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 coz.....od dawna wiem ze nie dla psa....... niestety szczerze mowiac jej "gorwac" nie trzeba - ma tak wiele innych zalet nie zwiazanych z wygladem, ze echhh..... ale ona juz zajeta....ja niestety takze..... i za starym dla niej wiec zostawmy tego psa - on juz tylko poszczekac sobie moze choc te oczy.....ten usmiech.....te usta.....ta figura.....spac na wspomnienie tego widoku nie sposob Ulicą idzie małżeństwo, on za nią i okrutnie marudzi -ble,ble, ble. Ona nie wytrzymuje i stwierdza / na cały głos / pieprzo.ny malkontent!!! Tak jakoś mi się skojarzyło OOOO!!!Dobre skojarzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 .... pieprzo.ny malkontent!!! Tak jakoś mi się skojarzyło dobrze sie skojarzylo :) a co ? Nie moze byc czasami taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 13.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Tak jak napisałem, Zielonooka jest w wieku moich dzieci. Podoba mi się bardzo, również w krótkich włosach, ale nie patrzę na nią jak na obiekt porządania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 13.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 "stary ale jary"... i jeszcze zapomniales ze "wlos siwieje ... szaleje" itd.... itp... no dobra - jestem mlodzik i od dzis tak sie czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 13.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 "stary ale jary"... i jeszcze zapomniales ze "wlos siwieje ... szaleje" itd.... itp... no dobra - jestem mlodzik i od dzis tak sie czuje Nio i to "sie nadaje do prasy".Brawo!!I tak ma byc i tego trza sie trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 15.01.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Panowie kobietę pocieszacie... czy siebie? Miłego dnia wszelkim malkontentom.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Panowie kobietę pocieszacie... czy siebie? Miłego dnia wszelkim malkontentom.... Jasne ,że kobiety.... bo my zadowolone z życia chłopaki . Super dnia Paniom malkontentkom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.01.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Obejrzałem zdjecia i powiem że mi ta fryzura "obcięta" bardziej do zielonej pasuje. W długich włosach zielona się maskowała. Z obcięciem kamuflarz znikł, a w każdym razie zmniejszył się. Już na pierwszy rzut oka widać że mamy do czynienia z osobą dla której pasuje pytanie "Co ta miotła dziś tak wolno leci?" Myślę o takiej wiedźmowatości jak z "Mistrza i Małgorzaty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Obejrzałem zdjecia i powiem że mi ta fryzura "obcięta" bardziej do zielonej pasuje. W długich włosach zielona się maskowała. Z obcięciem kamuflarz znikł, a w każdym razie zmniejszył się. Już na pierwszy rzut oka widać że mamy do czynienia z osobą dla której pasuje pytanie "Co ta miotła dziś tak wolno leci?" Myślę o takiej wiedźmowatości jak z "Mistrza i Małgorzaty". udam ćwierc inteligenta(bo może nawet jestem) i nie zauważe tego:"Co ta miotła dziś tak wolno leci?" a na mistrzu i małgorzacie nie bylem. Zielona jak to przeczyta to albo fiknie ze śmiechu lub to drugie....albo dokładnie sprawdzi tą wiedxmowatość z mis.i malgorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 M&M to jedna z moich ukochanych ksiazek - wiec... przeboleje przyrownanie do wiedzmy ale ze znaczy - ze co? moja zlosliwa mordka ujrzala swiatlo dzienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 M&M to jedna z moich ukochanych ksiazek - wiec... przeboleje przyrownanie do wiedzmy ale ze znaczy - ze co? moja zlosliwa mordka ujrzala swiatlo dzienne? ups.. przepraszam nie wiedzialem ,że tak bardzo lubisz ta ksiazke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 15.01.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 M&M to jedna z moich ukochanych ksiazek - wiec... przeboleje przyrownanie do wiedzmy ale ze znaczy - ze co? moja zlosliwa mordka ujrzala swiatlo dzienne? Ależ przecież o wiedźmach z M&M można wiele powiedzieć ale nie to że były złośliwe. Dla mnie to bardzo pozytywne jest określenie. Nie to żebym zaraz nawoływał do spalenia na stosie. Albo sugerował że następne zdjęcia to w stroju z M&M ;-) Nic podobnego. Gdzieżby Ps. Moja babcia miała takie określenie które tu pasuje. W nowej fryzurze widać że masz "charakterek" (proszę tylko nie każ mi wyjaśniac co to znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no dobrze jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot a nie tytuowa Malgorzata... ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no dobrze jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot a nie tytuowa Malgorzata... ale mie tu w czapeczce masz chodzic.Tak poważna kobieta i nie dośc ,że z krótkimi to jeszcze bez czapeczki.Chodzisz w kapeluszach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts