Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

.....zdecydowanie mi lepiej jako ciemnej szatynce vel. brunetce ;)

Z D E C Y D O W A N I E ! ! ! !

no.... moze jeszcze jako "ruda" bylabys do zaakceptowania bo taka jaka jestes zaakceptowala Cie wiekszosc.... ( i ja :) ) ale juz blodni ?

Zielona - zostaw juz te swoje wloski w spokoju :lol:

tak jak bylo przed wielkim ciach.... ciach.... bylo najlepiej :)

uwierz samcowi :lol:

Jareko, tu trzeba Zielonooką "górować" a nie dołować.

A tak prywatnie to wybacz, bo jestes pokolenie moich dzieci, ładnie wygladasz również w krótkich włosach.

I Jareko niech nie narzeka. Nie dla psa... :wink: sorry :D

coz.....od dawna wiem ze nie dla psa....... niestety :(

szczerze mowiac jej "gorwac" nie trzeba - ma tak wiele innych zalet nie zwiazanych z wygladem, ze echhh..... ale ona juz zajeta....ja niestety takze..... i za starym dla niej wiec zostawmy tego psa - on juz tylko poszczekac sobie moze :(

choc te oczy.....ten usmiech.....te usta.....ta figura.....spac na wspomnienie tego widoku nie sposob :oops:

szczerze mowiac jej "gorwac" nie trzeba - ma tak wiele innych zalet nie zwiazanych z wygladem, ze echhh..... ale ona juz zajeta....ja niestety takze..... i za starym dla niej wiec zostawmy tego psa - on juz tylko poszczekac sobie moze :(

choc te oczy.....ten usmiech.....te usta.....ta figura.....spac na wspomnienie tego widoku nie sposob :oops:

Co Wy panowie!!! :o A gdzie wasze "ego"????Ten tego!!Jak słysze takie pierdoły to zyc sie odechciewa.Znalazło sie dwóch dziadziuniów :D :D :D jakby powiedział tu Jasio Kobuszewski:"przestańcie szerzyć defektyzm"."stary ale jary"-zapomnieliście juz o tym?Mam 44 latka i jak słysze wywody typu ,,,za stary jestes kolego ,,,to mało mie coś nie trafi. :wink: :wink:

Gdzie ocena własna?Wasz optymizm? :cry: :cry: buu.

Ulicą idzie małżeństwo, on za nią i okrutnie marudzi -ble,ble, ble.

Ona nie wytrzymuje i stwierdza / na cały głos / pieprzo.ny malkontent!!!

Tak jakoś mi się skojarzyło :p :p

Ulicą idzie małżeństwo, on za nią i okrutnie marudzi -ble,ble, ble.

Ona nie wytrzymuje i stwierdza / na cały głos / pieprzo.ny malkontent!!!

Tak jakoś mi się skojarzyło :p :p

OOOO!!!Dobre skojarzenie. :D :D :D

Tak jak napisałem, Zielonooka jest w wieku moich dzieci. Podoba mi się bardzo, również w krótkich włosach, ale nie patrzę na nią jak na obiekt porządania.

Obejrzałem zdjecia i powiem że mi ta fryzura "obcięta" bardziej do zielonej pasuje. W długich włosach zielona się maskowała. Z obcięciem kamuflarz znikł, a w każdym razie zmniejszył się. Już na pierwszy rzut oka widać że mamy do czynienia z osobą dla której pasuje pytanie "Co ta miotła dziś tak wolno leci?" :-) Myślę o takiej wiedźmowatości jak z "Mistrza i Małgorzaty". :-)

Obejrzałem zdjecia i powiem że mi ta fryzura "obcięta" bardziej do zielonej pasuje. W długich włosach zielona się maskowała. Z obcięciem kamuflarz znikł, a w każdym razie zmniejszył się. Już na pierwszy rzut oka widać że mamy do czynienia z osobą dla której pasuje pytanie "Co ta miotła dziś tak wolno leci?" :-) Myślę o takiej wiedźmowatości jak z "Mistrza i Małgorzaty". :-)

udam ćwierc inteligenta(bo może nawet jestem) i nie zauważe tego:

"Co ta miotła dziś tak wolno leci?"
a na mistrzu i małgorzacie nie bylem.

Zielona jak to przeczyta to albo fiknie ze śmiechu lub to drugie....albo dokładnie sprawdzi tą wiedxmowatość z mis.i malgorz. :wink:

M&M to jedna z moich ukochanych ksiazek - wiec... przeboleje przyrownanie do wiedzmy :wink: :lol: :lol:

ale ze znaczy - ze co? moja zlosliwa mordka ujrzala swiatlo dzienne? :wink: :lol:

Ależ przecież o wiedźmach z M&M można wiele powiedzieć ale nie to że były złośliwe. Dla mnie to bardzo pozytywne jest określenie. Nie to żebym zaraz nawoływał do spalenia na stosie. :-) Albo sugerował że następne zdjęcia to w stroju z M&M ;-) ;-) ;-) Nic podobnego. Gdzieżby ;-)

Ps. Moja babcia miała takie określenie które tu pasuje. W nowej fryzurze widać że masz "charakterek" (proszę tylko nie każ mi wyjaśniac co to znaczy ;-) )

no dobrze :wink: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje :wink: :lol:

ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot :wink: a nie tytuowa Malgorzata... ale :wink: :lol:

mie tu w czapeczce masz chodzic.Tak poważna kobieta i nie dośc ,że z krótkimi to jeszcze bez czapeczki.Chodzisz w kapeluszach???