zielonooka 15.01.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no dobrze jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot a nie tytuowa Malgorzata... ale mie tu w czapeczce masz chodzic.Tak poważna kobieta i nie dośc ,że z krótkimi to jeszcze bez czapeczki.Chodzisz w kapeluszach??? nie nawet nie mam kapelusza - tak by mi troche dziwnie w nim bylo a czapek nie cierrrrpie przepraszam sie z nimi jak temp. spada do - 30 st mi jest ladnie tylko w czapeczkach baseballowych w czapkach takich zimowych wygladam jak pol posladka zza krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no dobrze jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot a nie tytuowa Malgorzata... ale mie tu w czapeczce masz chodzic.Tak poważna kobieta i nie dośc ,że z krótkimi to jeszcze bez czapeczki.Chodzisz w kapeluszach??? nie nawet nie mam kapelusza - tak by mi troche dziwnie w nim bylo a czapek nie cierrrrpie przepraszam sie z nimi jak temp. spada do - 30 st mi jest ladnie tylko w czapeczkach baseballowych w czapkach takich zimowych wygladam jak pol posladka zza krzaka chociaż w jednym sie zgadzamy.Tylko nie mów mi ,że jak jest -10 to wyłazisz na dworek z gołym "łbem "-jakby powiedziała to moja babcia.baseballowa nie do wszystkiego pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 wylaze bez niczego nooo.... jak juz jest bardzo zimno to kaptur u kurtki, ale czapka - fuj! ps. wiem ze basebalowka nie pasuje do wszystkiego i absolutnie nie nosze jej na codzien - po prostu jest to jedyny typ nakrycia glowy ktory lubie (u innych tez) i w ktorym nie wygladam jak zza krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 wylaze bez niczego nooo.... jak juz jest bardzo zimno to kaptur u kurtki, ale czapka - fuj! ps. wiem ze basebalowka nie pasuje do wszystkiego i absolutnie nie nosze jej na codzien - po prostu jest to jedyny typ nakrycia glowy ktory lubie (u innych tez) i w ktorym nie wygladam jak zza krzaka oczywiście nie powiem ,żebyś się zaprezentirem w takiej czapusi bo nie masz .Ja jak zakładam ja to nikt mnie nie może poznac.A swoją droga zrobie sobie fotke i ja smigna na foruma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 dobra... macie jeszcze raz (jutro usuwam coby nie straszyc ) Wytęż wzrok i znajdz 10 szczegolow ktorymi roznia sie te dwa obrazki before http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ca7c77852d87d6d after http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1d66ddf300d69dfd to ja poprosze jeszcze raz... bo nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DJ Rydzyk 23.01.2007 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 dobra... macie jeszcze raz (jutro usuwam coby nie straszyc ) Wytęż wzrok i znajdz 10 szczegolow ktorymi roznia sie te dwa obrazki before http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ca7c77852d87d6d after http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1d66ddf300d69dfd to ja poprosze jeszcze raz... bo nie widzialam Eee.. w sumie - też nie zdążyłem... A z uwagi na ciekawe avatary - jestem dość niepocieszony, osobowość wydaje się być nieszablonową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 23.01.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nie daj sie prosić zielonooka - ja nie mam szczęścia - co wchodzę na wątek - jest za późno . Ja kiedys też ścięłam włosy - na szczęście za przyzwoleniem partnera - no, może za jego wiedzą - chciałam "zafunkcjonowac we włosach krótkich - bo całe życie w długich - ten okropny fetysz - ale wiesz co? - raczej nie powtórzę - zaufam prawom ewolucji i chyba juz do końca dni moich będę machać piórami przed moim facetem (a może nie tylko przezd nim ), nawet kosztem prawie codziennego torturowania się ostrymi szczotkami, suszarkami, chemią - do fryzjera też nie lubię chodzić - znalazłam jednego - robi super masaż głowy - ale reszta... . A już szczególna agresja się we mnie wzmaga kiedy zagadana z koleżanką fryzjerka szarpie me cenne (z punktu widzenia doboru naturalnego) owłosienie lub przypala mnie suszarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurczę...mi też ciekawość podkręcili a tu lipa - zdjęć nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.01.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 fotke skasowalam - i z netu i z telefonu wiec nie ma ps. kto nie widzial - nic nie stracił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.01.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 to może narysuj mniej więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.01.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 jest zdjecie ludzika lego w tym watku [ to znaczy sie Pani Ludzik Lego] juz pisalam ze jest prawie identyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurczę...mi też ciekawość podkręcili a tu lipa - zdjęć nie ma lipa ...ale nic nie tracisz.Za to Ty wygladasz rewelka z tym bąblem. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.01.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurczę...mi też ciekawość podkręcili a tu lipa - zdjęć nie ma lipa ...ale nic nie tracisz.Za to Ty wygladasz rewelka z tym bąblem. pozdro. no, no Ależ z Ciebie komplemenciarz A czy nic nie straciłam to nie wiem - chciałabym się przekonać czy rzeczywiście w długich włosach zawsze wygląda się lepiej...no bo ja jestem właśnie takiego zdania Choć czasem muszę przyznać, ze podobają mi się krótkie fryzurki - ale to na kimś - sama bym się w życiu nie zdecydowała Ale przede wszystkim to prawda jest taka, ze ładnemu we wszystkim ładnie z tego co piszecie Zielonooka do tych właśnie należy, więc pewnie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.01.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 acrobaleno - ja juz sie przyzwyczailam (troche) wiec uwazam ze nie jest zle znajomi wypowiadaja sie roznie - mniej wiecej pol na pol - tzn jedni ze fajniej inni ze nie jest zle ale... ze zdecydowanie nie jest lepiej trudno- klakow nie przedluze - wiec musze stanowczo twierdzic ze jest mi przesliiiicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kurczę...mi też ciekawość podkręcili a tu lipa - zdjęć nie ma lipa ...ale nic nie tracisz.Za to Ty wygladasz rewelka z tym bąblem. pozdro. no, no Ależ z Ciebie komplemenciarz A czy nic nie straciłam to nie wiem - chciałabym się przekonać czy rzeczywiście w długich włosach zawsze wygląda się lepiej...no bo ja jestem właśnie takiego zdania Choć czasem muszę przyznać, ze podobają mi się krótkie fryzurki - ale to na kimś - sama bym się w życiu nie zdecydowała Ale przede wszystkim to prawda jest taka, ze ładnemu we wszystkim ładnie z tego co piszecie Zielonooka do tych właśnie należy, więc pewnie jest super Ależ z Ciebie komplemenciarz dziekuje. Ale przede wszystkim to prawda jest taka, ze ładnemu we wszystkim ładnie to chyba pojecie wzgledne.Tu bym akurat polemizował.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 23.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 acrobaleno - ja juz sie przyzwyczailam (troche) wiec uwazam ze nie jest zle znajomi wypowiadaja sie roznie - mniej wiecej pol na pol - tzn jedni ze fajniej inni ze nie jest zle ale... ze zdecydowanie nie jest lepiej trudno- klakow nie przedluze - wiec musze stanowczo twierdzic ze jest mi przesliiiicznie Jeśli Cię to pocieszy, to POMIMO doskonałej znajomości Twego wewątka , w zeszłym tygodniu chlastnęłam sobie prawie 20 cm fryzury pod nieobecność małża (który od zarania dziejów twierdził, że czyn taki wypisaniem z rodziny zagrożony). Jak wrócił to minę miał... oryginalną. Zwłaszcza, że ja je tak sama byle jak urzępoliłam Teraz dorabiam ideologię, że pozbyłam się kilku kiepskich lat, które już tylko włosy pamiętały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 23.01.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Tak sobie siadłem, pogłówkowałem i znalazłem! mam! zdjęcia , ale nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2007 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Tak sobie siadłem, pogłówkowałem i znalazłem! mam! zdjęcia , nie wiem skad masz ... ale juz pal licho ale nie dam no ja mysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 24.01.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czasem gdy mam zły dzień to sobie popatrzę i od razu mi przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Czasem gdy mam zły dzień to sobie popatrzę i od razu mi przechodzi na zasadzie " inni maja gorzej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts