Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

no dobrze :wink: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje :wink: :lol:

ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot :wink: a nie tytuowa Malgorzata... ale :wink: :lol:

mie tu w czapeczce masz chodzic.Tak poważna kobieta i nie dośc ,że z krótkimi to jeszcze bez czapeczki.Chodzisz w kapeluszach???

nie :D

nawet nie mam kapelusza - tak by mi troche dziwnie w nim bylo

a czapek nie cierrrrpie :wink: :lol:

przepraszam sie z nimi jak temp. spada do - 30 st :wink: :lol:

mi jest ladnie tylko w czapeczkach baseballowych :wink:

w czapkach takich zimowych wygladam jak pol posladka zza krzaka :lol:

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no dobrze :wink: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

jakby co - powoli sie przyzwyczajam... tylko ze mi w uszy zimno jak tak wieje :wink: :lol:

ns - baaardzo lubie , co prawda moim ulubionym bohaterem jest Kot Behemot :wink: a nie tytuowa Malgorzata... ale :wink: :lol:

mie tu w czapeczce masz chodzic.Tak poważna kobieta i nie dośc ,że z krótkimi to jeszcze bez czapeczki.Chodzisz w kapeluszach???

nie :D

nawet nie mam kapelusza - tak by mi troche dziwnie w nim bylo

a czapek nie cierrrrpie :wink: :lol:

przepraszam sie z nimi jak temp. spada do - 30 st :wink: :lol:

mi jest ladnie tylko w czapeczkach baseballowych :wink:

w czapkach takich zimowych wygladam jak pol posladka zza krzaka :lol:

chociaż w jednym sie zgadzamy.Tylko nie mów mi ,że jak jest -10 to wyłazisz na dworek z gołym "łbem "-jakby powiedziała to moja babcia.baseballowa nie do wszystkiego pasuje.

wylaze bez niczego :oops: :oops: :oops:

nooo.... jak juz jest bardzo zimno to kaptur u kurtki, ale czapka - fuj! :wink:

ps. wiem ze basebalowka nie pasuje do wszystkiego ;) i absolutnie nie nosze jej na codzien - po prostu jest to jedyny typ nakrycia glowy ktory lubie (u innych tez) i w ktorym nie wygladam jak zza krzaka :wink:

wylaze bez niczego :oops: :oops: :oops:

nooo.... jak juz jest bardzo zimno to kaptur u kurtki, ale czapka - fuj! :wink:

ps. wiem ze basebalowka nie pasuje do wszystkiego ;) i absolutnie nie nosze jej na codzien - po prostu jest to jedyny typ nakrycia glowy ktory lubie (u innych tez) i w ktorym nie wygladam jak zza krzaka :wink:

oczywiście nie powiem ,żebyś się zaprezentirem w takiej czapusi bo nie masz .Ja jak zakładam ja to nikt mnie nie może poznac.A swoją droga zrobie sobie fotke i ja smigna na foruma. :D

dobra...;)

macie jeszcze raz :oops:

(jutro usuwam :wink: coby nie straszyc :roll: )

Wytęż wzrok i znajdz 10 szczegolow ktorymi roznia sie te dwa obrazki :wink: :lol: :lol: :lol:

before :)

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ca7c77852d87d6d

after :(

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1d66ddf300d69dfd

to ja poprosze jeszcze raz... bo nie widzialam :oops:

dobra...;)

macie jeszcze raz :oops:

(jutro usuwam :wink: coby nie straszyc :roll: )

Wytęż wzrok i znajdz 10 szczegolow ktorymi roznia sie te dwa obrazki :wink: :lol: :lol: :lol:

before :)

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ca7c77852d87d6d

after :(

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1d66ddf300d69dfd

to ja poprosze jeszcze raz... bo nie widzialam :oops:

Eee.. w sumie - też nie zdążyłem... A z uwagi na ciekawe avatary - jestem dość niepocieszony, osobowość wydaje się być nieszablonową...

nie daj sie prosić zielonooka - ja nie mam szczęścia - co wchodzę na wątek - jest za późno :cry: .

Ja kiedys też ścięłam włosy - na szczęście za przyzwoleniem partnera - no, może za jego wiedzą - chciałam "zafunkcjonowac we włosach krótkich - bo całe życie w długich - ten okropny fetysz - ale wiesz co? - raczej nie powtórzę - zaufam prawom ewolucji i chyba juz do końca dni moich będę machać piórami przed moim facetem (a może nie tylko przezd nim :wink: ), nawet kosztem prawie codziennego torturowania się ostrymi szczotkami, suszarkami, chemią - do fryzjera też nie lubię chodzić - znalazłam jednego - robi super masaż głowy - ale reszta... :evil: . A już szczególna agresja się we mnie wzmaga kiedy zagadana z koleżanką fryzjerka szarpie me cenne (z punktu widzenia doboru naturalnego) owłosienie lub przypala mnie suszarką :evil: :evil:

Kurczę...mi też ciekawość podkręcili a tu lipa - zdjęć nie ma :evil: :wink:

lipa ...ale nic nie tracisz.Za to Ty wygladasz rewelka z tym bąblem.

pozdro. :wink:

no, no :wink: Ależ z Ciebie komplemenciarz :lol:

A czy nic nie straciłam to nie wiem - chciałabym się przekonać czy rzeczywiście w długich włosach zawsze wygląda się lepiej...no bo ja jestem właśnie takiego zdania :wink: Choć czasem muszę przyznać, ze podobają mi się krótkie fryzurki - ale to na kimś - sama bym się w życiu nie zdecydowała :wink:

Ale przede wszystkim to prawda jest taka, ze ładnemu we wszystkim ładnie z tego co piszecie Zielonooka do tych właśnie należy, więc pewnie jest super :D

acrobaleno - ja juz sie przyzwyczailam (troche) wiec uwazam ze nie jest zle

znajomi wypowiadaja sie roznie - mniej wiecej pol na pol - tzn jedni ze fajniej inni ze nie jest zle ale... ze zdecydowanie nie jest lepiej :( :lol: :lol: :lol:

trudno- klakow nie przedluze - wiec musze stanowczo twierdzic ze jest mi przesliiiicznie :wink: :lol: 8)

Kurczę...mi też ciekawość podkręcili a tu lipa - zdjęć nie ma :evil: :wink:

lipa ...ale nic nie tracisz.Za to Ty wygladasz rewelka z tym bąblem.

pozdro. :wink:

no, no :wink: Ależ z Ciebie komplemenciarz :lol:

A czy nic nie straciłam to nie wiem - chciałabym się przekonać czy rzeczywiście w długich włosach zawsze wygląda się lepiej...no bo ja jestem właśnie takiego zdania :wink: Choć czasem muszę przyznać, ze podobają mi się krótkie fryzurki - ale to na kimś - sama bym się w życiu nie zdecydowała :wink:

Ale przede wszystkim to prawda jest taka, ze ładnemu we wszystkim ładnie z tego co piszecie Zielonooka do tych właśnie należy, więc pewnie jest super :D

Ależ z Ciebie komplemenciarz
dziekuje.

Ale przede wszystkim to prawda jest taka, ze ładnemu we wszystkim ładnie
to chyba pojecie wzgledne.Tu bym akurat polemizował..

pozdrawiam :D :wink:

acrobaleno - ja juz sie przyzwyczailam (troche) wiec uwazam ze nie jest zle

znajomi wypowiadaja sie roznie - mniej wiecej pol na pol - tzn jedni ze fajniej inni ze nie jest zle ale... ze zdecydowanie nie jest lepiej :( :lol: :lol: :lol:

trudno- klakow nie przedluze - wiec musze stanowczo twierdzic ze jest mi przesliiiicznie :wink: :lol: 8)

Jeśli Cię to pocieszy, to POMIMO doskonałej znajomości Twego wewątka :oops: , w zeszłym tygodniu chlastnęłam sobie prawie 20 cm fryzury pod nieobecność małża :-? (który od zarania dziejów twierdził, że czyn taki wypisaniem z rodziny zagrożony). Jak wrócił to minę miał... oryginalną. Zwłaszcza, że ja je tak sama byle jak urzępoliłam :oops: Teraz dorabiam ideologię, że pozbyłam się kilku kiepskich lat, które już tylko włosy pamiętały. :p :lol: