piejar 06.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Nooo dziołcha, kudełki były pikne, ale gębusi Ci nie obcieli - więc najlepsze zostało! Grunt że pazurków nie ściachali Zaskoczyłaś mnie zielonooka. Dotychczas przed życiowymi decyzjami zapytowywałaś się na forum, aż tu nagle taka samodzielna decyzja. Zuch dziewczyna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Nooo dziołcha, kudełki były pikne, ale gębusi Ci nie obcieli - więc najlepsze zostało! Grunt że pazurków nie ściachali Zaskoczyłaś mnie zielonooka. Dotychczas przed życiowymi decyzjami zapytowywałaś się na forum, aż tu nagle taka samodzielna decyzja. Zuch dziewczyna ! Ty jej nie podpuszczaj, bo jeszcze na całość pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 moim zadaniem bardzo długie włosy jakoś mnie denerwują, dobre sa dla dziewczynki w szkole podstawowej ............dla kobiety około 30 już nie bardzosama maiłam do 20 roku długie włosy chociaż w liceum obciełam się bardzo króciutko i nawet w wakacje z tyłu miałam wyciete różne wzorki do gołej skóry..........ja bardzo lubię eksperymentować z fryzurami, jedynym nieudanym eksperymentem był platynowy blond, ale to już przeszłośc i wróciłam do czekoladowego brazu, w obecnej chwili mam szalona fryzurę obcietą zreszta z włosów do ramion , cięzka grzywa, jeden bok wyciety na prosto nad uchem drugi bok dłuzszy prawie do ramienia, wszytsko lekko wycieniowane tak że mogą być grzeczne lub bardziej szalone warianty fryzury, włosy naturalnie mi sie kręcą więc z przekory ścinam na fryzury pasujące do włosów prostych więc namiętnie spędzam godziny w łazience z prostownicą dla mnie kobieta z ciekawą fryzurą ,inną , orginalną nie bojąca się eksperymentować jest na pewno osobą niebanalna, lubiąca wyzwania, intrygujaca, jej sposób bycia na pewno wyraża się w jej wyglądzie generalnie nie lubię długich włosów ( bardzo długich) takich do pasa, wolę szalone fryzury, to zawsze odmładza, nie ma nic smieszniejszego niż kobita w wieku 40 - 50 lat w długich rozpuszczonych włosach, mam taką klientkę która ma tak na oko 45 lat i warkocza sięgającego za tyłek, koszmarek z tyłu liceum z przodu muzeum, przed świętami mnie odwiedziła i babki nie poznałam, włosy sciete do ramion, grzywa itd...........nie ta kobitka skończyła z wizerunkiem wiecznej dziewczynki a stała sie kobieta ....... także zieloonoka nie rozpaczaj krótkie fryzury sa super , grzywy rewelacyjne ...facet sie przezwyczai ( a swoją drogą jak by mój mąz tak mi powiedził to by było z nim kiepsko) a ty sama polubisz sie w nowej fryzurce, wlosy same z siebie też sie muszą trochę ulezec, nauczysz sie z nimi obchodzić itd, wyslij fote z nowym wizerunkiem, na pewno wygladzasz ciekawiej niż z tymi długimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.01.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 eeee tam kołacze mi sie po głowie takie przysłowie "włosy długie rozum krótki" ekhmm to jakby obrazuje wage problemu może peruka? weź blond kochanieńka, to sobie czasami pożyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 06.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zielonooka, ja też zawsze miałam bardzo długie włosy. I oczywiście, jak to bywa, marzyłam o ścięciu. Piękne Francuzeczki mówią, że po trzydziestce kobiety powinny skracać włosy co rok, by dodać sobie lekkości i kobiecości właśnie. I ja tak zrobiłam, gdy skończyłam 30. Teraz mam włosy do ramion i w takich dopiero czuję się kobieco, dziewczęco wręcz i nie wyobrażam sobie bym mogła wrócić do poprzedniej długości . Może z Tobą będzie to samo? A co do komentarza Twojego Pana, to ... mojej znajomej mąż, który znał swoją żonę tylko jako blondynkę, tak powiedział, gdy zobaczył Ją po zmianie koloru (powróciła po latach do brązu), cytuję dosłownie: "... wyglądasz, jak stara kobieta afrykańska..." Pozdrawiam. P.S. Znajoma miała wtedy 26 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Zilelonooka, a z tymi amputowanymi co zrobilas? Ja bym chetna byla, na dredy zbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 06.01.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 .... gdy zmieniłam fryzurę na całkiem krótką ...mąż mnie poprosił, żebym nie spała odwrócona do niego tyłem... bo traci orientację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dobra - tak bylo wczesniej (klaki koncza sie wraz z dolna krawedzia zdjecia ) http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a258362b8dc774a4 Na fotke jak jest teraz musicie chwile poczekac bo ...nie umiem jej zgrac do kompa Nie chcem ale muszem.Ile to zdjecie ma........."czasu" ?Tylko mi tu nie mów ,że kilka.Siakaś taka szczuplutka jesteś na tej focie ale za to pióreczka długasne że hej i ładniuśkie ,że tralala. Tą drugą friziurke też zaprezentujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dzieki za dobre slowa Juz mi chyba troche lepiej i nawet w lustro zaczelam patrzec matka kłaki do kosza poszly - chyba? walalo sie toto po podlodze salonu fryzjerskiego - jakby kogos oskalpowali W sumie obcielam sie bo... zawsze bylo tak samo... no bo co mozna zrobic z prostymi dlugimi wlosami? Albo rozpuscic , albo konski ogon (lub dwa) ew. walnac jakis kolor (ale ja mam naturalne bardzo ciemne wiec tylko jakies tam niuanse kolorystyczne w gamie brazow wchodzily w gre ) I juz od wielu lat to samo w lustrze . Pozatym - jak mialam czas zeby je ladnie uzloyc to bylo ok ale na codzien - zwiniete zwiazane bo nie da rady codziennie szarpac sie z nimi Mysle tez ze nie wygladam jak"stara afrykanska kobietra" jednak milo wiedziec ze nie tylko moj egzemplarz jest taki "mily i bezposredni" Fotke dam jak uda mi sie wygrac z bluetoothem... umiem przeslac cos z komp. na telefon ale nie umiem przeslac zdjecia do kompa z telefonu... ps. ns - fotka z listopada tak jakos wiec jak nabardziej aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Ojjj...zielona... wyluzuj... Włosy mają to do siebie, że odrastają czy chcesz czy nie. Może jak się "podwatujesz" zgodnia z radami bratków to będziesz szybciej obrastać. A może jeszcze po kilku miesiącach stwierdzisz, że jednak krótkie włosy są fajniejsze?? Jednym słowem trzymaj się dzielnie i olej ludzika lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dzieki za dobre slowa Juz mi chyba troche lepiej i nawet w lustro zaczelam patrzec matka kłaki do kosza poszly - chyba? walalo sie toto po podlodze salonu fryzjerskiego - jakby kogos oskalpowali W sumie obcielam sie bo... zawsze bylo tak samo... no bo co mozna zrobic z prostymi dlugimi wlosami? Albo rozpuscic , albo konski ogon (lub dwa) ew. walnac jakis kolor (ale ja mam naturalne bardzo ciemne wiec tylko jakies tam niuanse kolorystyczne w gamie brazow wchodzily w gre ) I juz od wielu lat to samo w lustrze . Pozatym - jak mialam czas zeby je ladnie uzloyc to bylo ok ale na codzien - zwiniete zwiazane bo nie da rady codziennie szarpac sie z nimi Mysle tez ze nie wygladam jak"stara afrykanska kobietra" jednak milo wiedziec ze nie tylko moj egzemplarz jest taki "mily i bezposredni" Fotke dam jak uda mi sie wygrac z bluetoothem... umiem przeslac cos z komp. na telefon ale nie umiem przeslac zdjecia do kompa z telefonu... ps. ns - fotka z listopada tak jakos wiec jak nabardziej aktualna Mysle tez ze nie wygladam jak"stara afrykanska kobietra" jednak milo wiedziec ze nie tylko moj egzemplarz jest taki "mily i bezposredni" Fotke dam jak uda mi sie wygrac z bluetoothem... umiem przeslac cos z komp. na telefon ale nie umiem przeslac zdjecia do kompa z telefonu... jak dobrze pamietam masz n70 .Nie musisz mieć programu bo XP zrobi to za Ciebie.Jakiś bluetoothem,czy zwykła irda.Fotka z aparatu -wyślij za pomocą-scieżka dostępu i masz na np pulpicie.Aparacik masz cudo to w czym problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 06.01.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Noooo widać, że niktspecjalny baaardzo chce zobaczyć zieloną w nowym fryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Aha - jeszcze potem - niby juz w zartach - powiedzial ze mam fryzurke jak "ludzik lego" Bede bronił ludzików lego, one teraz maja takie fryzurki : http://images11.fotosik.pl/15/8b04ab90b80288bem.jpg to ja mowie o takich starszego typu mysle ze o cos takiego mu chodzilo (ten z prawej nawet podobny do mnie ) http://images13.fotosik.pl/8/b24dcfa4e9eae888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 acha i rzeczywiscie "ludzik lego " jest zajefajny . sie 5min no i ta "stara afrykańska kobieta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Noooo widać, że niktspecjalny baaardzo chce zobaczyć zieloną w nowym fryzie nie powiem ,że nie.Różnie bywało ale zawsze było na kim oko powiesić. Ladne dziewcze z tej Zielonej, tylko jakieś takie marnieńkie.Chudzutkie czy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 ns ja irdy nie mam w n70mam blue... i dostepne uslugi : Blue dial up (to chyba nie to), Transfer plikow (przez to probuje zeby wskoczylo mi do zdalnego wspoldzielonego folderu)-ale nie wiem czy dobrze kombinuje i usluge Object Push (ale ona nic ciekawego nie robi najwyzej wysyla mi na telefon z kompa wizytowki...) Nie wiem - bo robie to na czuja (nie znam sie za dobrze na tych mykach z telefonami i komputerami :-/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 ns ja irdy nie mam w n70 mam blue... i dostepne uslugi : Blue dial up (to chyba nie to), Transfer plikow (przez to probuje zeby wskoczylo mi do zdalnego wspoldzielonego folderu)-ale nie wiem czy dobrze kombinuje i usluge Object Push (ale ona nic ciekawego nie robi najwyzej wysyla mi na telefon z kompa wizytowki...) Nie wiem - bo robie to na czuja (nie znam sie za dobrze na tych mykach z telefonami i komputerami :-/) zaraz zaraz.A w kompie co siedzi w usb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.01.2007 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 ja nie mam kabelka usb mam bluetootha chyba juz wiem jak ale strasznie wolno idzie wiec na dzis sie podaje - ide spac jutro powalcze ale jakby co... to naprawde... duzej roznicy nie ma w stosunku do tej fotki http://images12.fotosik.pl/9/87264453936342fc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 EMS: tak tak Klient poczty: tak tak MMS: tak tak Raporty doręczeń: tak tak SMS: tak tak Video MMS: tak nie Wiadomości grupowe: tak tak Wiadomości sieciowe: tak tak Masz dużo możliwości.To porównanie z moim.wyślij fotke np mailem na swoją poczte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Dobrej nocki tylko jak to moja Gosia mówi ,żebyś nie obudziła sie z kukuryku na głowie.Wszak masz krótkie włosy.Zielona powiem ,że rozkoszna jesteś na tym zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts