ArtiW 07.01.2007 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 mysle ze o cos takiego mu chodzilo (ten z prawej nawet podobny do mnie ) http://images13.fotosik.pl/8/b24dcfa4e9eae888.jpg No juz nie moglem sie powstrzymac!!! Przeczytalem twoje rozrzewnienie jako 2 czy 3, ale ze wzgledu na szacunek (znaczy prosbe) nie komentowalem. Ale po tym zdjeciu nie wytrzymalem! Z moich lat jest. Pewnie i ty tez z moich lat jest... Ja pierdzie...... le. Super!!! Dla mnie bomba!!! nie musisz zdjecia wklejac! Ja - bawic sie - lego - super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.01.2007 02:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Jakoś tak nikt nie broni strony przeciwnej. przeżyłem identyczny problem kilka lat temu. Moja jedyna zrobiła się na "lego". Trzepnęło mnie to na jakieś 5 minut, potem wnerwiało dość długo.Facet jest przywiązany do tego pierwszego obrazu. Facet jest wzrokowcem. Nawet teraz gdy oglądam stare fotografie to mam takie wrażenie że "tamta" była bardziej moja. Z nową fryzurą wyglądała bardzo fajnie, nawet bardzo, ale to nie było to.Nie dziwcie się więc, że samiec wyrazi dezaprobatę. Zauważył - wiec nie jest mu wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 normalnie prawie moje fryko http://images13.fotosik.pl/8/b24dcfa4e9eae888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 07.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Jakoś tak nikt nie broni strony przeciwnej. przeżyłem identyczny problem kilka lat temu. Moja jedyna zrobiła się na "lego". Trzepnęło mnie to na jakieś 5 minut, potem wnerwiało dość długo. Facet jest przywiązany do tego pierwszego obrazu. Facet jest wzrokowcem. Nawet teraz gdy oglądam stare fotografie to mam takie wrażenie że "tamta" była bardziej moja. Z nową fryzurą wyglądała bardzo fajnie, nawet bardzo, ale to nie było to. Nie dziwcie się więc, że samiec wyrazi dezaprobatę. Zauważył - wiec nie jest mu wszystko jedno. Alez oczywiscie, ze facet jest wzrokowcem. Nie znaczy to jednak, ze kobieta nie moze sie zmieniac. Moja zona (wtedy jeszcze nawet nie narzeczona) przyszla kiedys z fantastycznym fryzem, "mokra wloszka". Ojojoj... Jakiez to brzydactwo bylo (o fryzurze mysle!). Czas leczy rany. Rozprostowaly sie, podrosly... A teraz to ja namawiam zone do zmian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A niech się zmienia bylebym JA tego nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 07.01.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A niech się zmienia bylebym JA tego nie widział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ale po tym zdjeciu nie wytrzymalem! Z moich lat jest. Pewnie i ty tez z moich lat jest... Ja pierdzie...... le. Super!!! Dla mnie bomba!!! nie musisz zdjecia wklejac! Ja - bawic sie - lego - super!!! ja tez ludziki lego lubilam ( swego czasu ) ged - wiem , wiec ja tez nie mam jakis pretensji (choc baaardzo mi bylo przykro ) Z drugiej strony - strasznie byl (jak na niego) wzburzony - znaczy ze nie wisi mu i powiewa jak wygladam . Jakby mil gdzies moja osobe to i fryzure i nawet by moze nie zauwazyl. Aha- i powiedzial cos w stylu "chyba chcesz uslyszec moja opinie a nie zebym klamal" No widocznie ... fan dlugich wlosow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.01.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ja mam Nokię 6670 z bluetoothem i wiem, że nie działa to za dobrze. Jedyny driver który faktycznie ruszył to był Blue Soleil ale tylko demo (pozwala przesłać 5 MB). Szczęśliwie mam kabelek USB. Lepszym rozwiązaniem jest kupić sobie dodatkowy Bluetooth np na USB z własnym driverem. Ten BT którego mam w laptopie działa tylko przez wspomniany Blue Soleil.Spróbuj pociągnąć stąd:http://pclab.pl/file1848.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 ja mam wlasnie Blue Soleil a zdjecie ma ok 250 kb nie wiem czemu nie moge wyslac na maila wysyla sie i nagle komunikat "plik.jpg" nie moze byc przeslany na adres mailowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.01.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A masz soft Nokia PC Suite? Powinnaś go mieć w pakiecie z telefonem. Spróbuj uzyskać połączenie z komórą z poziomu PC Suite wskazując "kanał" Blue Soleil Bluetooth. Mnie tak działało. Potem możesz korzystać z narzędzi PC Suite bo Blue Soleil zapewnia połączanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Aha - jeszcze potem - niby juz w zartach - powiedzial ze mam fryzurke jak "ludzik lego" Bede bronił ludzików lego, one teraz maja takie fryzurki : http://images11.fotosik.pl/15/8b04ab90b80288bem.jpg to ja mowie o takich starszego typu mysle ze o cos takiego mu chodzilo (ten z prawej nawet podobny do mnie ) http://images13.fotosik.pl/8/b24dcfa4e9eae888.jpg No to wybacz, ale ja zdecydowanie wolę tę ludzikową z krótkimi, niż tę z długimi. Ale Cię rozumiem - ta się też psychicznie nie trawię z krótkimi włosami, nie interesuje mnie jak wyglądam, bo boli mnie dusza. Teraz muszę trochę równiej podciąć i znowu zapuszczam, cóż wkróce będę wyglądała jak Agnieszka Osiecka - długie, siwe, oby gęste. Zazdroszczę kobietom, które mają odwagę robić sobie jakieś szalone fryzury. Ja czasem idę do fryzjera z postanowieniem, że pójdę na całość i proszę o ... skrócenie tak ze 3 cm... No nic innego mi nie przechodzi przez usta. I właśnie tez mi się wydaje, że jak mam krótsze niż do ramienia (raczej nigdy nie mam), to marznę w szyję... A co do faceta: ze dwa tygodnie izolować od łoża, albo i miesiąc... Albo ... albo nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Zielonooka - wiem, co przechodzisz Ja też jakieś 3 lata temu ściełam włosy na dośc krótko i było mi beznadziejnie. BEZNADZIEJNIE!!!! Do tej pory, jak patrzę na zdjęcia z tego okresu, to mną rzuca. Wyglądałam jak stara baba Na pocieszenie ci dodam, ze włosy bardzo szybko mi odrosły, a jak były takie do ramion, to juz zupełnie inaczej się czułam. A niektórym tak dobrze w krótkich włosach P.S. Jeśli wyglądasz jak ta Lego-laska z prawej, to całkiem do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Udalo mi sie wgrac fotke chceeecie sie posmiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.01.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 czekamy, czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Udalo mi sie wgrac fotke chceeecie sie posmiac? pośmiać to nie, ale zobaczyć bardzo A tak pozatym, jak każdej z nas, mi też się kiedys zachciało zmiany i z długich (choć nie były tak piekne jak Twoje) zrobiły się krótkie. Najpierw szok - kto to w lustrze , póżniej złość - na siebie, fryzjera, a obrywało się wszystkim pod ręką . Ale z każdym dniem przyzwyczajałam się do nowego wizerunku, pomogły trochę komplementy, że ładniej, młodziej i czułam się coraz lepiej i coraz bardziej się sobie podobałam. Tak już zostało, mam dłuzsze niż przy pierwszym cięciu, ale takich jak miałam już nie chce mi sie zapuszczać, teraz mi dużo wygodniej. Reasumując włosy odrosną więc nie martw się, a odmiana jest jak najbardziej w życiu wskazana, tak zawsze byś myślała o tym jak mogłabyś wygladać w takiej fryzurze, a tak przynajmniej wiesz - a kto wie, może Ci się też spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No dobra... fotka z telefonu wiec jakosc ...powalajaca i z reki robiona wiec...jakis duzy leb mi wyszedl ale trudno aha- grzywka nie jest taka krzywa jak na zdjeciu http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d0312272fc517b31 (biedny ns - jak mnie zobaczy to ..... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 07.01.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Zielonooka..... jedno jest pewne - piwa Ci w już sklepie nie sprzedadzą Wyglądasz na 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 07.01.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No wiedzialam, ze jest ladnie , jest super, przyzwyczaisz sie a wygladasz bardzo do rzeczy. Bardzo odmladzajaca fryzurka juz myslalam, ze fryzjer na odstrzal, ale powinien jednak przezyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.01.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Zielona, włoski super!!! Hihihih...mam podobną fryzurkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 dzieki Aggi jesli tak jest jak mowisz to akurat bardzo mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts