Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fryzurke sobie ...strzeliłam :-/ :(:(:(:(:(

zielonooka

Recommended Posts

mysle ze o cos takiego mu chodzilo :wink:

(ten z prawej nawet podobny do mnie :o :lol: )

http://images13.fotosik.pl/8/b24dcfa4e9eae888.jpg

No juz nie moglem sie powstrzymac!!! Przeczytalem twoje rozrzewnienie jako 2 czy 3, ale ze wzgledu na szacunek (znaczy prosbe) nie komentowalem. Ale po tym zdjeciu nie wytrzymalem! Z moich lat jest. Pewnie i ty tez z moich lat jest... Ja pierdzie...... le. Super!!! Dla mnie bomba!!! nie musisz zdjecia wklejac!

Ja - bawic sie - lego - super!!!

• Odpowiedzi 288
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakoś tak nikt nie broni strony przeciwnej. przeżyłem identyczny problem kilka lat temu. Moja jedyna zrobiła się na "lego". Trzepnęło mnie to na jakieś 5 minut, potem wnerwiało dość długo.

Facet jest przywiązany do tego pierwszego obrazu. Facet jest wzrokowcem. Nawet teraz gdy oglądam stare fotografie to mam takie wrażenie że "tamta" była bardziej moja. Z nową fryzurą wyglądała bardzo fajnie, nawet bardzo, ale to nie było to.

Nie dziwcie się więc, że samiec wyrazi dezaprobatę. Zauważył - wiec nie jest mu wszystko jedno.

Jakoś tak nikt nie broni strony przeciwnej. przeżyłem identyczny problem kilka lat temu. Moja jedyna zrobiła się na "lego". Trzepnęło mnie to na jakieś 5 minut, potem wnerwiało dość długo.

Facet jest przywiązany do tego pierwszego obrazu. Facet jest wzrokowcem. Nawet teraz gdy oglądam stare fotografie to mam takie wrażenie że "tamta" była bardziej moja. Z nową fryzurą wyglądała bardzo fajnie, nawet bardzo, ale to nie było to.

Nie dziwcie się więc, że samiec wyrazi dezaprobatę. Zauważył - wiec nie jest mu wszystko jedno.

Alez oczywiscie, ze facet jest wzrokowcem. Nie znaczy to jednak, ze kobieta nie moze sie zmieniac. Moja zona (wtedy jeszcze nawet nie narzeczona) przyszla kiedys z fantastycznym fryzem, "mokra wloszka". Ojojoj... Jakiez to brzydactwo bylo (o fryzurze mysle!). Czas leczy rany. Rozprostowaly sie, podrosly...

A teraz to ja namawiam zone do zmian...

Ale po tym zdjeciu nie wytrzymalem! Z moich lat jest. Pewnie i ty tez z moich lat jest... Ja pierdzie...... le. Super!!! Dla mnie bomba!!! nie musisz zdjecia wklejac!

Ja - bawic sie - lego - super!!!

:lol: :lol: :lol:

ja tez ludziki lego lubilam ( swego czasu ) :wink: :lol:

ged - wiem , wiec ja tez nie mam jakis pretensji (choc baaardzo mi bylo przykro :( )

Z drugiej strony - strasznie byl (jak na niego) wzburzony - znaczy ze nie wisi mu i powiewa jak wygladam . Jakby mil gdzies moja osobe to i fryzure i nawet by moze nie zauwazyl. Aha- i powiedzial cos w stylu "chyba chcesz uslyszec moja opinie a nie zebym klamal" :-?

No widocznie ... fan dlugich wlosow :-?

Ja mam Nokię 6670 z bluetoothem i wiem, że nie działa to za dobrze. Jedyny driver który faktycznie ruszył to był Blue Soleil ale tylko demo (pozwala przesłać 5 MB). Szczęśliwie mam kabelek USB. Lepszym rozwiązaniem jest kupić sobie dodatkowy Bluetooth np na USB z własnym driverem. Ten BT którego mam w laptopie działa tylko przez wspomniany Blue Soleil.

Spróbuj pociągnąć stąd:

http://pclab.pl/file1848.html

Aha - jeszcze potem - niby juz w zartach - powiedzial ze mam fryzurke jak "ludzik lego" :-? :-? :-? :cry:

Bede bronił ludzików lego, one teraz maja takie fryzurki :

http://images11.fotosik.pl/15/8b04ab90b80288bem.jpg

:lol: :lol: :lol: to ja mowie o takich starszego typu :wink:

mysle ze o cos takiego mu chodzilo :wink:

(ten z prawej nawet podobny do mnie :o :lol: )

http://images13.fotosik.pl/8/b24dcfa4e9eae888.jpg

No to wybacz, ale ja zdecydowanie wolę tę ludzikową z krótkimi, niż tę z długimi.

Ale Cię rozumiem - ta się też psychicznie nie trawię z krótkimi włosami, nie interesuje mnie jak wyglądam, bo boli mnie dusza. Teraz muszę trochę równiej podciąć i znowu zapuszczam, cóż wkróce będę wyglądała jak Agnieszka Osiecka - długie, siwe, oby gęste.

Zazdroszczę kobietom, które mają odwagę robić sobie jakieś szalone fryzury. Ja czasem idę do fryzjera z postanowieniem, że pójdę na całość i proszę o ... skrócenie tak ze 3 cm... No nic innego mi nie przechodzi przez usta.

I właśnie tez mi się wydaje, że jak mam krótsze niż do ramienia (raczej nigdy nie mam), to marznę w szyję...

A co do faceta: ze dwa tygodnie izolować od łoża, albo i miesiąc...

Albo ... albo nie napiszę :roll:

Zielonooka - wiem, co przechodzisz :-?

Ja też jakieś 3 lata temu ściełam włosy na dośc krótko i było mi beznadziejnie. BEZNADZIEJNIE!!!!

Do tej pory, jak patrzę na zdjęcia z tego okresu, to mną rzuca. Wyglądałam jak stara baba :cry: Na pocieszenie ci dodam, ze włosy bardzo szybko mi odrosły, a jak były takie do ramion, to juz zupełnie inaczej się czułam.

A niektórym tak dobrze w krótkich włosach :roll:

P.S. Jeśli wyglądasz jak ta Lego-laska z prawej, to całkiem do rzeczy :wink:

Udalo mi sie wgrac fotke :wink:

chceeecie sie posmiac? :wink: :lol: :lol: :lol:

pośmiać to nie, ale zobaczyć bardzo :lol: :lol: :lol:

A tak pozatym, jak każdej z nas, mi też się kiedys zachciało zmiany i z długich (choć nie były tak piekne jak Twoje) zrobiły się krótkie. Najpierw szok - kto to w lustrze :o :o , póżniej złość - na siebie, fryzjera, a obrywało się wszystkim pod ręką :evil: :evil:. Ale z każdym dniem przyzwyczajałam się do nowego wizerunku, pomogły trochę komplementy, że ładniej, młodziej i czułam się coraz lepiej i coraz bardziej się sobie podobałam. Tak już zostało, mam dłuzsze niż przy pierwszym cięciu, ale takich jak miałam już nie chce mi sie zapuszczać, teraz mi dużo wygodniej.

Reasumując włosy odrosną więc nie martw się, a odmiana jest jak najbardziej w życiu wskazana, tak zawsze byś myślała o tym jak mogłabyś wygladać w takiej fryzurze, a tak przynajmniej wiesz - a kto wie, może Ci się też spodoba :wink: :wink: :wink: