dzióbek 07.01.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 i Ty narzekasz Nam to jednak nigdy się nie dogodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.01.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 fryzura super!!!!!!!!!!!!!! lepiej niz w wersji z długimi w stylu TOPIELICY włosy możesz nastroszyć , zmierzwic lub przygładzić moim zdaniem wyglądasz bardziej intrygująco , za Tobą w takich włosach obejzałabym się na ulicy w długich pewnie nie zwróciłabym uwagi ( chociaż jestem kobietą lubie sobie popatrzeć na fajne babeczki znaczy orginalene w urodzie i fryzurze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 07.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Nie no zielona zaj.....wygladasz, jak to sie mówi ładnemu we wszystkim ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.01.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ja już wiem, Ty nas poprostu podpuszczałaś, bo chciałaś usłyszeć dużo komplementów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ja już wiem, Ty nas poprostu podpuszczałaś, bo chciałaś usłyszeć dużo komplementów nie pewien pan sie wypowiedzial (na priv co prawda) ze zdecydownaie poprzednia wersja czyli chyba Kobietom bj podoba sie zielona obecnie a Facetom jednak jako dlugowlosa czyli teoria sie sprawdza , ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 07.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dead link Mnie się otwiera indeks fotosika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Zielona nie przesadzaj bezele zamiast kotka nie kcesz mieć królika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Ja już wiem, Ty nas poprostu podpuszczałaś, bo chciałaś usłyszeć dużo komplementów nie pewien pan sie wypowiedzial (na priv co prawda) ze zdecydownaie poprzednia wersja czyli chyba Kobietom bj podoba sie zielona obecnie a Facetom jednak jako dlugowlosa czyli teoria sie sprawdza , ehhh najważniejsze jest abyś Ty się sobie podobała i dobrze czuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.01.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dead link Mnie się otwiera indeks fotosika mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dead link Mnie się otwiera indeks fotosika Mnie też, a bardzo chciałabym zobaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 07.01.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dead link Mnie się otwiera indeks fotosika Mnie też, a bardzo chciałabym zobaczyć.... Może juz Z. usuneła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.01.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 dobra... macie jeszcze raz (jutro usuwam coby nie straszyc ) Wytęż wzrok i znajdz 10 szczegolow ktorymi roznia sie te dwa obrazki before http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ca7c77852d87d6d after http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1d66ddf300d69dfd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.01.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 dobra... macie jeszcze raz (jutro usuwam coby nie straszyc ) Wytęż wzrok i znajdz 10 szczegolow ktorymi roznia sie te dwa obrazki before http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ca7c77852d87d6d after http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1d66ddf300d69dfd Zielona, ale ślicznie Ci w krótkich włosach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 07.01.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 zielonooka - z krotkimi zdecydowanie korzystniej.jak dla mnie jeszcze za dlugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 07.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 a mialo byc bliskie LEGO... Uuuuu... Nie jest!Jest fajosko! Riiilliiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Kurna...kup se coś na porost włosów gdzies widziałem taki program wstawiasz swoją facjate i se modelujesz No! nie jest zle jest tragicznie ... żartowałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No to dobrze, że mi zdjęcie przysłałaś, bo jak się spotkamy to mogłabym Ci z dyńki wyjechac za nagabywanie !!!!!!!!!!!!!!!! nie przejmuj się :) Jesteś tą samą Zielonooką :) łomatko - poczekaj, muszę przestać się śmiać ........... Legoludku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No dobra... fotka z telefonu wiec jakosc ...powalajaca i z reki robiona wiec...jakis duzy leb mi wyszedl ale trudno aha- grzywka nie jest taka krzywa jak na zdjeciu http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=d0312272fc517b31 (biedny ns - jak mnie zobaczy to ..... ) Łeeee... A ja nic nie zobaczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 A może pierdzielnąć platynowu blond , co ? Jak hulac to po całości NIe, no dobra, mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Wiedzialam, ze to byla "panika o nic".... Slodko wygladasz, ze az chce sie Cie usciskac...Aha, no i zmlodnialasz o jakis 10 lat... Malolatka, teraz uwazaj co piszesz, bo wiesz...,juz nie wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts