ajax 12.07.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 Czy ktoś buduje te domy lub ma coś do powiedzenia na temat Lolita z Archipelagu lub dom w Rozmarynie w Storczykach Archonhttp://www.archipelag.pl/projekty/projekt.php?cat=1011000&pid=296&form=simple&seek=&ExtraNavText=Lolita http://www.archon.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czareks40 27.09.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2003 Ja wybralem dom w rozmarynie ,wczoraj zaczeli kopacpod fundamenty . Czy od lipca zdecydowalas sie moze na ten dom ?Chetnie wymienie doswiadczeniaCzarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
velde 12.01.2004 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Czy ktoś może mi pomóc? Dlaczego wszyscy w domu odradzają mi ten projekt? Może wam też sie spodobał? Co o nim myślicie? POMOCY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 12.01.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Dla mnie za maly i za niski, ale to bedzie Twoj dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 Ja wybralem dom w rozmarynie ,wczoraj zaczeli kopac pod fundamenty . Czy od lipca zdecydowalas sie moze na ten dom ? Chetnie wymienie doswiadczenia Czarek Witaj, ja również wybralam "Dom w rozmarynie". Aktualnie czekam już na pozwolenie na budowę. Jeśli masz ochotę napisać jak przebiegla u Ciebie budowa i na co zwrocić uwagę , to będę wdzięczna. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszszczecin 05.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2005 Witam!!! Osobiście wybrałbym "Dom w rozmarynie", ale tylko pod jednym warynkiem: wejście musi być usytuowane od wschodu! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 05.07.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dom w Storczykach Archonu My best! Już mi się śni jak w nim mieszkam. Dużym plusem jest spore poddasze - kiedyś można je zaadaptować na osobne mieszkanko dla dziecka. Jeżeli ktoś budował lub ma zamiar niech się odezwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natkanb 24.04.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=296 czy ktoś go budował lub ma zamiar? Jesteśmy już na niego zdecydowani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natkanb 28.04.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 nikt go nie buduje???? a co w ogole sądzicie- prosty łatwy czy wrecz odwrotnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 28.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 WitamMały dom - ok. Jednak niektóre pomieszczenia są zamałe nawet jak na tak mały dom. Np kuchnia. Nie wiem ile osób będzie zamieszkiwać ten domek, załóżmy że 4.... Kuchnia śmierdzi malizną. Pokoje 7 i 8 mają po 11 metrów, no powiedzmy, że mogą być. Pomieszczenia gospodarczego nie ma wcale... można zaadaptować na nie ten korytarz wąski za garażem. łazienka - jest tylko jedna, na dodatek bez okna - no znów można z tym żyć tylko po co;-))))???? Z braku pom. gospodarczych i kibla zastanawiałbym się nad rezygnacją może z garderoby i powiększeniem jej kosztem łazienki no i zrobieniu wc...Domek z zewnątrz ma stwarzać wrażenie architektury "nowoczesnej" (dwie ściany z dziurami)...wydaje mi się, że dziury mogły być trzy;-)Moim zdaniem domek taki se, z akcentem na "se"Są lepsze o tej powierzchni i programie i jest ich dużoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natkanb 30.04.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Dzięki za odpowiedż Wybraliśmy jednak ten dom. 100 m jest wystarczajace dla 3 osobowej rodziny. Mieszkamy teraz w 4 pokojach na 60 metrach i jeden pokój jest b. mało uzytkowany. Nie chcemy domu na pokaz, dla sąsiadów. Chciałabym zobaczyć go w rzeczywistości. Łazienka zostanie powiekszona kosztem garderoby, a pomieszczenie gospodarcze bedzie własnie za garażem, trochę zmian w salonie i powięksozny taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwas 03.09.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 czy toś budowął projekt Lolita ??? Bardzo mi zależy na porozmawianiu z kims kto zna ten projekt. http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasqo 03.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dom w Storczykach Archonu My best! Już mi się śni jak w nim mieszkam. Dużym plusem jest spore poddasze - kiedyś można je zaadaptować na osobne mieszkanko dla dziecka. Jeżeli ktoś budował lub ma zamiar niech się odezwie! i jak, dom się juz buduje lub wybudowany?, proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiucha29 06.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam jestem na etapie wyboru projektu czy ktoś z was buduje może Lolitę z Archipelagu, jestem zainteresowana wszystkim co dotyczy tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts