Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt LOLITA pracownia ARCHIPELAG

Recommended Posts

• 2 months później...
  • 3 months później...
  • 1 year później...
Ja wybralem dom w rozmarynie ,wczoraj zaczeli kopac

pod fundamenty . Czy od lipca zdecydowalas sie moze na ten dom ?

Chetnie wymienie doswiadczenia

Czarek

Witaj,

ja również wybralam "Dom w rozmarynie". Aktualnie czekam już na pozwolenie na budowę. Jeśli masz ochotę napisać jak przebiegla u Ciebie budowa i na co zwrocić uwagę , to będę wdzięczna.

Pozdrawiam,

• 3 months później...
  • 9 months później...

Witam

Mały dom - ok. Jednak niektóre pomieszczenia są zamałe nawet jak na tak mały dom. Np kuchnia. Nie wiem ile osób będzie zamieszkiwać ten domek, załóżmy że 4.... Kuchnia śmierdzi malizną. Pokoje 7 i 8 mają po 11 metrów, no powiedzmy, że mogą być. Pomieszczenia gospodarczego nie ma wcale... można zaadaptować na nie ten korytarz wąski za garażem. łazienka - jest tylko jedna, na dodatek bez okna - no znów można z tym żyć tylko po co;-))))???? Z braku pom. gospodarczych i kibla zastanawiałbym się nad rezygnacją może z garderoby i powiększeniem jej kosztem łazienki no i zrobieniu wc...

Domek z zewnątrz ma stwarzać wrażenie architektury "nowoczesnej" (dwie ściany z dziurami)...wydaje mi się, że dziury mogły być trzy;-)

Moim zdaniem domek taki se, z akcentem na "se"

Są lepsze o tej powierzchni i programie i jest ich dużo

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedż :)

Wybraliśmy jednak ten dom. 100 m jest wystarczajace dla 3 osobowej rodziny. Mieszkamy teraz w 4 pokojach na 60 metrach i jeden pokój jest b. mało uzytkowany. Nie chcemy domu na pokaz, dla sąsiadów. Chciałabym zobaczyć go w rzeczywistości. Łazienka zostanie powiekszona kosztem garderoby, a pomieszczenie gospodarcze bedzie własnie za garażem, trochę zmian w salonie i powięksozny taras.

• 4 months później...
  • 4 months później...
Dom w Storczykach Archonu

My best! Już mi się śni jak w nim mieszkam. :wink:

Dużym plusem jest spore poddasze - kiedyś można je zaadaptować na osobne mieszkanko dla dziecka.

Jeżeli ktoś budował lub ma zamiar niech się odezwie! :D

i jak, dom się juz buduje lub wybudowany?,

proszę o kontakt [email protected]