Kornelia Chełm 06.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam zgodnie z obietnicą przesyłam zdjęcia naszej Kornelii. Ciekawe co o tym sądzicie......Dziekuję Ci Sylwio za link do wkleja nia fotek, miłej lektury. Na niektórych zdjęciach widać mojego syna jako inspektora budowy nr II, bo inspektorem nr I jest mój ojciec również widoczny na fotkach.http://foto.onet.pl/d58cp,a9akcocc0cco,u.html?V=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Zdjęcia super. Fajnie zobaczyć już przykrytą Kornelię. Nasza się będzie trochę różniła. My będziemy mieć proste kominy, filar na tarasie też prosty, okienko w kotłowni w prostokącie, bo nie mamy dachu z wolim okiem, a chcaiłabym, ale karpiówka jest droga . Wewnątrz domu tylko małe wc przenieśliśmy w miejsce garderoby koło wiatrołapu. No i garaż wydłużyliśmy o 1m. Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 08.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 A może też załóż dziennik budowy, fajna sprawa polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts