janka19 06.01.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam !Zwracam sie do Was z prośba o radę. Jestem tu pierwszy raz, ale widze że na pewno nie ostatni.Pomóżcie laikowi. Planuję kupic dziełke rekraacyjną, jutro jade obejrzeć jedą z oferowanych.Facet chce 22 zł za metr, juz na rękę. Jak wyglada kwestia VAT-u ? Te 22% zawarce sa już w tej cene, płaci on, czy ja dodatkowo. W ogóle nie orientuje się w tym temacie. Działka oddalona jest od jeziora jakieś 300-400 m (jeziora 1 kl. czystości-mazury). Media częściowo doprowadzone, wszystkie działki obok sa już w pełni zagospodarowane.. Czy za 1 metr 22 zł to dużo,? W swojej okolicy widzę bardzo duze rozbieżności, mi wydaję sie że to nie dużo, ale co Wy myślicie. Nie mam zbyt wielu pieniędzy, myśle tez na kupnem działki rolnej. Raczej nie będe się budowac, chodzi bardziej o inwestycję dla dzieci. Pozdrawiam i czekam na jakieś info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts