woody 06.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Witam serdecznie Chętnie odpowiem na pytania i liczę na komentarze i rady. woody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 WITAM!!!! no i PIERWSZY/1 !!! wow! ps dziennik przeczytany - oczywiście bede śledził dalsze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 no dobra, piszę... ponieważ jestem w stosunku do ciebie nieco "zapóźniony", he, he... , to chętnie będę korzystał z twoich budowlanych doświadczeń. zwłaszcza, że również będę budował z silikatów (o czym jeż zresztą wiesz... - dzięki za post na priv). trzymam kciuki i czekam póki co, na kolejne odcinki, ps. właśnie zamówiłem materiał z jedlanki i czekam na dostawę w przyszłym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2007 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Woody - pisz, pisz, nie dopominaj się komentarzy - wiesz, że trzeba uważać czego człowiek sobie życzy, bo może być mu dane ? Nie widzę nic na Twoich rzutach projektu ale ja nie z branży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No to ja się też łapię na "czytacza" Twojego dziennika . Też buduję z silikatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 20.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 a ja się zapytam o schody. w projekcie oryginalnym zaiegowe a u Ciebie ze spocznikiem. Jak to zrobiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 24.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam, witam i o zdrowie pytam, Widać, że budowa rozpoczęta i wszyscy czekamy na cd. Mam nadzieję że dzisiejsze załamanie pogody nie popsuło planów. Trzymamy kciuki. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 woody dzisiaj zajrzałem ponownie do dziennika i dopiero dzisiaj zobaczyłem sam jego początkek coż za reklama - ale to bardzo miłe - napradwe!!!! wielkie dzieki!!! yyyy zaintaresowała mnie tfa twórczość - co ta za program - i czy łatwo w nim sie odnaleść??? - chodzi mi o to - http://img62.imageshack.us/img62/5513/dprobyza3.th.jpg obecnie jestem na urlopie.... wpadłem tylko na moment do firmy odwiedzić forum spis materiałów moge podesąłać ale jakoś grugo po weeku pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 25.01.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Program w którym to robiłem to PRO100 - jak dla mnie to jest słaby.Jest prosty w obsłudze, ale trzeba dużo pracy włożyć żeby cały projekt przerysowć do niego a potem jest problem że nie można wejść do pomieszczenia i zobaczyc jak to wygląda w środku.Kolega forumowicz polecił mi tohttp://www.lkavalon.com/sklep/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=99&osCsid=f49b3a6fa8d9e5451b0dc2770e0110c0jeszcze nie mam zdania ale screny są zachęcające w PRO 100 nie ma co o takich myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 25.01.2007 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam, witam i o zdrowie pytam, Widać, że budowa rozpoczęta i wszyscy czekamy na cd. Mam nadzieję że dzisiejsze załamanie pogody nie popsuło planów. Trzymamy kciuki. pozdrowionka Na razie pogoda nic na mnie nie działa, zaczynam prace na wiosne teraz obmyślam instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 25.01.2007 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 a ja się zapytam o schody. w projekcie oryginalnym zaiegowe a u Ciebie ze spocznikiem. Jak to zrobiłeś?? Ja inspirowałem się tym projektem i min zmieniłem schody. Są teraz szersze biegi i wygodniejsze przy wnoszeniu różnych rzeczy. A przede wszystkim nie przepadamy za takimi krentymi, niebezpiecznie się ponich wchodzi i schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 09.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Pisz, pisz i wklejaj fotki, ja będę kilka kroków za Tobą i też planuję z sylikatów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.02.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 No to czytamy ! Budowa zaczęta - czekamy na dalszy ciąg . Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 14.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 woodymam pytankoile kosztowało cię podłączenie prądu?masz budowlany?jeśli pamiętasz to wyszczególnij,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 14.02.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 woody mam pytanko ile kosztowało cię podłączenie prądu? masz budowlany? jeśli pamiętasz to wyszczególnij, Mariusz Opłata za przyłączenie prądu– 1 917,84 zł za 12 kW i w normalnej taryfie A co to jest budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 15.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 oj woody tak tak budowlany, prąd budowlany - i taki zapewne masz póki nie masz odbioru domu - zakład energetyczny podpisuje z tobą umowe na dostawe prądu ale budowlanego, który jest oczywiście droższy - tylko nie bardzo wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 15.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jestem w trakcie załatwiania budowlanego i po twojej cenie widzę że masz już normalne przyłącze, tylko pewnie masz taryfę budowlaną, ktora jest droższa pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woody 17.02.2007 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Ale zabiliście mi ćwieka z tą budowlanką.Wczytałem się w umowę i jest tak.Jestem w Taryfie C11 (jeszcze nie wiem czy to drogo czy tanio) a umowa jest na dostarczanie proądu do "tymczasowe zasilanie placu budowy budynku mieszkalnego ....."I jeszcze jedno umowa trwa do 11.2009Napięcie 3 x 230/400V Apropos mediów to np z wodą u nas jest tak że umowa jest taka jakby budynek już był czyli:1m3 wody po 1,81 zł1m3 ścieków 2 złi opłata abon. za wodomierz 2 zł miesięcznie wszystko + 7% VAT ale na czas budowy czyli do momentu odbioru budynku nie płaci się u nas za ścieki. a jak to jest u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 woody - nie płaciłem jeszcze żadnych rachumków...... aż się boje ile przyjdzie za pół roku non stop używania mediów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 26.02.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 widziałem że ławy masz w folii , też się nad tym zastanawiam i chyba tak zrobię nawet wbrew opinii bobów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts