beti555 06.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Własnie dzisiaj minął dla mnie rok na tym forum. Dużo w tym czasie przeczytałam, troszkę napisałam a wciąż tak malo wiem . Licze na to, ze w ciągu kolejnego roku z Wami będzie rownie milo jak do tej pory, ze forumowicze bedą nadal tak cierpliwi jak byli, ze ja nadal bede spedzała z Wami każda wolna chwile a Wy mnie stad nie przegonicie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.01.2007 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 I co Ci Beato na to odpowiedzieć? Chyba tylko: bądź z nami. Czerp z naszych doświadczeń, dziel się z nami swoimi. I zostań jak najdłużej na forum. I myślę, że Wam życzyć trzeba szybkiego zamieszkania we własnym domu i dzielenia się z nowymi forumowiczami swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Własnie dzisiaj minął dla mnie rok na tym forum. Dużo w tym czasie przeczytałam, troszkę napisałam a wciąż tak malo wiem . Licze na to, ze w ciągu kolejnego roku z Wami będzie rownie milo jak do tej pory, ze forumowicze bedą nadal tak cierpliwi jak byli, ze ja nadal bede spedzała z Wami każda wolna chwile a Wy mnie stad nie przegonicie Beata No jak ja mam Cię przegonić, jak sobie kawę w KK razem popijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts